Въпроси и отговори / за хъскита

Публикувано: 11 September 2014 - 03:09 PM

Публикувано: 11 September 2014 - 08:18 PM
 Татяна Иванова, в 11 September 2014 - 03:09 PM, написа:
Татяна Иванова, в 11 September 2014 - 03:09 PM, написа:
Да не прави някакви алергии? На Джек години наред му течаха очите през периода април-август, когато са големите треви и лекарите предположиха, че или прави алергии или просто не се пази и ги замърсява много. Тази година не сме имали проблеми, но той вече не се бута по храсталаци и огромни треви.

Публикувано: 11 September 2014 - 10:21 PM

Публикувано: 07 November 2014 - 07:52 PM
 Ladderofchaos, в 09 September 2014 - 09:13 PM, написа:
Ladderofchaos, в 09 September 2014 - 09:13 PM, написа:
Обикновенно се запушва слъзен канал и не е голяма драма, но е добре да го заведеш до ветеринаря за да огледа, да не е нещо лошо. Моя Еко, също след зимния период от прахта на настилката в парка зад Хилтън, се буди сутрин със много повече гурели. Промивам го с запарка от лайка или започвам да го разхождам в южния за седмица и се оправя. Но, това лято от блатата в южняка според мен, си лепнахме сериозна екзема, с която се борихме почети 3 месеца.Предполагам, че поради липсата на зима сняг и студ, бактериите и микроорганизмите са били в повечко.

IcyLand siberians

Публикувано: 27 December 2014 - 10:39 AM
http://www.zoomagazi...bff2ea7c8231521
http://www.zoomagazi...ogki-Za-Kucheta

Публикувано: 28 December 2014 - 08:17 PM

Публикувано: 11 January 2015 - 07:20 PM

Публикувано: 11 January 2015 - 07:27 PM
 Георги/Вд/, в 11 January 2015 - 05:20 PM, написа:
Георги/Вд/, в 11 January 2015 - 05:20 PM, написа:
За първи път чувам за подобно нещо.....Сигурни ли сте, че няма въобще, може да не ги виждате от козината.

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

Публикувано: 11 January 2015 - 07:51 PM
Много благодаря, че ми отговорихте :)

Публикувано: 27 January 2015 - 07:13 PM
 НО искам да попитам дали има вероятност като порасне моята пакосница да се успокои малко? Сега е на 9 месеца и не смея да я оставя за повече време сама защото незнам какво ще заваря като се върна. Онзи ден изяде един чифт обувки, скарах ѝ се
  НО искам да попитам дали има вероятност като порасне моята пакосница да се успокои малко? Сега е на 9 месеца и не смея да я оставя за повече време сама защото незнам какво ще заваря като се върна. Онзи ден изяде един чифт обувки, скарах ѝ се   и днес заварих хола като след ураган
  и днес заварих хола като след ураган   . Явно по някое време ѝ е доскучало и е решила да смъкне всичко което намери. Дори се беше постарала да разнесе една по една кърпичките от цял пакет мокри кърпички...
 . Явно по някое време ѝ е доскучало и е решила да смъкне всичко което намери. Дори се беше постарала да разнесе една по една кърпичките от цял пакет мокри кърпички...  

Публикувано: 31 January 2015 - 07:04 PM
 Не знам откъде,но доби този лош навик.Ако някой е имал подобен проблем или може да ми помогне да пише.Приемам всякакви съвети.Благодаря Ви предварително.
 Не знам откъде,но доби този лош навик.Ако някой е имал подобен проблем или може да ми помогне да пише.Приемам всякакви съвети.Благодаря Ви предварително.  

Публикувано: 02 February 2015 - 09:04 AM
 BloodraiN, в 27 January 2015 - 07:13 PM, написа:
BloodraiN, в 27 January 2015 - 07:13 PM, написа:
 НО искам да попитам дали има вероятност като порасне моята пакосница да се успокои малко? Сега е на 9 месеца и не смея да я оставя за повече време сама защото незнам какво ще заваря като се върна. Онзи ден изяде един чифт обувки, скарах ѝ се
  НО искам да попитам дали има вероятност като порасне моята пакосница да се успокои малко? Сега е на 9 месеца и не смея да я оставя за повече време сама защото незнам какво ще заваря като се върна. Онзи ден изяде един чифт обувки, скарах ѝ се   и днес заварих хола като след ураган
  и днес заварих хола като след ураган   . Явно по някое време ѝ е доскучало и е решила да смъкне всичко което намери. Дори се беше постарала да разнесе една по една кърпичките от цял пакет мокри кърпички...
 . Явно по някое време ѝ е доскучало и е решила да смъкне всичко което намери. Дори се беше постарала да разнесе една по една кърпичките от цял пакет мокри кърпички... 
Яки разходки и упражнения , че като се приберете кучето да е уморено и като заминавате му оставяйте нещо любимо за занимание , според мен това би било помогнало , но за разходката не говоря 30-40 мин вървене , а от сорта на теглене на гума , бягане и най-различни , можете да проверите :)

Публикувано: 05 February 2015 - 09:14 AM
 ! Вече имам план да се сдобия с още едно хъски , да увелича компанията , хехе
 ! Вече имам план да се сдобия с още едно хъски , да увелича компанията , хехе   Та се чудя за няколко неща и бих искал да Ви попитам , че все пак да съм подготвен. Кучето което го имам е на година и 6 месеца , мъжко. Въпросите ми са:
 Та се чудя за няколко неща и бих искал да Ви попитам , че все пак да съм подготвен. Кучето което го имам е на година и 6 месеца , мъжко. Въпросите ми са:1.Какъв пол предлагате да е второто ми куче ?
2. Дали ще има агресия при две мъжки или ухажване , ако е женско ?
По принцип кучето ми е добре социализирано , никога не е нападало куче , винаги е дружелюбно , винаги ако е имало проблем , други са го нападали! Но не съм сигурен какво ще се случи в неговата си територия все пак , кучета в бърлогата му не съм допускал до сега. :)

Публикувано: 12 February 2015 - 09:26 AM
Имам обаче един проблем от снощи.След като се прибрах от работа и дадох да яде,май хапна доста повече отколкото трябва и то доста бързичко.Направо гълташе гранулите.Няколко часа след това получи разстройство.Днес на сутринта дори повърна и то цели,необработени гранули.Иначе е весела и игрива,но незнам какво да правя. Да ходя ли при ветеринар,да я подложа на диета...Моля помогнете ми!!!

Публикувано: 12 February 2015 - 11:15 AM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +