m_stoilkov, в 14 July 2011 - 09:21 PM, написа:
plamenko, в 12 July 2011 - 05:39 PM, написа:
Сутрин се разхождаме между 6 и 7 а вечер или след 8:30 или даже към 10-11ч.През деня е проснат под климатика в хола и спиме безгрижно .До тук добре ама в събота отиваме на море .Намерихме си едно ваканционно селище в Приморско.Разрешени са домашни любимци и е доста атрактивно и красиво(на снимки).Бунгалата са масивни и ако не ме лъже управителката са под сянка.За пръв път отиваме на море с него и не знам дали да го водиме на плажа.Гледам и фотогалерията пускат снимки колеги в стил"хъски на плажа" но Аксел много мрази жегата.Иначе имаме първи опити във водата на нашия си язовир "Копринка"
Мисля, че не трябва да се притесняваш. Ние вече 4 години ходим с Аляска на море /бунгала/.Просто излизаме сутрин към 7 на разходка по плажа, докато още няма хора. След това стои с нас на плажа до към 11 горе долу, обаче не излиза от морето и мисля, че така не усеща жегата много много. Еди тази година му е първо лято, море и плаж. И той схвана, че във водата е най-добре. После даже се въргаля по горещия пясък и след това пак цопва във водата.