Публикувано: 04 August 2008 - 12:06 PM
Ами за апетит доколкото зная се дава бирена мая.Аз лично не съм давала никога-Тара си яде нормално.
А това дали "ще свикне" и дали "ще се примири" да е само за по 2-3 часа на ден, мисля че не е фатално.Щом има на разположение цял двор и не е вързано,не е огроничавано в действията си-това не звучи тжлкжва зле за едно Хъски.Проблема е,че е все пак още мъничко хъскито на vankonenov
И Тара е по цял ден на двора, само сутрин и вечер я рязхождам по парка, а след това си я прибирам при нас в апартамента.Виждам с очите си,че на двора й е приятно, разхожда се,има си и местенце за ходене по нужда, за спане, за игри.Понякога, като й доскучее моята свекърва й прави често компания навън,"говорят си" двете,добре се разбират през деня. ;D
Много често също така Тара започна да тарикатее и да иска да влиза и денем,при хубаво време вътре в къщата. ;)Нищо не прави, ляга под масата и там спи,...но да е до човек.След това пак навън...и така.
Мисълта ми е, че колкото повече има човек край нея, тя толкова повече свиква с този факт и след това по-тръдно се примирява с оставянето сама, дори и за 1 ч.