Привет колеги хъскоманияци! :wub:
Цитат
Да ти кажа, комбинацията от две палави кучета /а пък още повече хъскита/ е направо опасна.
;D ;D ;D - Да права си-убедих се от личен опит.Вече две сутрини си правим разходките сами и си слуша-търчи си около мен, като свирна или извикам се връща.Така съм съгласна да я пускам на разходка да потича, но иначе, с друго Хъски и то мъжко, голямо-няма да стане вече: показаха си рогата и двамата.
hrisipisi, аз от малка свикнах моята Тара да си я пускам свободно около мен в парка и когато сме сами-няма проблеми.Ако те слуша и свикне по този начин, мисля че не е толкова опасно.Когато има други кучета около вас-тогава не я пускай.Не съм съгласна, че Хъскитата са диви, зависи от стопанина и обучението, от това как си я свикнеш ти.Вярно, че са палави и свободолюбиви, но все пак могат да се научат и да слушат и да се подчиняват ;) Когато се разгони също не трябва да се пуска, за да не избяга-тогава има промяна и в поведението, нагонът е доста силен.Моето момиче все още не е стигнало до разгонване засега и затова, като сме сами имам куража да я пусна.Поздрави :wub: