Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 23 October 2008 - 07:23 PM
Публикувано: 23 October 2008 - 08:07 PM
Отказвам се, защото все пак си мисля, че има и вероятност да се изпишка някъде по тревата или около ринговете. Освен ако няма и спрей за това ;)
Публикувано: 23 October 2008 - 08:30 PM
И аз много се радвам че ще видя някой от братята на Джек отново, за последно съм ги виждала всичките като бяха на 30 дни ;D
Публикувано: 23 October 2008 - 10:28 PM
Цитат
Отказвам се, защото все пак си мисля, че има и вероятност да се изпишка някъде по тревата или около ринговете. Освен ако няма и спрей за това ;)
Там няма да има трева. Изложбата е на закрито - в зала.

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 October 2008 - 05:53 PM
Цитат
Еее ти си мислиш, че другите не го правят ли.. то дори и възрастни кучета пишкат по рингове, около тях.. за това си има салфетки.
Аз много ще се радвам да я видя на живо, хубавицата, дори и да не участва на самата изложба. :blink:
Публикувано: 24 October 2008 - 09:10 PM
Цитат
Цитат
Еее ти си мислиш, че другите не го правят ли.. то дори и възрастни кучета пишкат по рингове, около тях.. за това си има салфетки.
Аз много ще се радвам да я видя на живо, хубавицата, дори и да не участва на самата изложба. :blink:
Не, не, аз друго имах предвид, грешно ме разбрахте ;) Нали говорехте че има спрейове, които прикриват миризмата на разгонено. Доколкото знам, кучето като се изпика, също им мирише, следователно, ако се изпикае някъде около ринговете или навън на поляните, кучетата ще го надушат ;) Ама както и да е. Ние все пак ще си се накиприм като за изложба :) Макар и да бъдем само семкаджии.
Публикувано: 25 October 2008 - 07:20 AM
искам да попитам ....може би малко странен въпрос ама... Интересуваме към кой месец започва да се окосмява /красиво/ опашката на кучето и изобщо кучето като истинско хъски . Не че е фалшиво но засега даже не може да настръхне . На 29.10. прави 4 месеца . :(
Публикувано: 25 October 2008 - 08:28 AM
Не разбрах много как така не настръхва :rolleyes:, но долу горе сега е момента, в който козината му ще израстне и ще заприлича на истинско хъски (опашката, "гривата" около врата ... )
Естествено козината зависи от гените на точно твоето куче.
Та на кратко - към 4-5-6 месеца.
Публикувано: 25 October 2008 - 12:06 PM
Цитат
Не разбрах много как така не настръхва :rolleyes:, но долу горе сега е момента, в който козината му ще израстне и ще заприлича на истинско хъски (опашката, "гривата" около врата ... )
Естествено козината зависи от гените на точно твоето куче.
Та на кратко - към 4-5-6 месеца.
Благодаря за инфото и сори че съм пропуснал страниците . Ще ги прегледам :blink:
Публикувано: 27 October 2008 - 10:29 AM
Публикувано: 27 October 2008 - 03:15 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 27 October 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 12:03 PM
Бък от известно време има сополи (само от едната ноздра). 6 дена пи антибиотик, но нямаше ефект. Днес пак ще ходим на лекар. Някакви идеи от какво може да е, на някой от вас да му се е случвало. Става въпрос за вече повече от месец, почва да ме тревожи. Може ли да е от плуването лятото, нз и аз вече какво да мисля
Публикувано: 31 October 2008 - 06:10 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 10:19 AM
Цитат
Отговарям тук, защото темата ти най-вероятно ще бъде заключена или изтрита. Не трябва да се отварят нови теми за всеки въпрос, има си обща! Писането на кирилица е задължително! ;)
Според мен, кученцето ти е в период на разгонване. Кръвотечението си е съвсем нормално. В този период от няколко седмици НЕ трябва да се пуска с мъжки кучета, както и да се води БЕЗ повод. Има си определен период от време, в който може да допусне мъжкия, но този период не е по време на кръвотечението (обикновенно към 11-13 ден, когато спре). Щом се съмнявате дали е оплодена, предполагам сте я пускали да си играе с мъжки. Съветвам ви да спрете, за да не стане белата. :- :stop:
П.с. Хубаво е неродословните кучета да не се заплождат. За това може да прочетете във форума. ;)

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 01 November 2008 - 05:02 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 06:45 PM
Фрискас също. Всички български марки и разни, които могат да се намерят из супермаркетите, също обикновено не са хубави.
Повечето консерви, както разни попарки с остатъците от ваши гозби и кокали също не е добре да се дават.
Разгледайте темата С какво храните хъскито си?, както и подфорума за хранене
unique96 много е опасно малко кученце да има разстройство. Не трябва да се обезводнява. Най-добре слушаите ветеринарката.
Може да е просто заради смяната на храните ( ако преди е било хранено с друго), но може и да е някоя опасна болест (напр. парвовироза ?)
Кога (защо) получи разстройство? Има ли ваксина, обезпаразитено ли е, от къде го взехте ...?
За другия проблем, че ядял шунка/ :rolleyes:/ не схванах защо да е заради проблем със зъбите ;D
Пиши на кирилица :)