Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 20 March 2008 - 08:36 PM
Лара обикновенно го прави тихичко, разбира се по миризмата ... но не го прави често.
Веднъж само я чувала да го направи звучно. Тогава бяхме само двете, тя се стресна и подскочи и после ме погледна толкова учудено и ме попита ... ама какво правиш, че вдигаш такъв шум :huh:
За оригването ... правим го по най-ужасния и звучен начин ;D ;D ;D
А колкото го кученцето на mimacat мисля, че е нормално да има газове. Стомахчетата са чуствителни и минава време докато свикнат с храната.
Публикувано: 20 March 2008 - 10:22 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 20 March 2008 - 10:49 PM
Малките кученца бързо се обезводняват и не трябва да имат разсройство толкова дълго време. :-

JulyVell Siberians
Публикувано: 20 March 2008 - 11:32 PM
Цитат
Малките кученца бързо се обезводняват и не трябва да имат разсройство толкова дълго време. :-
да точно така и недей да му сменяш храната докато е малко като порасне няма да има проблем....йод във водата знам че помага поне на мен ми помогна но пробвай ако имаш и пари роял канин някав лечебен 2кг 30 лева
Публикувано: 20 March 2008 - 11:49 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 20 March 2008 - 11:52 PM
Цитат
да моито го видя лекар каза че му няма нищо но да му взема ако имам възможност тази храна Роял Канин Intestinal :) и аз взех ко да правя и имаше резултат още на следващия ден и мина а преди това имаше 4 5 дена разтройство:)
Публикувано: 21 March 2008 - 12:45 AM
Модератор - Биология
Група: Модератор Биология
От: Пловдив
Потребител: 784
Хъскито е едно от най-глупавите и невъзприемчиви кучета. Това не е само мое мнение, може да го видите в статистиките на професионални дресьори.
Публикувано: 21 March 2008 - 08:40 AM
Цитат
Модератор - Биология
Хъскито е едно от най-глупавите и невъзприемчиви кучета. Това не е само мое мнение, може да го видите в статистиките на професионални дресьори.
Тея добре ли са :gnqv: как се ядосах.
а относно дриса ами отбили са го с консерви, при което аз :o и вземах една рецепта от Huskypower и понеже в събота го вземах в неделя без гранули само ориз пиле и моркови (нещо подобно на манджичка, без потправки каквито и да е), тогава си беше ок супер, но в понеделник рано рано чакам пред кабинета да му купя роял канин, витаминки и тем подобни неща, на роял канин гранулките бяха стартерни за средните породи и така смесвах му манджичката, която хареса с гранулки и така във вторник вечерта ужаса започна на това отгоре имах гости от бургас радваха му се и той на тях и белята стана на дивана :Бляк!: :rolleyes: посред нощите буди лякар и той ми даде едно прахче, което било за животински бебета и малко ми помогна не беше толкова рядко почна да се сгъстява няма и слуз и разни такива не е и имало, но сме далеч от това да си е нормално и мисля днес след като се сабуди малкия и си свърши работата да го водя.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 21 March 2008 - 09:26 AM
Цитат
Не, това е кучето, което има характер, което е умно и знае какво иска и как да го получи. Това е кучето, което не се дава лесно, а дресьорите просто ги мързи да се захванат с такова умно куче, защото някои от тях хъскито май ги надминава по ум :-
Публикувано: 21 March 2008 - 09:31 AM
Естествено нямаше смисъл да споря с него,защото се спори само с компетентни по въпроса....а той изобщо не е ;D ;D ;D
Не се ядосвайте,ние си знаем какви хитруши са нашите любимци :wub:
Публикувано: 21 March 2008 - 09:38 AM
Цитат
:samodovolen:
Публикувано: 21 March 2008 - 10:59 AM
и не са лесни за обучение,но не са в никакъв случай глупави! :-
съмнявам се ,че човека написал това в профила си има такова куче,защото ако имаше щеше да знае ,че хъскито не е избщо глупаво,или невъзприемчиво!
Публикувано: 21 March 2008 - 11:05 AM

JulyVell Siberians
Публикувано: 21 March 2008 - 11:27 AM
Публикувано: 21 March 2008 - 11:34 AM
Няма такъв смях ;D
Публикувано: 21 March 2008 - 11:51 AM

Публикувано: 21 March 2008 - 11:54 AM
Цитат
Модератор - Биология
а какъв е този фарум бе, не било само нейно мнение, това е супер некомпетентен човек, който изобщо не познава природата на хъскито, леле леле как се ядосах :angry:
Публикувано: 21 March 2008 - 12:25 PM
Цитат
Преди да си взема Тара четох в нета, не помня къде точно за интелигентността на кучетата: статистика, като породите бяха разделени в 6 групи мисля, че беше.Сибирското Хъски се подвизаваше в 4-та група, т.е. на не особено интелигентните кучета.Явно много хора и дресьори не могат да намерят точния подход към това свободолюбиво и гордо куче! :Абе, ти чуваш ли ме?!:Неадекватното поведение на стопанина често предизвиква апатия или инатене от страна на кучето.... B)
За мен Тара е като човек, само дето не може да говори на разбираем език, но звуците които издава често, са много показателни и който я познава веднага схваща.Аз често повтарям у дома, че Тара е най-послушна и изпълнителна! :blink: