Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 06 June 2008 - 01:09 PM
Публикувано: 07 June 2008 - 07:11 AM
-Вярно ли е,че мъжките кучета се гледат по-трудно?
-Възможно ли е мъжко куче да получе камъни в бъбреците или подобни проблеми в уриналната система?
-Когато са малки с вдигнато краче ли пишкат ;D как се научават да си вдигат крачето и така ли правят вкъщи?
Това са въпросите,ако искате-отговорете :) страшно ми е интересното онова за пишкането ;D ;D
Публикувано: 07 June 2008 - 09:27 AM
Цитат
-Вярно ли е,че мъжките кучета се гледат по-трудно?
-Възможно ли е мъжко куче да получе камъни в бъбреците или подобни проблеми в уриналната система?
-Когато са малки с вдигнато краче ли пишкат ;D как се научават да си вдигат крачето и така ли правят вкъщи?
Това са въпросите,ако искате-отговорете :) страшно ми е интересното онова за пишкането ;D ;D
Публикувано: 07 June 2008 - 11:06 PM
Всяко куче може да получи камъни в бъбреците, както и всеки човек ... и изобщо всякакви болести.

JulyVell Siberians
Публикувано: 08 June 2008 - 09:57 AM
та,котака 3 пъти съм го водила на лекар за катетеризация и минахме на роял канин и всичко се оправи :)
и се притеснявам,ако взема женско,милите,тези цикъли,25 дена,как ли издържат :( и разгонването,борбата да я опазиш от непородистите улични кучета(още не съм видяла породисто,затова уточнявам)...докато мъжките се притеснявам да не са като котките,да се запушват от храна с много минерали иии незнам,но още си искам мъжко,няма толкова притеснения дали ще ражда или ще храни малки ;D няма да се тревожа и да копувам гащички и памперси ;D ииии така ще ми е по-лесно ;)
ааа...преди малко гледах темата мъжки търси женска и се натъкнах на няколко мнения относно как може да се получи родословие на куче,което НЕ Е сдобито с такова...експертна оценка ии тем подобни,само че къде мога да отида и да изкарам родословието на кученцето примерно,колко голямо трябва да е-пълнолетно ли ;D имам предвид вече израстнало-към 10-11-12 месеца ли?
Публикувано: 08 June 2008 - 12:57 PM
Публикувано: 08 June 2008 - 01:16 PM
Цитат
не е по темата, но едно животно, по-точно в случаЯ КОТКА АКО НЕ СЕ ПУСКА, КАНАЛИТЕ СЕ ЗАПУШВАТ, нещата могат да станат много сериозни, моя котарак е кастриран , пак си е мъж, не е педераст, а ако не го бяхме кастрирали, щеше да си умре, а сега е на 14 да е жив и здрав, много егоистично гледа майка ти на нещата, ваша си работа. Взимайки животно, ти отговаряш за него!
Публикувано: 08 June 2008 - 01:54 PM
много много много се извинявам за офф топика :(
та,ако си взема хъски,къде мога да го заведа за да получа експертна оценка,т.е не аз де,кучето ;D разбрахте ме предполагам ;D нямам много възможностите да пътувам,но щом става въпрос за него-бих ;)
само ми кажете къде се ходи,как става,кога трябва да отида,колко голямо да е кучето...извинете повтарям се :huh:
целувки на палавниците :wub:
Публикувано: 08 June 2008 - 02:35 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 June 2008 - 11:00 AM
Публикувано: 09 June 2008 - 12:58 PM
Публикувано: 09 June 2008 - 07:27 PM
искам да ви попитам значи днес му биха 3-тата ваксина но не е като първите две смис не е на NOBIVAC аа му сложиха Canine Distemper-Adenovirus Type 2 Parafinflienza-Parvovirus vaccine
както и Leptospira Canicola-Icterohaemorrhagiae Bacterin има и лепека на Rabisin-R идея ньмам кво значат аа предния ми ветеринар понеже нямах възможността да отида при него ми каза че Nobivac била най добрата та въпроса ми е това дето са ми го слижили добро ли е :blink:

Публикувано: 09 June 2008 - 08:56 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 10 June 2008 - 08:48 AM
Цитат
ами пише че е на Pfizer ее надявам се че не е фатално като първите две са на нобивак а третата е различна :blink:

Публикувано: 10 June 2008 - 11:42 AM
Публикувано: 10 June 2008 - 01:41 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!