Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#1321 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 June 2008 - 09:04 AM

Ние сме с Адвантикс и Каишка на Байер и сме се къпали доста често в морето и досега не съм намирал нито кърлеж нито бълха :) а след море отива в големи треви храсти и т.н.

#1322 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 01:09 PM

винаги съм била доволна от ефекта на фронтлайн, но явно тази година кърлежите са някакви много странни, на малкото ми кученце не само че го лазят и с фронтлайна, но и му се забиват, на ден махам по 4-5, много ми е зле вече, параноясвам вече че и по мен има, а на Марк му махнах кърлеж 2 дена след като беше обезпаразитен и с фронтлайн и с някаква пудра, незнам какво да правя, всеки ден е борба с кърлежи

#1323 Потребителят е офлайн   h1sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 07:11 AM

Исках да попитам няколко въпроса(надявам се,че не преча на никого):
-Вярно ли е,че мъжките кучета се гледат по-трудно?
-Възможно ли е мъжко куче да получе камъни в бъбреците или подобни проблеми в уриналната система?
-Когато са малки с вдигнато краче ли пишкат ;D как се научават да си вдигат крачето и така ли правят вкъщи?

Това са въпросите,ако искате-отговорете :) страшно ми е интересното онова за пишкането ;D ;D

#1324 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 09:27 AM

Цитат

Исках да попитам няколко въпроса(надявам се,че не преча на никого):
-Вярно ли е,че мъжките кучета се гледат по-трудно?
-Възможно ли е мъжко куче да получе камъни в бъбреците или подобни проблеми в уриналната система?
-Когато са малки с вдигнато краче ли пишкат ;D как се научават да си вдигат крачето и така ли правят вкъщи?

Това са въпросите,ако искате-отговорете :) страшно ми е интересното онова за пишкането ;D ;D
Докато са малки пикаят клекнали кат момиченца, след 6-7 месец моя почна да си вдига крака, а вкъщи не си върши работата и незнам.
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#1325 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2008 - 11:06 PM

Всеки пол си има особености при отглеждането. Освен това всичко е индивидуално, все пак кучетата не са еднакви едно с друго.
Всяко куче може да получи камъни в бъбреците, както и всеки човек ... и изобщо всякакви болести.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1326 Потребителят е офлайн   h1sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 09:57 AM

аз питам,щото преди време имах мъжка котка,която се запушваше от гранулите на Пурина Кат Шоу(Purina Cat Chow) незнам точно как се превежда,поправете ме ако греша :)
та,котака 3 пъти съм го водила на лекар за катетеризация и минахме на роял канин и всичко се оправи :)
и се притеснявам,ако взема женско,милите,тези цикъли,25 дена,как ли издържат :( и разгонването,борбата да я опазиш от непородистите улични кучета(още не съм видяла породисто,затова уточнявам)...докато мъжките се притеснявам да не са като котките,да се запушват от храна с много минерали иии незнам,но още си искам мъжко,няма толкова притеснения дали ще ражда или ще храни малки ;D няма да се тревожа и да копувам гащички и памперси ;D ииии така ще ми е по-лесно ;)

ааа...преди малко гледах темата мъжки търси женска и се натъкнах на няколко мнения относно как може да се получи родословие на куче,което НЕ Е сдобито с такова...експертна оценка ии тем подобни,само че къде мога да отида и да изкарам родословието на кученцето примерно,колко голямо трябва да е-пълнолетно ли ;D имам предвид вече израстнало-към 10-11-12 месеца ли?

#1327 Потребителят е офлайн   Dark Jester Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 11:19 AM

Нашият Сиамец се оправи след като го кастрирахме  ;D

#1328 Потребителят е офлайн   h1sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:44 PM

ахах ;D и аз предлагах тази идея на майка ми,макар че ми звучи малко гадно...некак си съдистично,но пък е по-правилно така от колкото да се мъчи,но майка ми е на идеята,че иска котака да си остане мъж,а не педераст ;D

#1329 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:57 PM

Като водиш кучето за експертни оценки не значи че можеш да изкараш на самото куче родословие. Някъде в дог.бг, мисля че в подфорума "да запазим и развиваме породите" имаше тема за бялото родословие-хвърли й един поглед.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#1330 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 01:16 PM

Цитат

ахах ;D и аз предлагах тази идея на майка ми,макар че ми звучи малко гадно...некак си съдистично,но пък е по-правилно така от колкото да се мъчи,но майка ми е на идеята,че иска котака да си остане мъж,а не педераст ;D

не е по темата, но едно животно, по-точно в случаЯ КОТКА АКО НЕ СЕ ПУСКА, КАНАЛИТЕ СЕ ЗАПУШВАТ, нещата могат да станат много сериозни, моя котарак е кастриран , пак си е мъж, не е педераст, а ако не го бяхме кастрирали, щеше да си умре, а сега е на 14 да е жив и здрав, много егоистично гледа майка ти на нещата, ваша си работа. Взимайки животно, ти отговаряш за него!

#1331 Потребителят е офлайн   h1sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 01:54 PM

ее,аз не съм искала котка всъщност,умолявах ги за куче и ми я натресоха веднъж-те си поемат отговорността за него,макар че аз го храня сутрин като стана рано и аз го глезя и аз го реша и аз си го обичам :wub:
много много много се извинявам за офф топика :(
та,ако си взема хъски,къде мога да го заведа за да получа експертна оценка,т.е не аз де,кучето ;D разбрахте ме предполагам ;D нямам много възможностите да пътувам,но щом става въпрос за него-бих ;)
само ми кажете къде се ходи,как става,кога трябва да отида,колко голямо да е кучето...извинете повтарям се :huh:
целувки на палавниците :wub:

#1332 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 June 2008 - 02:35 PM

Цитат

не е по темата, но едно животно, по-точно в случаЯ КОТКА АКО НЕ СЕ ПУСКА, КАНАЛИТЕ СЕ ЗАПУШВАТ,
Стига повтаряли глупости, някой ще ви повярва!!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1333 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2008 - 11:00 AM

Здравейте.От скоро си имам кученце, вече е на 50 дни.Когато го взехме почти беше изправило ушите и бяха добре, но преди седмица едно детенце му се радваше и от тогава лявото ухо клепна и не иска да го изправя.Как мислите дали след време ще се оправи или да го водя при ветеринара още сега.(по принцип четох , че ги изправят чак до 6 месец ама това ми се вижда малко пресилено, незнам не съм специялист)
User's Signature

Качена снимка

#1334 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2008 - 12:58 PM

Има време, според мен, ще го изправи. Има кученца, които по-късно изправят ушите.

#1335 Потребителят е офлайн   bebety{} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2008 - 07:27 PM

Здравейте 
искам да ви попитам значи днес му биха 3-тата ваксина но не е като първите две смис не е на  NOBIVAC аа му сложиха Canine Distemper-Adenovirus Type 2 Parafinflienza-Parvovirus vaccine
както и Leptospira Canicola-Icterohaemorrhagiae Bacterin има и лепека на Rabisin-R  идея ньмам кво значат аа предния ми ветеринар понеже нямах възможността да отида при него ми каза че Nobivac  била най добрата та въпроса ми е това дето са ми го слижили добро ли е  :blink:

User's Signature

Качена снимка

#1336 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2008 - 08:56 PM

Изброила си нещата за които е ваксиниран, а не фирмата производител на ваксината. Аз също съм фен на нобивак, но това не значи, че другите ваксини са лоши. Иначе щяха ли да ги внасят и да ги продават, ако нямаха гаранция? Не се притеснявай излишно, просто друг път като го водиш за ваксина питаай първо дали имат такава каквато искаш и тогава отиди. Дори и да се забавиш с ден два не е фатално.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1337 Потребителят е офлайн   bebety{} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 08:48 AM

Цитат

Изброила си нещата за които е ваксиниран, а не фирмата производител на ваксината. Аз също съм фен на нобивак, но това не значи, че другите ваксини са лоши. Иначе щяха ли да ги внасят и да ги продават, ако нямаха гаранция? Не се притеснявай излишно, просто друг път като го водиш за ваксина питаай първо дали имат такава каквато искаш и тогава отиди. Дори и да се забавиш с ден два не е фатално.

ами пише че е на Pfizer ее надявам се че не е фатално като първите две са на нобивак а третата е различна  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1338 Потребителят е офлайн   kikex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 11:42 AM

здравеите , искам дасе оплача,кутрето ми ходеше да пишка и да ака в банята но един ден нямаше вода и бях забравил да затворя крана на душа,водата е дошла когато ме нямаше в къщи,и явно кучето се е оплашило и от тогава не иска да влиза там пикае кадето му падне ,как даго накарам пак да ходи в банята,дали трябва да мине време ,и дали се е уплашило или е нешто друго , незнам.а тя е малка на 4 месеца и половина е но вече сяда дава лапа и пикаеше само в банята .
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#1339 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 01:35 PM

ако е на 4 месеца вече трябва да пикае и да ака навън, препоръчвам ти разходка 2 пъти дневно, кучето ти вече е голямо, наистина ли не го разхождаш все още. Не е малка!

искам да попитам вредни ли са ядките за кучетата?

#1340 Потребителят е офлайн   mimacat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 01:41 PM

Нито вредни нито полезни  ;). Един въпрос не мога да го науча на дай лапа, знаем на 100 % седни на място 80% и ела 50/50. За дай лапа се зоря много аз посягам той ме хапе и не става, залъгвам го с храна, неще  :huh:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни