Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 27 September 2009 - 06:51 PM
В смисъл... пиле, ориз, зеленчуци, плодове- това давам аз на Райа от "човешката храна", Правя и едно "ястие" със пилешки фенери и ориз, понякога слагам по някой картоф или морков, и във втората купа са гранулите.
Обикновено изяжда първо манджарето, след това "гранетите" (както казва мама).
Публикувано: 27 September 2009 - 09:02 PM
Малко се притеснявам също,че и ръмжи и се зъби и на всички хора,който направят някой от следните действия ((освен на мен)).Другото е че с моя приятел сме решили,че трябва да свикне да я галим докато яде и да разбере,че ние даваме храната и не сме заплаха...е до тук добре..с мен няма проблеми даже ми дава и да бръкна в храната й,но на него за малко да го захапе много лошо,когато той само я погали..
Ще съм ви благодарна да ми кажете дали това е нормално и трябва ли да предприема някакви мерки и ако да - то какви?
Публикувано: 27 September 2009 - 09:07 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 27 September 2009 - 09:14 PM
Публикувано: 27 September 2009 - 09:29 PM
Публикувано: 27 September 2009 - 11:04 PM
От любов към вас... защо не?

Une légende Chukchi dit que lorsque nos chiens nous ont quittés ils attendent leurs maîtres pour leur montrer le chemin du paradis, certains d'entre eux nous y attendent déjà.
Публикувано: 28 September 2009 - 12:03 PM
Публикувано: 28 September 2009 - 12:22 PM
В смисъл... пиле, ориз, зеленчуци, плодове- това давам аз на Райа от "човешката храна", Правя и едно "ястие" със пилешки фенери и ориз, понякога слагам по някой картоф или морков, и във втората купа са гранулите.
Обикновено изяжда първо манджарето, след това "гранетите" (както казва мама).
Точно това имам предвид, да не са гранули и специално направени за кучета храни! Да го храня само с такава човешка и специално приготвена за него храна вместо с кучешките!
Публикувано: 28 September 2009 - 12:26 PM
Публикувано: 28 September 2009 - 12:40 PM
Научи се да копае път за бягство. Не виждам какво друго да измисля, освен да го вържа. Вашите стоят ли вързани на синджир?
Публикувано: 28 September 2009 - 01:45 PM
Публикувано: 28 September 2009 - 01:52 PM
Искам да попитам конкретно за плодовете...
Какви плодове давате на любимците си, въобще полезно ли е, или вредно да ядат плодове..?
Питам, защото моят обича много плодове, пробвал съм го и яде с удоволствие банан, ананас, диня, грозде, круша, кайсия, ябълка, киви, смокиня... единствено на портокали и други цитруси се мръщи... Това нормално ли е???
И застава до мен и започва обилно слюнкоотделяне... на всяка моя хапка... естествено не му давам, защото незнам може ли... Затова питам тук...
Благодаря предварително... за отговорите ви

Une légende Chukchi dit que lorsque nos chiens nous ont quittés ils attendent leurs maîtres pour leur montrer le chemin du paradis, certains d'entre eux nous y attendent déjà.
Публикувано: 28 September 2009 - 01:58 PM
Райа яде всички плодове и зеленчуци... включително лимон, лук и чесън... (последните не съм и ги давала... няколко пъти я хващах, че си е взела глави лук и скилитки чесън от терасата и ги яде... А как ги беше обелила

Публикувано: 28 September 2009 - 02:08 PM
За синджир не знам, но като се наложи да е в клетка Джек опищява света.
Anuk Публикувано на Днес, 10:52 AM
купи тапи за уши на всички съседи
поне Анук когато се наложи да е вързана
това се случва
това ясно. Снощи се събуди към 4 и орева орталъка, че е вързан. По едно време ми писна, станах, взех си спалния чувал и шалтето и отидох навънка да легна до него. Не го отвързах защото той само това и чака.
Сутринта за 5 минути го пуснах и фукна през "Дупката"....та друг избор нямам. ще трябва да свиква...поне не се сещам.
Публикувано: 28 September 2009 - 03:21 PM
Райа яде всички плодове и зеленчуци... включително лимон, лук и чесън... (последните не съм и ги давала... няколко пъти я хващах, че си е взела глави лук и скилитки чесън от терасата и ги яде... А как ги беше обелила

Леле, щом и на лимоните налита... нашият най-много обича динята, гроздето и крушите...
Тали, не е по въпроса с храната, но много ми харесаха клипчетата ти с упражненията и тренировките които правите с Райа... Поздравления, ние освен да сядаме и да даваме лапи май.май друго незнаем...

Публикувано: 28 September 2009 - 03:29 PM
Абе всичко ядем ( без лук и чесън и суров картоф - знам че не е хубаво)

Публикувано: 28 September 2009 - 03:37 PM

За да не е пълен спам...
По въпроса с храната, като отидем с Райа в двора на къщата за за си учим нови работи и да тренираме за танц- първата и работа е да мине през малините и да опасе червенките