Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 27 March 2008 - 10:42 PM
Мерси предварително :blink:
Публикувано: 27 March 2008 - 10:49 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 08:36 AM
Цитат
от котешката храна няма да и стане нищо даже вет лекари са ми казвали, че е им е по вкусна, котката ми ми беше на гости и цезо и подпука храната :rolleyes: :o а неговата не я подушваше много много и нищо му нямаше, само котето недоволстваше

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 28 March 2008 - 09:01 AM
Цитат
Зависи. Зита също беше черно бебе, после лятото изсветля до вълчо сиво. Сега пак си е по-скоро черна.
Публикувано: 28 March 2008 - 10:08 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 March 2008 - 09:48 AM
Цитат
Не се къпе поне две седмици след ваксината. А ако няма нужда може и по дълго да не се къпе.
Публикувано: 30 March 2008 - 12:29 PM
Цитат
Цитат
Не се къпе поне две седмици след ваксината. А ако няма нужда може и по дълго да не се къпе.
и аз така знам
Цитат
падането на белия пух зависи от времето, незнам кога точно ще зпочне твоето, индивидуално е, но се скуби цял месец, Марк вече започна, предполага се че всички трябва да почват да си сменят кожухчетата
Публикувано: 31 March 2008 - 09:37 PM
и се зачервява много , не винаги е така , но нз от какво се получава и дали е нормално ?
Вета каза , че нищо й няма , но да ви попитам дали ви се е случвало ? Ето една снимка
как излгежда , това за което говоря ! КАто са й ставали и малко
по червени :rolleyes:
Публикувано: 01 April 2008 - 06:28 PM
Цитат
и се зачервява много , не винаги е така , но нз от какво се получава и дали е нормално ?
Вета каза , че нищо й няма , но да ви попитам дали ви се е случвало ? Ето една снимка
как излгежда , това за което говоря ! КАто са й ставали и малко
по червени :rolleyes:
Ako са много зачервени я заведи на вет, възможно е някаква алергия но може и нещо друго да има.
Публикувано: 01 April 2008 - 08:06 PM
Цитат
а понякога са кристални няма червенинка , но вета
каза 4е било нормално , според това когато е сънена ала бала ! и
като е по-отпусната или пък има лампа да свети в стаята :rolleyes:
и мен това ме озадачи и на мен вета тва ми каза.
Възможно ли е от пилешкото да има разтройство, не е плашещо ама край няма, храня го с ориз+пилешко+малко гранули и оризова вода и няма резултат, а на скоро до неделя бяхме на прахчета и не знам, иначе е игрив като дяволче не се спира има много енергия, вие кажете, че не знам вече

Публикувано: 01 April 2008 - 08:16 PM
С какви гранули се храните?
Публикувано: 01 April 2008 - 08:24 PM

Публикувано: 02 April 2008 - 07:29 PM

Публикувано: 02 April 2008 - 07:34 PM

JulyVell Siberians