едит:също така нещо което забелязах току що.малката спи обаче се гърчи в съня си.на моменти диша много бързо и трепери на моменти бавно.получава някакви гърчове.в първите страници четох че това е от сънищата.дали наистина сънува или е нещо за което трябва да се притеснявам?
Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 24 October 2009 - 02:46 AM
едит:също така нещо което забелязах току що.малката спи обаче се гърчи в съня си.на моменти диша много бързо и трепери на моменти бавно.получава някакви гърчове.в първите страници четох че това е от сънищата.дали наистина сънува или е нещо за което трябва да се притеснявам?
Публикувано: 24 October 2009 - 06:01 AM
Глисти може още да има, при малките кучета е нормално. Затова редовно вътрешно обезпаразитяване трябва.
Какво разбиращ под гърчи? Може да "бяга" на сън, може да скимти, ръмжи, да трепери...
Публикувано: 24 October 2009 - 06:16 AM
И сега и от мен един въпрос - до каква възраст най-късно се разбира какъв ще е цвета на очите при хъски?Нашето момче е на 3м и 3 дни и очите му са кафяви.Но като погледне срещу слънцето ,дясното изглежда ...хм,странно е най-точната дума.А когато го снимам със светкавица (с некачествено фото на телефона ми-уж 8mp на сони ериксон,ама не стават хубави снимки,особено вечер),едното получава червена точка - въпросното дясно оче,а другото - синя.Това как да го тълкувам - ще се променят ли очите,различни ли са или има проблем?Ето и снимка от преди две вечери :
Публикувано: 24 October 2009 - 06:46 AM
Кехлибарените са мътно сини до към 3тия месец и после "пожълтяват".
В какъв смисъл изглежда странно дясното око?
Публикувано: 24 October 2009 - 08:11 AM
Въпросът ми е нормално ли е това?
Да, мен също ме итересува . . .
Публикувано: 24 October 2009 - 09:37 AM
Въпросът ми е нормално ли е това?
Да, мен също ме итересува . . .
Нарича се "снежен" нос, мисля. Нормално е.
MickeyYP, в стандарта пише различни очи - кафяво и кехлибарено също са различни :)
Публикувано: 24 October 2009 - 05:05 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 26 October 2009 - 03:20 PM
Публикувано: 26 October 2009 - 05:36 PM
В клиниката която посещаваме са 30лв(поне така пише в сайта им,но мисля че май са по скъпи)На други места трябва да са горе долу на тази цена.
Публикувано: 28 October 2009 - 07:01 PM

Вход

Горе
Цитиране +