Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#681 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2008 - 10:35 AM

какво ще рече опаковка?аз като взимах за др ми куче ги даваха на бройка..10 дена давам-10 почивка-10дена давам.и за Хера ли по същия начин или само  веднъж 10 хапчета?
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

#682 Потребителят е офлайн   mimacat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:00 AM

Цитат

какъв ти рахит    :samoubiec:  ..... то е на 50 дена куче...  :huh:

не мога да поставям диагноза, но смекта и млечно кисели бактерии биха помогнали, а и да не помогнат няма да навредят в никакъв случай. Да не говорим че за спиране на разстройство има и по-силни неща, но там си трябва вет. лекар.

mimacat опитваме се просто да помогнем.

Знам, че се опитваш да помогнеш и не ми мислиш лошото, поисках дори 3-то мнение точно това му давахме млечно кисели бактерии дори веднага след първото пофторих ме пак, за които ти казваш и въобще не помогнаха, за мое и на Цезар щастие от днес нямаме разтройство и вс си е нормално, крачетата са му изкривени предните и бях ти казала, че тежи около 5.5 кг ама тежи повече с кг отгоре а когато го вземахме тежеше повече. Благодаря ти много за всичко и ако съм била малко по рязка в изказванията ми към теб искрено съжалявам и се извиняввам, не съм целяла да те обидя просто бях адски притеснена и изплашена за малкия звяр а относно парите 5 или 10 лв не са мн пари даже са нищо
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#683 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:04 AM

Може ли някои да ми каже защо кучето ми като се сабуди от сън и отиде да повръща , повърна два три пъти жълта пияна ... на какво може да се дължи това

#684 Потребителят е офлайн   mimacat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:07 AM

Не че съм от най компетентните но веднага отидете на лекар въобще не чакай не дай си боже да е някое виросче не искам да те стряскам ама трябва да се стреснеш, щото аз се стреснах и чак се разтреперих
Извинете ако съм всяла паника ама още ми държи от цезар
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#685 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:13 AM

Предния път когато стана така и я заведох на лекар там и биха една инжекция че беше дигнала темература и ми казаха след два дена да ида да и бият още една но аз не отидох понеже нищо и нямаше, но тогава беше много по-страшно беше повърнала всичко което е изяла през деня :( направо ужас беше

#686 Потребителят е офлайн   mimacat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:26 AM

как няма да отидеш все едно да си болен да ти бият антибиотик да ТИ кажат ела уте и ти да не отидеш защото се чувстваш по-добре, ама разликата е голяма ти можеш да говориш, а кучето не, от къде си сигурен че е добре той ли ти каза. Извинявай ама ме ядоса
User's Signature

#687 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:31 AM

Може би донякаде не отидох защото тука в моя град няма много вет а при този когото ходих съм чувал много неща за него че биел инжекций както му дойде, затова най-вече не посмях да я заведа пак там

#688 Потребителят е офлайн   mimacat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:33 AM

Че само един ли е? не ми се вярва, ако ли не тоиди до най близкия град при друг аз поне така бих направила ако има лоши отзиви за даден вет
User's Signature

#689 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:38 AM

на другото ми куче му се случи веднъж, незнам от какво се получава, може би просто си прочиства коремчето, но беше само веднъж и ветеринаря ми каза че няма проблем, не се повтори (поне пред мен) и затова не съм се притеснила. Как повръща 2-3 пъти в рамките на минута или просто през определено време повръща. Наблюдавай го, каква храна му даваш, да не е яло нещо развалено, сменял ли си храната скоро, колко е голямо, яде ли трева?

#690 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 12:11 PM

Малеее, малеее дано се оправи мъника на mimacat, че то от такива доктори  :huh:
А от това,че е наблъскан с калции, ударна доза и какво там беше другото, нали няма да се отрази негативно за в бъдеще това?
User's Signature

Качена снимка

#691 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 12:11 PM

Цитат

хера е на 3 месеца..та въпроса ми е трябва ли да й давам калций?единия вет казва,че щом я храня с храна среден клас е задължително, а другия вет точно обратното  :rolleyes: :rolleyes:

има едни дето са на прах още аз на моето куче му давах от някаде 2 месеца и половина до 7 месеца някаде като в началото се дава по малко а като порасне повече в зависимост от теглото на кучето е..но една опаковка ми стигна даже май имам още :) но внимавайте да не прелаките

#692 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 12:45 PM

Аз на мойто не съм му давал никакви хапчета , прахчета за калций  - щото незнам кво да му взема :( ще може ли някой да ми препоръча нещо хубаво и по каква схема да му го давам :)

#693 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 01:19 PM

Като не знаеш - питаш. На каква възраст ти е кучето и с какво се храни?

Относно повръщането на "жълто", това е стомашен сок/киселини. Ранитидина регулира нещата, но пак трябва да се консултираш с ветеринарен лекар, защото тук във форума никой не поставя виртуални диагнози и лечение.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#694 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 01:34 PM

сега на 28-ми ще прави 6 месеца , храня я предимно с пилешки крака - варени и сега се опитвам да го науча да яде и гранули и похапва от време на време че имам два човала от италия на "Conad" (незнам дали са добри,просто ми ги пратиха). Но снощи съм и дал печен орис с кисело мляко и малко гранули.. Но пък в момента е в добра форма и отивам да я поразходя малко...ако видя ще нещо й има ще я заведа на вет.

#695 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 01:38 PM

НИКОГА НЕ ДАВАЙ НА КУЧЕТО СИ пилешки крака, ако му желаеш доброто!!! Може много да ги обича, но такива неща със сигурност само вредят. Нищо чудно, че има проблеми със стомаха. Глави, крака и прочее рога и копита не са храна за кучета. Като начало прочети темитe за хранене на кучета. От там ще научиш много.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#696 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 01:44 PM

мерси за съвета.

#697 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:25 PM

избягвай да и даваш това което вие ядете- кучето има нужда от друг вид храна, а и в човешката храна има сол, която е вредна за тях

#698 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2008 - 02:19 PM

Днеска като станах и кучо се събуди и видях че едната зеница на синьото му око е свита много като точка а на кафявото е нормална...отидох веднага на ветеринар защото до колкото знам това може да значи много неща и то все лоши....лекаря ми каза че може да съм се заблудил , но аз не се бях заблодил защото и приятелката ми го забеляза...и не я прегледа каза само да я наблюдавам....като се пребрахме и се оправи и сега са нормални....и понеже имам много познати лекари казах какво е станало и те ми казаха че не може да е било случайно и че сигурно нещо има....незнам според вас какво да направя ?! ?!

#699 Потребителят е офлайн   KypBapbT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 March 2008 - 03:02 PM

Забелязал съм че на слънчева светлина синьото око става ярко и зеницата се свива ... може и от това да е било

#700 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2008 - 04:41 PM

да ама беше тъмна стаята

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36