Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 07 March 2011 - 06:52 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 08 March 2011 - 01:34 PM

Продал ги е човека... говорихме с него по телефона... каза да му се обадим пак в Четвъртък каза, че ще намери .. да видим ..., че от 2 седмици, а утре, а днес.... и все нещо се отлага...

Аз ще бързам да се похваля като го взема!

Публикувано: 08 March 2011 - 02:23 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 08 March 2011 - 02:53 PM
Дизел, в 08 March 2011 - 11:34 AM, написа:

Продал ги е човека... говорихме с него по телефона... каза да му се обадим пак в Четвъртък каза, че ще намери .. да видим ..., че от 2 седмици, а утре, а днес.... и все нещо се отлага...

Аз ще бързам да се похваля като го взема!

Явно няма да е от развъдник, в нета има много обяви за продажби на неродословни хъскита.
Публикувано: 09 March 2011 - 12:35 AM
познавам лично човек с много пари... държи си хотел човека си развъжда хъскита маламути и акити и не му се занимава с родословия...
предимството на един развъдник е че си сигурен в правилното и здравословно отглеждане на кучетата... но ако познаваш човека и знаеш че е свестен и видиш родителите на кучето си знаеш че си взимаш хъски :)
Публикувано: 09 March 2011 - 12:44 AM
Публикувано: 09 March 2011 - 07:27 AM
Опашката, цвета на козината, очите и прочие не определят дали едно куче е чистокръвно или не.
ПП:Има стандарт на породата във форума, а по книжарниците продават една синя книжка за хъскито.
Публикувано: 09 March 2011 - 07:48 AM
Дизел, в 08 March 2011 - 07:13 PM, написа:
Наистина съм изчел всичко за кучетата като цяло без родословия!
Щом нещата стоят по различен начин, и тук нещата стоят по различен начин --->
Мама беше хъски
Една благородна постъпка, за която никога няма да съжаляваш.
Публикувано: 09 March 2011 - 01:35 PM
Edit
Eто снимки на кутрето :
Click
Click
Публикувано: 09 March 2011 - 01:39 PM
Публикувано: 09 March 2011 - 02:04 PM
Публикувано: 09 March 2011 - 03:26 PM
BlowMeBitch, в 09 March 2011 - 11:35 AM, написа:
Edit
Eто снимки на кутрето :
Click
Click
1-во бъди сигурен, че поне до 5-тия месец ще се налага да чистиш след него. Пример: Аляска когато беше малка започна окончателно да си върши работите само и единствено навън чак към 7мия месец. Еди в момента е на 5 месеца и си върши всичко навън.От много отдавна не се е изпускал вътре.
До 3-тата ваксина ще се наложи и денем и нощем да ходиш с парцала. След това започни да го извеждаш да кажем през 4 часа , ако ти е възможно и с много търпение и упоритост може да имате добри резултати доста бързо. Постепенно увеличавай разстоянията(като часове) между разходките.Недей да му се караш, когато си свърши работата вътре, защото ти не си го извел, то няма да е виновно, защото няма да може да стиска дълго време. Вземи да опиташ капки за приучаване (при нас на Аляска подействаха, а на Еди-не, сигурно при всяко куче си е индивидуално).Щом искаш да го научиш на терасата да си върши работите, тези капки мисля, че ще ти помогнат. За гризането на ръцете - аз и на Аляска и на Еди им позволявах да ми ги гризкат, но сами се отучиха след време, може би когато смениха зъбките. Вземи му много играчки, и когато (щом ти е неприятно да те хапе) започне игра с хапане, му пробутвай някоя играчка в устата вместо ръката ти.
П.С. >>> Недей да го оставяш на терасата, то има нужда от твоето внимание. Няма да спре да скимти там....
П.С. 2 >>> Не откачай

Публикувано: 09 March 2011 - 03:47 PM
BlowMeBitch, в 09 March 2011 - 01:35 PM, написа:
Edit
Eто снимки на кутрето :
Click
Click
Като ми подариха моят мъкин, беше някъде колкото сега е твоят. Мога да кажа също, че правеше много бели - буташе, гризеше, късаше и какво ли не. Трябва да се поиташ да го възпиташ по някакъв начин да знае къде му е мастото за тоалента и къде не, но още и твърде малко, затова го сложи на място ъкедто няма да прави бели. А доколкото за хапането е съвсем нормално, и моят беше така. Хапеше ме ужасно много, но сега сме в процес на дресировка, колкото и трудна да е тя. Много са своенравни, но искат много внивамие. Вече е почти на 4 месеца и това с хапането отмина, защото преди много го сърбяха зъбките, а сега хапи други неща, но е и мен.
Публикувано: 09 March 2011 - 05:17 PM
Не му давай да те хапе, докато играете, дори и да не те боли . . . .