И ние си потреперваме насън,ръмжи,бяга,като по-малък сучеше и мляскаше (такъв смях ме е напушвал),има случаи,когато се е тресял целия - ставаше ми страшно понякога и мноооого нежно с много тих глас и леко галене го събуждах - не знам дали съм била права.И като се събудеше - все едно нищо не е било.Става,протяга се като котка (абе що се протяга така - извива гръбнака,точно като котак

) пие водичка и е готов за игри

Та това (както ми обясниха) е нормално за бебетата.По другите въпроси не мога да взема отношение,само искам да ви посъветвам да се поразровите малко повече във форума - има толкова много информация,която би ви била полезна.
И сега и от мен един въпрос - до каква възраст най-късно се разбира какъв ще е цвета на очите при хъски?Нашето момче е на 3м и 3 дни и очите му са кафяви.Но като погледне срещу слънцето ,дясното изглежда ...хм,странно е най-точната дума.А когато го снимам със светкавица (с некачествено фото на телефона ми-уж 8mp на сони ериксон,ама не стават хубави снимки,особено вечер),едното получава червена точка - въпросното дясно оче,а другото - синя.Това как да го тълкувам - ще се променят ли очите,различни ли са или има проблем?Ето и снимка от преди две вечери :