Расте като гъбка малката

и по добре ,че сте сменили Pedigree ,защото много я рекламират ама е нисък клас и доста хора ,които са я ползвали не са доволни .. даже почти всички. Ние се храним с Equilibrio и сме много доволнии .. в началото естествено и аз бях започнала да храня с Pedigree ,но след като изчетох цялата тема за храненето и смених хубаво ,че храних само 1 ден с нея ..

Щом Рея е на 2 месеца .. 100 грама ще са и достатачни .. аз мислих ,че е на 3

Тя явно сама си преценя колко да яде .. щом като и сложиш повече си го оставя .. то така е и по добре ,защото си спира когато се наяде .. не като моя да му сложа и 1 килограм гранулите ще яде докато се пръсне

Ама това ,защото като малко беше изтърсаче и после го хранихме и по малко и сега си наваксва и то доста бързо .. като го гледам всеки ден ми се струва ,че не расте ,но като дойде някого в нас и веднага почва '' Оо колко е пораснал'

и Арес беше с същити размери на 2 месеца.. после на 3 месеца беше 37-39 см и сега на 4 е 45-6 см при холката .. забелязвам ,че колкото и хъскита да видим на нашата възраст са по едрички в смисъл Арес ми се вижда слаб в таза и лесно мога да му напипам ребрата .. сега ще го измеря да видя колко точно е .. не знам дали са ми основателни притесненията ,защото хъскитата които сам видяла примерно днеска на гребната казаха ,че ги хранят с хляб и месо и манджи . .а Арес е хранен само с гранула и повече расте на височина и се развива доста добре според мен .. дали да почна да му давам 2 пъти гранули и 1 път месо , зеленчуци ,защото съм чувала ,че гранулите се преработват за различно време от месото примерно и няма ли нещо да му стане на корема ако му давам 2 пъти гранули и 1 път месо ? Само за около седмица и после пак ще си е 3 пъти гранули .. колкото да качи малко маса