Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 28 August 2008 - 09:49 PM

15 there's still time for you
Time to buy and time to lose
15, there's never a wish better than this
When you only got 100 years to live
Публикувано: 28 August 2008 - 10:20 PM
Цитат
Не исках да кажа, че е невъзможно. :izcherven:
Всъщност и според мен вероятността да се разбират и да си съжителстват добре е доста по-голяма ... но просто изброих възможните неприятни варианти, за които се сетих.
Струва ми се по-добре да си подготвен за лошото, пък после дано твоето хъски се окаже най-добричкото и страхотното! :yahoo:
cMaKu ми се струва, че просто много иска хъски, а има още доста неща за дообмисляне. ( и от въпросите за незаградения двор, въжето, терасата и т.н.) Първо пита дали може да си вземе хъски при такива обстоятелства, а след два по-скоро негативни отговора казва, че според него всъщност много ще се разбират и ще си паснат. Пожелавам ти да си сигурен в това, да си вземеш куче ... пък после при евентуален проблем (дано не! ) да можеш да измислиш решение ...
На Илит пожелавам пълна, весела и щастлива къща :pionercheta:
От мненията ти във форума те намирам за прекалено сериозен и отговорен човек, тъй че се съмнявам да оставиш бебето да тормози кучето или обратното.
Просто няма защо да се тревожиш, леко и безпроблемно раждане, здраво и хубаво бебе и както казах пълна и весела къща ти желая :blink:
Публикувано: 28 August 2008 - 10:28 PM
Цитат
Пробвай първо с някои по малко кученце което не изисква толкова грижи :)
Публикувано: 29 August 2008 - 08:12 AM
Публикувано: 29 August 2008 - 10:22 AM
Цитат
Аз го казах в смисъл че малките кученца се разхождат по малко за разклика специално от хъскито което се нуждае от големи разходки, също така по малко се скубят, като се разгонят по малко им тече:) докато голямото куче изисква повече грижи да не говорим че и хъскито по трудно се възпитава а сМаКu е само на 14години :) Разбира се това е личното ми мнение с което не искам да засегна някои :)
Публикувано: 29 August 2008 - 10:39 AM

Публикувано: 29 August 2008 - 11:04 AM
сина ми е на 5 години и се разбира превъзходно с двете ми хъскита, верно че те като вземата да бяга из двора и да си играят , са много диви ;D, но и той не им отстъпва, понякога се случва да го съборят като скачат отгоре му или да го оближат, но не мисля че това е проблем, все пак както беше писано по - горе, това са домашни кучета, добре поддържаниу обезпаразитени с ваксини и всичко необходимо ! само докато беше по - малък , незнам защо така му избиваше нещо все както си играят ме дебне и гледа да ритне кученцето или да го оскубе, но като му се скарах два пъти приключи с това и сега са голяма комбина тримата, само бягане крясъци и лаене из двора ни ;D, така че не мисля че това трябва да те тревожи, но това че нямаш сигурно място!
наскоро по - голямото ми хъски, избяга, брат ми ми дойде на гости и като отвори вратичката, не видял че са пуснати из предния двор и тя избяга, че ходихме да я търсим, близо половин час ни разиграва идва на 2 метра върти опашка и пак хуква,справихме се накрая де, но мисълта ми е, че задължително трябва да имаш обезапасено място без възможност за "бягство" или кражба! а също така моите специално, мисля че всички са така, копаят огромни окопи, така че ако не ти е добре направено ограждението спокойно ще го подкопаят!
Публикувано: 29 August 2008 - 11:16 AM

Публикувано: 30 August 2008 - 12:43 PM
Публикувано: 30 August 2008 - 03:34 PM
Цитат
Ми в началото не го оставях само...взех го лятото а тогава нямам лекции , но дори и да ме нямаше винаги имаше някои в нас :) Като минат 5-6 месеца няма проблеми, но в началото не ти го препоръчвам ( да го оставяш само )
Публикувано: 31 August 2008 - 05:42 PM
Цитат
Шлярай го през муцуната ии с твърд глас му казвай "НЕ" при нас така стана макар,че още хапе но само на игра но като му кажа не и спира :blink:

Публикувано: 31 August 2008 - 08:21 PM
Blagodarq predvaritelno : )
Публикувано: 31 August 2008 - 11:27 PM
Цитат
Първо - опитай да пишеш на кирилица.
Второ - какво е хъскамуте или както там се чете?
Трето - това да не ти е магазин със стоки, че да "напазаруваш" живо същество?
Четвърто - има си развъдници на породата, в сайтовете им можеш да погледнеш за информация.
Публикувано: 01 September 2008 - 12:58 PM
Цитат
Цитат
Първо - опитай да пишеш на кирилица.
Второ - какво е хъскамуте или както там се чете?
Трето - това да не ти е магазин със стоки, че да "напазаруваш" живо същество?
Четвърто - има си развъдници на породата, в сайтовете им можеш да погледнеш за информация.
5-то http://dog.bg/forum/...ic,12866.0.html
Публикувано: 01 September 2008 - 01:51 PM
Публикувано: 01 September 2008 - 02:01 PM
Успех :->)
Публикувано: 02 September 2008 - 03:42 PM
защо сте такива, критикувате начина ми на изразяване, начина на писане(дали е кирилица или еnglish), вместо да се интереъвате от чуждо мнение за породата и защо и другите харесват тези кучета или как биха се грижили за тях и мойто любимо-какви забавления и спротове практикувате с вашия чаровен космат приятел smiley
а ся на въроса какво е huskamute & malamute - hodete si go proverete v google :Абе, ти чуваш ли ме?!: