Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 12 February 2012 - 06:30 PM
Публикувано: 12 February 2012 - 09:24 PM
Днес имах възможността да осиновя едно хъски. Хъскито е кафеникаво и досущ като вълк със сини очи. За пръв път се сблъсквам с тази порода, а ги обичам и харесвам много. Независимо от породата - куче ли е, аз го обичам!
Сладура е изгонен от стопанина си и е наплашен достатъчно. Днес го прилъгах да го доведа в апартамента и си поспа до печката, пеейки благодарствени песни :) Нахраних го, напоих го и всичко е ОК.
Въпрос:
Както казах имам опит с кучетата, но как 90% да определя годините на кучето. Сравнително младо ми излгежда (мъжкар), пикае с дигнат крак, зъбите са здрави. Личи си, че кучето е малко. Жалко, че не знам как се казва, но ще му измисля име :)
Публикувано: 12 February 2012 - 09:39 PM
Публикувано: 12 February 2012 - 10:14 PM
Качете снимки във фотогалерията да видим красавеца.
Публикувано: 12 February 2012 - 10:53 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 12 February 2012 - 11:16 PM

Нямам горчив опит, но нямам и кой знае какъв с натуралното хранене.От четенето във форума останах с впечатлението, че да се храни натурално е супер трудна задача, която изисква много познания и яко четене, смятане, изчисления и т.н, което ме хвърви в размисъл....така да се каже... А и имаше доста въпроси, на които не намерих точен отговор. Кучето е здраво, жизнено, в добра форма, расте си идеално, абе не се оплаквам ,но се интересувам малко повече, защото искам да я храня натурално. имам финансовата възможност, която съм нямала в България и сме си хранили кучетата с гранули и консерви :))) Абе един вид с натуралното съм пълен профан хаха

Публикувано: 13 February 2012 - 09:41 AM
На моето Зло му се случва за втори път да прави нещо като възпаление на лапата - между възглавничките,от вътрешната страна.Лятото се случи за първи път,водихме го на вет и оттам казаха,че му се "спарвала" лапата - намокря я (понеже той лятото ако види съд с вода е с колкото може крака вътре) ,после шляп шляп и започчва да я ближе,все едно живота му зависи от това.Тогава беше зле - козината му между пръстите беше станала кафеникава,постоянно мокра и миришеше леко кофти.Изписаха ни един спрей - Puder Spray ,с който,след подсушаване да пръскаме.За около месец проблемът отшумя.Сега ПАК сме на тоя хал,само дето е задна лапа.По същия наччин ,но по-леко - няма мирис,съвсем леко кафяво оцветено.Всеки ден по 100 пъти подсушавам с домакинска хартия,за да може да попие влагата и пръскам по два пъти със спрея.Вече чак се замислям да го извеждам с чорап навън,че да не я мокри! На някой случвала ли му се е подобна случка?
Публикувано: 13 February 2012 - 09:42 AM

Публикувано: 13 February 2012 - 10:59 AM
Публикувано: 13 February 2012 - 06:39 PM
Публикувано: 14 February 2012 - 05:49 PM
Моето зверче ще претърпи операцията в петък,за да му бъде премахната пъпната херния. Ветеринарният лекар ми каза,че трябва да пазя Оскар 2-3 дни(т.е. да не скача).Та,искам да попитам,дали има лекарства,които да го успокояват и да го карат да спи повече?
Публикувано: 15 February 2012 - 08:09 AM

Публикувано: 16 February 2012 - 10:08 PM
Публикувано: 17 February 2012 - 01:25 AM
Права си за оцветителя, тя направо си е руса