Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#3961 Потребителят е офлайн   ralityYyyY{}{} Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 October 2009 - 09:22 PM

ae_085.gif искам да попитам ннещо ще си взимам хъски на 2месеца с 2 ваксини мама и тати ми дажат да го гледам само в двора ще му стане ли нещо като не му е сложена 3та ваксина и като се сложи трета може ли да стоии в двора.И искам да попитам за какжо слуйи бирената мая и от каде мога да си я купя(благодаря ви предварително) wub.gif

#3962 Потребителят е офлайн   bugsbunni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 09:43 PM

Докато не мине и 3- тата ваксина кучето трябва да стои вътре. Ако ще гледаш кучето вън , му осигури място в което ще държиш животното защото синджира е доста гадно нещо.

#3963 Потребителят е офлайн   kisiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2009 - 09:49 PM

Цитат(ralityYyyY{}{} @ Oct 9 2009, 08:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ae_085.gif искам да попитам ннещо ще си взимам хъски на 2месеца с 2 ваксини мама и тати ми дажат да го гледам само в двора ще му стане ли нещо като не му е сложена 3та ваксина и като се сложи трета може ли да стоии в двора.И искам да попитам за какжо слуйи бирената мая и от каде мога да си я купя(благодаря ви предварително) wub.gif

Така :) здравей първо :) , 3-та ваксина кучето трябва да има може да го гледаш в двора стига да не е имало друго куче на това място където ще пребивава твоят нов любимец(ако е имало обезпаразити и измии добре (аз измих с белина мястото където стой моя звяр ab_041.gif за всеки случай)) не е хубаво да се разкарва без 3-та ваксина въпреки че аз го изкарвах и с 2-ра моето но само пред нас за малко и пак в двора но задължително му сложи 3-та ваксина и след това всяка година го ваксинираш отделно преполагам че си запозната
бирена мая има в аптеката но за какво ти е тя >? има си витамини за кучета ветеренарят ще ти каже от какво се нуждае най много твоят любимец
User's Signature

Качена снимка

Човек се учи от грешките си,а умният човек от своите и от грешките на другите!

#3964 Потребителят е офлайн   ralityYyyY{}{} Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 08:50 AM

Благодаря ви за отговорите.До колкото аз разбрах може да стои в двора само4е пуржо да махна микробте и тея там от земят с белина и задалвително ще му сложа 3та ваксина.Мястото кадето 6те стоимоето бъдеще ку4е е цементирано и заградено да не слиза по долу в двора за6тото като завали става кално.

#3965 Потребителят е офлайн   stiliyana Икона

Публикувано: 10 October 2009 - 08:55 AM

Здравейте ,
искам да попитам ..... имаме желание да вземем кученце от тази порода , но тъй като точно с тази порода нямам опит
интересува ме...... имаме дъщеричка на 1,8г и дали тази порода търпи деца ?
Много ми е важно да знам ще съм благодарна за бърз отговор

#3966 Потребителят е офлайн   ralityYyyY{}{} Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 09:09 AM

Цитат(stiliyana @ Oct 10 2009, 09:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте ,
искам да попитам ..... имаме желание да вземем кученце от тази порода , но тъй като точно с тази порода нямам опит
интересува ме...... имаме дъщеричка на 1,8г и дали тази порода търпи деца ?
Много ми е важно да знам ще съм благодарна за бърз отговор

ДА тази порода е много любвеобилна обича деца както и др хора не е враждебно настроена към хората

#3967 Потребителят е офлайн   polinnka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2009 - 09:59 AM

а моят звяр студено ли ще му е зимата наван ??
User's Signature

Качена снимка

#3968 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 October 2009 - 10:18 AM

Цитат(polinnka @ Oct 10 2009, 10:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Моят е на вън и не ми прави впечатление, че му е студен. Има си много хубава къщичка но когато не духа предпочита дса легне на вън под звездите. Но гледам, че твоя е вече на 9 месеца. Каде си го гледал до сега? Ако е вътре мисля, че ще му трябва време за да свикне на вън.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#3969 Потребителят е офлайн   ralityYyyY{}{} Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 11:52 AM

Искам да попитам нещо, тези които си гледате хъскитата на двор пуснати са нали а не с верига !! ea_103.gif .Аз моето мисля да му направя едно въже и на него да е закачена веригата и то като иска да отиде някаде веригата ще се плъзга по въжето.Но аз моето само ще го държа на верига вечер или много рядко .Боя се да не избяга, защото двора ни е общ и има един идиот дето само си вкарва мотора и оставя вратата отворена.И още нещо колко струват хъскитата от развудник?

#3970 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 October 2009 - 12:01 PM

ralityYyyY{}{}, Моля те, Оправи си правописа... dry.gif

#3971 Потребителят е офлайн   bugsbunni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2009 - 05:03 PM

Приготви си малко парички и огради 20 - 30 м. кв. Огради мястото с оградна мрежа , положи малко бетон , баластра , филц или каквото решиш на земята. Така няма да се притесняваш от моториста. ab_041.gif Само да не забравиш да сложиш колиба ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#3972 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 06:25 PM

Това нормално ли е ? Не съм го забелязъл на първото разгонване,ама днеска Чара както си ходи и почва да скимти и се лиже ! И после си продължава все едно и няма нищо после пак го направи,започна да скимти и веднага започна да се лиже !

#3973 Потребителят е офлайн   Иван Костадинов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:животни, музика, литература

Публикувано: 10 October 2009 - 07:13 PM

Здравейте! Днес съм един от най-щастливите хора на Земята - сбъдна ми се една дългогодишна мечта smile.gif Синеоката Фрея най-после при мен. Иключително е любопитна, направи първите си бели, яде като невидяла... страхотна е... но се сблъсках със следния проблем: имам две котки. Гледам ги от много години и и двете са израстнали покрай кучета от раждането си. Последното ми куче издъхна преди половина година. Но днес, като донесох хъскито, едното се скри вдън земя и не смее да излезе. А друггата котка в началото беше любопитна, но след това скочи върху Фрея, драскайки и хапейки. Разделих ги по стаите, но се сблъскаха още веднъж. Някой имал ли е подобен проблем? Мога ли нещо да предприема или да изчакам котките сами да свикнат с новия член на семейството? Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#3974 Потребителят е офлайн   polinnka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2009 - 08:06 PM

Цитат(Meto @ Oct 10 2009, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Моят е на вън и не ми прави впечатление, че му е студен. Има си много хубава къщичка но когато не духа предпочита дса легне на вън под звездите. Но гледам, че твоя е вече на 9 месеца. Каде си го гледал до сега? Ако е вътре мисля, че ще му трябва време за да свикне на вън.

Аз я гледам наван от 5 месечна.Тя вобще не ми прави проблеми.Но тваито кученце не е ли много малко за де е навън. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#3975 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 October 2009 - 09:21 PM

Цитат(polinnka @ Oct 10 2009, 09:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Meto @ Oct 10 2009, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Аз я гледам наван от 5 месечна.Тя вобще не ми прави проблеми.Но тваито кученце не е ли много малко за де е навън. smile.gif

На пръв поглед може да ти се стори, че е малко да. Има го другото кучето ако свикне вътре и изведнъж се види на двора какво правим? Тотална смяна на мястото един вид отдалечен от хората и т.н. За това направих отделно помещение за него вътре със колбика и пред помещението негово дворче. Сега както му е кеф това прави ляга на двора вътре в помещението, крие се в колибката и т.н. :) Свикна си на мястото. Това е при мен.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#3976 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 10 October 2009 - 10:28 PM

Цитат(Иван Костадинов @ Oct 10 2009, 08:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Днес съм един от най-щастливите хора на Земята - сбъдна ми се една дългогодишна мечта smile.gif Синеоката Фрея най-после при мен. Иключително е любопитна, направи първите си бели, яде като невидяла... страхотна е... но се сблъсках със следния проблем: имам две котки. Гледам ги от много години и и двете са израстнали покрай кучета от раждането си. Последното ми куче издъхна преди половина година. Но днес, като донесох хъскито, едното се скри вдън земя и не смее да излезе. А друггата котка в началото беше любопитна, но след това скочи върху Фрея, драскайки и хапейки. Разделих ги по стаите, но се сблъскаха още веднъж. Някой имал ли е подобен проблем? Мога ли нещо да предприема или да изчакам котките сами да свикнат с новия член на семейството? Благодаря предварително!

Моето хъски и то беше много любопитно и искаше да подуши и да си играе с и 3 те котки,но само 1 от тях му позволяваше без да го хъска и дере.Сега когато порасна хъскито, пак иска да си играе ,но вече е по силна и се налага да спасявам добото коте,понеже то не се съпротивлява и тя го прави на "кайма".А с другите котки които деряха си знае урока и не ги закача, гледа ги отстрани и мисли планове как да избегне острите им нокти.Няколко пъти я одраскаха и от тогава не ги доближава.Според мен е по-добре да драскат и да хъскат защото после горко им на котаците.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3977 Потребителят е офлайн   slan4eva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 12:13 PM

Ще започна със забележка - ОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСА! Трагично е от 10 мнения повече от половината да нямат две вярно написани думи.
Котките , ще свикнат с кучо , не се безпокой.Имах същия случай.Гледаме два котарака и се появи кучето.Имахме няколко дни карантина - следяхме нещата , след това всичко си дойде на мястото.Големия котан показа , че е шефа , а малкия си остана другарчето за игри. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#3978 Потребителят е офлайн   Natali-Ger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 06:24 PM

Здравейте, милички!

Прощавайте, че съм така нередовна, но през последните седмици малко попътувахме на прибежки до съседни царства и господарства, та нямах достъп до прозорци и мишки. ab_041.gif

Първо да ви се похваля. Моето диваче схваща от раз нещата, които не искам да прави. Всички колеги по тежка съдба споделят, че за няколко дни я намират коренно променена. Вече не хапе и почти не скача на хората, с известни пропуски, разбира се. Малко сме зле с нещата, които искам да прави, тях по правило още ги пропуска покрай двете си прекрасни ушета. Но съм се въоръжила с търпение и повтарям командите до премаляване. Сега, имам и някои въпроси, които ги няма в лекциите, но за тях ще питам в темата за обучението на хъскитата. Прощавайте ако не винаги улучвам правилната тема, но съм твърде зает човек и имам сили да следя само няколко теми и един-два форума. Където има грешка, имало и прошка, така съм чувала да казват.

Сега на въпроса на Fi_Re. Програмата наистина работи, оказа се твърде ефикасна дори за синеоки своенравни диваненца. af_089.gif Ние лично поръчахме дисковете оттук, но сигурно я има и на английски някъде.

http://www.trendpro....donsullivan.php

Костадинов, добре дошъл на борда! ab_041.gif

И ние сме така:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3979 Потребителят е офлайн   bugsbunni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 07:20 PM

Ангелчета са когато спят , но заиграят ли се става весело. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3980 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 October 2009 - 07:30 PM

Няма ме два дена поради липса на нет, а то темата се превърнала във фотогалерия...
Хубави са снимките, сладки са животинките, но мястото им не е в тази тема...
ae_085.gif

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема