Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#1761 Потребителят е офлайн   cMaKu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2008 - 09:49 PM

Сестра ми е много любвиобилна и шантава така , че може да се каже че е човешкия варянт на хъски  ;D Никой няма да я остави да го скубе и да го дърпа , което мисля че тя и без това няма да прави.Сестричката ми мого обича животните и като види куче или коте много се радва и като трябва да си тръгваме започва да плаче.Мисля че ще си паснат много добре.А кучето колко косми и колко лиги ... Косми пуска и буланата ни на дивана ама се чистят  ;) ;D Все някак ще се справя.Родителите ми са съгласни да си взема кученце , стига да се грижа за него...
User's Signature

15 there's still time for you
Time to buy and time to lose
15, there's never a wish better than this
When you only got 100 years to live

#1762 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2008 - 10:20 PM

Цитат

еее сякъш пък е невъзможно!

Не исках да кажа, че е невъзможно.  :izcherven:
Всъщност и според мен вероятността да се разбират и да си съжителстват добре е доста по-голяма ... но просто изброих възможните неприятни варианти, за които се сетих.
Струва ми се по-добре да си подготвен за лошото, пък после дано твоето хъски се окаже най-добричкото и страхотното!  :yahoo:
cMaKu ми се струва, че просто много иска хъски, а има още доста неща за дообмисляне. ( и от въпросите за незаградения двор, въжето, терасата и т.н.)  Първо пита дали може да си вземе хъски при такива обстоятелства, а след два по-скоро негативни отговора казва, че според него всъщност много ще се разбират и ще си паснат. Пожелавам ти да си сигурен в това, да си вземеш куче ... пък после при евентуален проблем (дано не! ) да можеш да измислиш решение ...
На Илит пожелавам пълна, весела и щастлива къща  :pionercheta:
От мненията ти във форума те намирам за прекалено сериозен и отговорен човек, тъй че се съмнявам да оставиш бебето да тормози кучето или обратното.
Просто няма защо да се тревожиш, леко и безпроблемно раждане, здраво и хубаво бебе и както казах пълна и весела къща ти желая  :blink:

#1763 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 10:28 PM

Цитат

Сестра ми е много любвиобилна и шантава така , че може да се каже че е човешкия варянт на хъски  ;D Никой няма да я остави да го скубе и да го дърпа , което мисля че тя и без това няма да прави.Сестричката ми мого обича животните и като види куче или коте много се радва и като трябва да си тръгваме започва да плаче.Мисля че ще си паснат много добре.А кучето колко косми и колко лиги ... Косми пуска и буланата ни на дивана ама се чистят  ;) ;D Все някак ще се справя.Родителите ми са съгласни да си взема кученце , стига да се грижа за него...

Пробвай първо с някои по малко кученце което не изисква толкова грижи :)

#1764 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 29 August 2008 - 08:12 AM

Petyo Аз имам и померан и мога да кажа,че грижите са почти идентични като за голямо куче...аз даже повече му треперя на разходка да не го изяде някое голямо куче..като се разболее са по нежни абе като цяло доста се трепери и на малките кученца.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1765 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 10:22 AM

Цитат

Petyo Аз имам и померан и мога да кажа,че грижите са почти идентични като за голямо куче...аз даже повече му треперя на разходка да не го изяде някое голямо куче..като се разболее са по нежни абе като цяло доста се трепери и на малките кученца.

Аз го казах в смисъл че малките кученца се разхождат по малко за разклика специално от хъскито което се нуждае от големи разходки, също така по малко се скубят, като се разгонят по малко им тече:) докато голямото куче изисква повече грижи да не говорим че и хъскито по трудно се възпитава а сМаКu е само на 14години :) Разбира се това е личното ми мнение с което не искам да засегна някои :) 

#1766 Потребителят е офлайн   cMaKu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 10:39 AM

Ами разходките не са проблем ... трудно ще бъде обучението... за скубенето няма проблеми космите се махат лесно ...
User's Signature

#1767 Потребителят е офлайн   karol5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2008 - 11:04 AM

здравейте, накрая реших и аз да се включа!
сина ми е на 5 години и се разбира превъзходно с двете ми хъскита, верно че те като вземата да бяга из двора и да си играят , са много диви ;D, но и той не им отстъпва, понякога се случва да го съборят като скачат отгоре му или да го оближат, но не мисля че това е проблем, все пак както беше писано по - горе, това са домашни кучета, добре поддържаниу обезпаразитени с ваксини и всичко необходимо ! само докато беше по - малък , незнам защо така му избиваше нещо все както си играят ме дебне и гледа да ритне кученцето или да го оскубе, но като му се скарах два пъти приключи с това и сега са голяма комбина тримата, само бягане крясъци и лаене из двора ни  ;D, така че не мисля че това трябва да те тревожи, но това че нямаш сигурно място!
наскоро по - голямото ми хъски, избяга, брат ми ми дойде на гости и като отвори вратичката, не видял че са пуснати из предния двор и тя избяга, че ходихме да я търсим, близо половин час ни разиграва идва на 2 метра върти опашка и пак хуква,справихме се накрая де, но мисълта ми е, че задължително трябва да имаш обезапасено място без възможност за "бягство" или кражба! а също така моите специално, мисля че всички са така, копаят огромни окопи, така че ако не ти е добре направено ограждението спокойно ще го подкопаят!
User's Signature

Качена снимка

#1768 Потребителят е офлайн   cMaKu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:16 AM

Аз го измислих.Кученцето ще идва само с мен на двора няма да го пускам без надзор.Ще си живее в къщата , ще спи в моята стая , а когато съм на училище ще го уставям на терасата с вода ... някакви играчки също може би , но нашите ще го проверяват със сигурност.
User's Signature

#1769 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:28 AM

2-3-4 месечно кученце а и нагоре ако седи само на терасата ще вдигне квартала или вилната зона на главата си :)

#1770 Потребителят е офлайн   cMaKu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 01:53 PM

Петьо е кажи какво да направя? Твойто не го ли оставяш само..
User's Signature

#1771 Потребителят е офлайн   Pasion Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 12:43 PM

Да се оплача абе мойто Хъски много обича да ме хапи разбирам че е заради зъбите ама прекалява плюс това вече има малко зъбки и ме боли като хапи казвам му не престани то пак продължава давам някоя друга играчка да хапе неще и идва при мен какво да направя...

#1772 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 03:34 PM

Цитат

Петьо е кажи какво да направя? Твойто не го ли оставяш само..

Ми в началото не го оставях само...взех го лятото а тогава нямам лекции , но дори и да ме нямаше винаги имаше някои в нас :) Като минат 5-6 месеца няма проблеми, но в началото не ти го препоръчвам ( да го оставяш само )

#1773 Потребителят е офлайн   bebety{} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 05:42 PM

Цитат

Да се оплача абе мойто Хъски много обича да ме хапи разбирам че е заради зъбите ама прекалява плюс това вече има малко зъбки и ме боли като хапи казвам му не престани то пак продължава давам някоя друга играчка да хапе неще и идва при мен какво да направя...

Шлярай го през муцуната ии с твърд глас му казвай "НЕ" при нас така стана макар,че още хапе но само на игра но като му кажа не и спира  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1774 Потребителят е офлайн   huskamute Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 08:21 PM

hora zdraveite, az mnogo isam da si vzema huski, ma kato gledam obqvite i site'a na dog bg ne e obnovqvan, moje li nqkoi da mi kaje ot kude moga da si napazaryvam huskamute(sivo i bqlo s sini o4i), i kolko struvat gore doly, a i o6te ne6to, znaete li za kakvo trqbva da gledam kato go kupuvam- fizi4eski- dali e zdravo i nqkakvi kriterii?....

Blagodarq predvaritelno : )

#1775 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:27 PM

Цитат

hora zdraveite, az mnogo isam da si vzema huski, ma kato gledam obqvite i site'a na dog bg ne e obnovqvan, moje li nqkoi da mi kaje ot kude moga da si napazaryvam huskamute(sivo i bqlo s sini o4i), i kolko struvat gore doly, a i o6te ne6to, znaete li za kakvo trqbva da gledam kato go kupuvam- fizi4eski- dali e zdravo i nqkakvi kriterii?....

Първо - опитай да пишеш на кирилица.
Второ - какво е хъскамуте или както там се чете?
Трето - това да не ти е магазин със стоки, че да "напазаруваш" живо същество?
Четвърто - има си развъдници на породата, в сайтовете им можеш да погледнеш за информация.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#1776 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 12:58 PM

Цитат

Цитат

Първо - опитай да пишеш на кирилица.
Второ - какво е хъскамуте или както там се чете?
Трето - това да не ти е магазин със стоки, че да "напазаруваш" живо същество?
Четвърто - има си развъдници на породата, в сайтовете им можеш да погледнеш за информация.

5-то http://dog.bg/forum/...ic,12866.0.html

#1777 Потребителят е офлайн   sislito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 01:51 PM

Здравейте вчера заведох Рекс във Варна на преглед защото има пъпна херния и ми казаха че след третата ваксина ще го оперират но нищо допълнително не ми казаха и за това искам да попитам някой дали е имал такъв проблем и дали може да ми каже дали кученцето трябва да яде сутринта преди операцията или нещо допълнително трябва ли да му взема? :rolleyes:

#1778 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 01 September 2008 - 02:01 PM

Преди операция не трябва да се храни.Операцията на пъпна херния се води за рутинна но вие в никакъв случай не пропускайте отново да зададете всички въпроси пред вашия лекар. Аз бих ви посъветвала да изчакате да минат поне 2 седници след третата ваксина преди да пристъпите към операцията.
Успех :->)
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1779 Потребителят е офлайн   sislito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 03:05 PM

Благодаря за информацията. А аз ще се обадя на вета защото е на екскурзия в турция и ше попитам още неща :blink:

#1780 Потребителят е офлайн   huskamute Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 03:42 PM

ееиии много нападателни хора в тоя форум  :(

защо сте такива, критикувате начина ми на изразяване, начина на писане(дали е кирилица или еnglish), вместо да се интереъвате от чуждо мнение за породата и защо и другите харесват тези кучета или как биха се грижили за тях и мойто любимо-какви забавления и спротове практикувате с вашия чаровен космат приятел  smiley

а ся на въроса какво е huskamute & malamute - hodete si go proverete v google    :Абе, ти чуваш ли ме?!:

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни