Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 09 October 2009 - 09:22 PM
Публикувано: 09 October 2009 - 09:49 PM
Така :) здравей първо :) , 3-та ваксина кучето трябва да има може да го гледаш в двора стига да не е имало друго куче на това място където ще пребивава твоят нов любимец(ако е имало обезпаразити и измии добре (аз измих с белина мястото където стой моя звяр
бирена мая има в аптеката но за какво ти е тя >? има си витамини за кучета ветеренарят ще ти каже от какво се нуждае най много твоят любимец
Публикувано: 10 October 2009 - 08:50 AM
Публикувано: 10 October 2009 - 08:55 AM
искам да попитам ..... имаме желание да вземем кученце от тази порода , но тъй като точно с тази порода нямам опит
интересува ме...... имаме дъщеричка на 1,8г и дали тази порода търпи деца ?
Много ми е важно да знам ще съм благодарна за бърз отговор
Публикувано: 10 October 2009 - 09:09 AM
искам да попитам ..... имаме желание да вземем кученце от тази порода , но тъй като точно с тази порода нямам опит
интересува ме...... имаме дъщеричка на 1,8г и дали тази порода търпи деца ?
Много ми е важно да знам ще съм благодарна за бърз отговор
ДА тази порода е много любвеобилна обича деца както и др хора не е враждебно настроена към хората
Публикувано: 10 October 2009 - 10:18 AM
Моят е на вън и не ми прави впечатление, че му е студен. Има си много хубава къщичка но когато не духа предпочита дса легне на вън под звездите. Но гледам, че твоя е вече на 9 месеца. Каде си го гледал до сега? Ако е вътре мисля, че ще му трябва време за да свикне на вън.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 10 October 2009 - 11:52 AM
Публикувано: 10 October 2009 - 12:01 PM
Публикувано: 10 October 2009 - 06:25 PM
Публикувано: 10 October 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 10 October 2009 - 08:06 PM
Моят е на вън и не ми прави впечатление, че му е студен. Има си много хубава къщичка но когато не духа предпочита дса легне на вън под звездите. Но гледам, че твоя е вече на 9 месеца. Каде си го гледал до сега? Ако е вътре мисля, че ще му трябва време за да свикне на вън.
Аз я гледам наван от 5 месечна.Тя вобще не ми прави проблеми.Но тваито кученце не е ли много малко за де е навън.
Публикувано: 10 October 2009 - 09:21 PM
Аз я гледам наван от 5 месечна.Тя вобще не ми прави проблеми.Но тваито кученце не е ли много малко за де е навън.
На пръв поглед може да ти се стори, че е малко да. Има го другото кучето ако свикне вътре и изведнъж се види на двора какво правим? Тотална смяна на мястото един вид отдалечен от хората и т.н. За това направих отделно помещение за него вътре със колбика и пред помещението негово дворче. Сега както му е кеф това прави ляга на двора вътре в помещението, крие се в колибката и т.н. :) Свикна си на мястото. Това е при мен.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 10 October 2009 - 10:28 PM
Моето хъски и то беше много любопитно и искаше да подуши и да си играе с и 3 те котки,но само 1 от тях му позволяваше без да го хъска и дере.Сега когато порасна хъскито, пак иска да си играе ,но вече е по силна и се налага да спасявам добото коте,понеже то не се съпротивлява и тя го прави на "кайма".А с другите котки които деряха си знае урока и не ги закача, гледа ги отстрани и мисли планове как да избегне острите им нокти.Няколко пъти я одраскаха и от тогава не ги доближава.Според мен е по-добре да драскат и да хъскат защото после горко им на котаците.
Публикувано: 12 October 2009 - 12:13 PM
Котките , ще свикнат с кучо , не се безпокой.Имах същия случай.Гледаме два котарака и се появи кучето.Имахме няколко дни карантина - следяхме нещата , след това всичко си дойде на мястото.Големия котан показа , че е шефа , а малкия си остана другарчето за игри.
Публикувано: 12 October 2009 - 06:24 PM
Прощавайте, че съм така нередовна, но през последните седмици малко попътувахме на прибежки до съседни царства и господарства, та нямах достъп до прозорци и мишки.
Първо да ви се похваля. Моето диваче схваща от раз нещата, които не искам да прави. Всички колеги по тежка съдба споделят, че за няколко дни я намират коренно променена. Вече не хапе и почти не скача на хората, с известни пропуски, разбира се. Малко сме зле с нещата, които искам да прави, тях по правило още ги пропуска покрай двете си прекрасни ушета. Но съм се въоръжила с търпение и повтарям командите до премаляване. Сега, имам и някои въпроси, които ги няма в лекциите, но за тях ще питам в темата за обучението на хъскитата. Прощавайте ако не винаги улучвам правилната тема, но съм твърде зает човек и имам сили да следя само няколко теми и един-два форума. Където има грешка, имало и прошка, така съм чувала да казват.
Сега на въпроса на Fi_Re. Програмата наистина работи, оказа се твърде ефикасна дори за синеоки своенравни диваненца.
http://www.trendpro....donsullivan.php
Костадинов, добре дошъл на борда!
И ние сме така:

Публикувано: 12 October 2009 - 07:30 PM
Хубави са снимките, сладки са животинките, но мястото им не е в тази тема...

Вход

Горе
Цитиране +