Публикувано: 05 November 2008 - 09:18 AM
нихилум, много ти благодаря, това не й е първо разгонване, но беше много отдавна, първият път се разгони на 7 месеца, а после пак след 7, но сега нещо много се забави аз даже питах възможно ли е да й има нещо и за това да не се разгонва, но ето че моментът дойде :blink:, и бях забравила признаци и всичко преди разгонване то мина почти година, а иначе за яденето яде си даже е подложена на лека диета защото е зеприличала на биче, но вече влиза във форма и играе като луда е, скача бяга абе ....нямам думи подлудява ме и въобще не ме слуша прави си каквото си иска, но това вече всички знаем е нормално за хъскито. ;D
а за кръвта не ме тревожи аз живея в къща и багирка ми е на двора, там си има ограждение, апартамент / напарво си е такова понеже не е къщичка , а тухлена постройка , която само дето не съм санирала все още ;D/ и голям зор беше да свикне да стой там, но вече имаме напредък нито копае за да излезе , нито се катери, всичко сега е наред, но ме притесняваше, че ако се разгони и не съм я затворила вечерта, ще избяга от там, е вече съм сигурна , че ще трябва да я затварям вечер, затова още веднъж ти брагодаря ама наистина много и се извинявам за безкрайните си повторения :wub: