Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 22 August 2008 - 08:37 PM
за моя голяма радост както ви написах се оправи вече е добре а иначе акаше по 3 пъти на ден не беше много рядко, но и не беше оформено :blink:, много се бях притеснила наистина мислех да вземам проба и аз да си я нося да я изследват, понеже наистина това не е 1 - 2 дена а беше цяла седмица .
а за хапчетат да давала съм й, аз това и ваксините си го следя, дори за да не забравя си пиша следващата дата на ваксиниране или обезпаразитяване.
др. ми кучета са на по 2 години , но тази си ми е бебе още и затова се притесних много, благодаря ви за съветите, надявам се да не съм ви притеснила. :wub:
Публикувано: 22 August 2008 - 08:57 PM

Публикувано: 22 August 2008 - 09:55 PM
Публикувано: 22 August 2008 - 11:50 PM
Публикувано: 23 August 2008 - 12:13 AM
Публикувано: 23 August 2008 - 10:32 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 August 2008 - 10:40 PM
Цитат
:drugarche: Мерси много! Аз я чакам, да видим колко дълго... пък и вече се усеща....тормоза над семейството :rolleyes: :D

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 23 August 2008 - 10:43 PM
Цитат
Душица ;D :wub:
Публикувано: 23 August 2008 - 10:46 PM
Ние сме герои, ще издържим :viking:

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 23 August 2008 - 10:58 PM
Цитат
Ние сме герои, ще издържим :viking:
(да се насявам де ;D горе долу) другия месец и аз ще си имам такъв разбоиник в къщи ;D
А знам че сте герои :yahoo: :drugarche:
Публикувано: 24 August 2008 - 12:55 PM
Всички знаем,че хъскитата са дружелюбни към други кучето,но дружелюбнили са и към птици например?(Конкретно за папагали става въпрос(малки - 35 см дължина),но и попринцип)Интересно м ие защото у нас имам 2 папагала и живот и здраве ако родителите ми се решат за куче - дали ще има проблем :sos:
И второ - търси,но не можах да открия - на колко месеца се слага третата ваксина(защото нали трябва да има кученцето три ваксини и тогава да излиза)?И на колко месеца г/д се продават кученцата от развъдниците? B)
Мерси на тези,които ще ми отговорят :wub: :wub: :->)

Моята любов-това са животните..съществата,които никога не предават! =)
Публикувано: 24 August 2008 - 01:18 PM
За ваксини и т.н. при вета, той решава! При всеки е различно, нашият я сложи на 3 месеца, някои ги слагат по рано. Зависи по коя система е. Моят съвет е преди да си вземеш кученце да обиколиш ветеринарните кабинети, както и да разпиташ за ветаринар. Той ще е много важна част в живота на кучо, и от него ще зависи доброто му здраве. Избери най-добрия, както и условията в които работи.
Да, три ваксини, но и обезпаразитявания (вътрешни и външни), както и излизане, десет дена след третата ваксина ;)
В развъдниците, аз доколкото съм запозната, кученцата седят по дълго! Във форума има развъдчици, както и стопани на такива кучета. Дано ти отговорят ;)
Успех!

Публикувано: 24 August 2008 - 06:02 PM
Цитат
За ваксини и т.н. при вета, той решава! При всеки е различно, нашият я сложи на 3 месеца, някои ги слагат по рано. Зависи по коя система е. Моят съвет е преди да си вземеш кученце да обиколиш ветеринарните кабинети, както и да разпиташ за ветаринар. Той ще е много важна част в живота на кучо, и от него ще зависи доброто му здраве. Избери най-добрия, както и условията в които работи.
Да, три ваксини, но и обезпаразитявания (вътрешни и външни), както и излизане, десет дена след третата ваксина ;)
В развъдниците, аз доколкото съм запозната, кученцата седят по дълго! Във форума има развъдчици, както и стопани на такива кучета. Дано ти отговорят ;)
Успех!
мерси,това за 2 седмици след третата ваксина и обезпаразитяването го знам,но не ми се пишеше иначе мерси :wub:

Моята любов-това са животните..съществата,които никога не предават! =)
Публикувано: 25 August 2008 - 11:04 AM
За по-малко куче на 5-6 м. поне 2 пъти дневно, ако не и три..и давай много вода. :blink:
Публикувано: 25 August 2008 - 08:45 PM

JulyVell Siberians