lebedka, в 09 November 2010 - 02:50 PM, написа:
Искам да ви попитам през колко време е добре да се обезпаризитяват външно хъскитата?Моето куче е на близо 6 месеца без една седмица,гледам че е хванал балхи като беше по малък му слагах една пудра-тапилан и след това го къпех но понеже знам че не е много добре да се къпе често мисля да премина на фронтлайн но не знам дали става при положение че е малък още ?
Препоръчвам да си вземеш противопаразитна каишка . . . Те с са трайност 6-7 месеца и според мен са възможно най-безвредното средство за борба с бълхи и кърлежи. Доколкото знам Фронтлайн е вреден за органите и организма, а и да не е, излиза по-скъпо всеки месец да слагаш от него . . . Вместо това правиш еднократна инвестиция, която трае 7 месеца, при всякакви условия! Ние винаги сме били с такава каишка и, да чукна на дърво, нито една бълха не сме имали, а си общувае и с бездомни кучета и тн. Що се отнася до кърлежите- имали сме, но те винаги бяха умрели, така че и в това отношние действа. Освен това отзивите за фронтлайн и подобни не са добри, даже много хора, които са ги ползвали са намирали и бълхи, и кърлежи . . . Оттук насетне ти решаваш!