Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 22 March 2008 - 10:35 AM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 22 March 2008 - 11:00 AM
Цитат
не мога да поставям диагноза, но смекта и млечно кисели бактерии биха помогнали, а и да не помогнат няма да навредят в никакъв случай. Да не говорим че за спиране на разстройство има и по-силни неща, но там си трябва вет. лекар.
mimacat опитваме се просто да помогнем.
Знам, че се опитваш да помогнеш и не ми мислиш лошото, поисках дори 3-то мнение точно това му давахме млечно кисели бактерии дори веднага след първото пофторих ме пак, за които ти казваш и въобще не помогнаха, за мое и на Цезар щастие от днес нямаме разтройство и вс си е нормално, крачетата са му изкривени предните и бях ти казала, че тежи около 5.5 кг ама тежи повече с кг отгоре а когато го вземахме тежеше повече. Благодаря ти много за всичко и ако съм била малко по рязка в изказванията ми към теб искрено съжалявам и се извиняввам, не съм целяла да те обидя просто бях адски притеснена и изплашена за малкия звяр а относно парите 5 или 10 лв не са мн пари даже са нищо

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 March 2008 - 11:07 AM
Извинете ако съм всяла паника ама още ми държи от цезар

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 March 2008 - 11:13 AM
Публикувано: 22 March 2008 - 11:26 AM

Публикувано: 22 March 2008 - 11:33 AM

Публикувано: 22 March 2008 - 11:38 AM
Публикувано: 22 March 2008 - 12:11 PM
Цитат
има едни дето са на прах още аз на моето куче му давах от някаде 2 месеца и половина до 7 месеца някаде като в началото се дава по малко а като порасне повече в зависимост от теглото на кучето е..но една опаковка ми стигна даже май имам още :) но внимавайте да не прелаките
Публикувано: 22 March 2008 - 01:19 PM
Относно повръщането на "жълто", това е стомашен сок/киселини. Ранитидина регулира нещата, но пак трябва да се консултираш с ветеринарен лекар, защото тук във форума никой не поставя виртуални диагнози и лечение.

JulyVell Siberians
Публикувано: 22 March 2008 - 01:34 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 01:38 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 March 2008 - 02:19 PM