Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#881 Потребителят е офлайн   timonix Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 April 2008 - 06:02 PM

Някой има ли мъжко хъски от Пазарджик и региона или да може да го докара до Батак да заводим мойто а аз ще дам кучето което се полага на мъжкия.                         
Хъси е била при едни от Баташкия техникум онази сутрин те ми казаха.Аз наскоро ги питах да не са виждали някакво мъжко с нея но те казаха че не и да не се плаша не е бременна :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->) те са я видяли вечерта когато избяга и са я взели с тях на сутринта дойде с тях (те са я взели да ми я върнат) а сега пак идваха мъжки в двора.

#882 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 06:03 PM

:o :o :o :rolleyes: :rolleyes:   1-во как може да си прави твоя приятел такива експерименти, 2-ро-това никакви хъскита не са, как може изобщо да го кажеш, че били хъскита, не всяко четириного което има окраска и очи на хъски е хъски, нали се сещаш, да не говорим че недай се боже има поколения напред,то ще се родят някакви неузнаваеми кученца.3-то-какво като е виела, може и да е бременна и пак да си вие, 4-то защо "трябва" да си запазиш 1 бебенце, лелеее, немога да разбера...

#883 Потребителят е офлайн   timonix Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 07:50 PM

Цитат

3-то-какво като е виела, може и да е бременна и пак да си вие, 4-то защо "трябва" да си запазиш 1 бебенце, лелеее, немога да разбера...

към 3-то Според мен може приятелите ми  са ме излъгали и да са я взели нарочно.Може пак да е излезнала на двора.Защото ме съмнява сама да е отишла при тях а сутринта да са я довели те,та тя дори и каишка нямаше(сигурно е тръгнала по тях). 
към 4-то Дори и да са нечистокръвни кучета(което не ми се вярва) аз ще си запазя едно мъжко кученце за мен                 

#884 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 08:33 PM

:o :o Аз нещо не разбрах, може ли някой да ми обясни?  :rolleyes:

timonix  търсиш мъжки за женската си ли? :o И какво е това малко което ще дадеш на мъжкия, нещо не ми се връзва. Откъде ще си запазиш кученце, нали не е бременна? И за нечистокръвното, повярвай, защото ако докато е била на вън и е срещнала мъжки едно поне 99% (както спомена Хъскипауър ) ще имате малки и те няма да са хъскита. Може да имат нещо общо, някое око или козина на места, но за чистокръвност и изобщо "хъски" не може да се говори. Това е просто невъзможно, щом и двамата родители не са чистокръвни. Това са абсурди просто. :huh: Съжалявам че ще те разочаровам но е така. :(

[glow=red,2,300]И ако ще имате малки.....като им търсиш стопани те съветвам да кажеш коя е майката и кой е бащата, ако се знае, защото после стават огромни недоразумения в които много невинни хора и животни са замесени.  :([/glow]

Според мен yay_plam  е прав за 2,3,4, за 1 не го разбрах нещо :rolleyes:

П.с. аз това разбрах, но все още случая ми е в мъгла :rolleyes: Ако съм сгрешила в нещо, поправете ме
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#885 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2008 - 08:34 PM

timonix Не се излагай!!! Как изобщо ти минава през ума, че ако бащата не е хъски сред малките ще има и хъскита. :huh: Направо е смешно - елементарна генетика, която се учи още в училище. Или не знаеш що е това порода? Или не си чувал за кръстоски?
Може само да приличат на хъскита, но никога, нито те, нито поколенията им могат да бъдат такива. Да събереш овчарка и хъски акъл не се иска  :huh: напротив, явно е липсвал.... И после хората зимат кученца от такива кучила уж за хъскита. Това си е чиста измама!!!
А да си оставиш едно мъжко  :o защо? да се чифтосва после с майка си ли? която и сега не можете да опазите! :mazohist:
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#886 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 April 2008 - 08:48 PM

Направо се разсмях колко нелепо звучи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Дано не съм засегнал някой със смеха си ;]

#887 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 15 April 2008 - 09:15 PM

Смешно та чак трагично.... :-
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#888 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 09:35 PM

Аз пък немога да си обясня как все ги изтървате тези кучета когато са разгонени.Най-често два пъти в годината се разгонват, ко толкова сложно има да си държиш кучето на повод или пък завързано за двора докато е разгонено....а ако има шанс само да избяга от двора зашо въобще го пускате....Незнам моето хъски е разгонено от 1ви Април и от тогава не го събирам с други кучето освен едно две женски

#889 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2008 - 09:43 PM

То и връзването в двора хич даже не е достатъчно, щом там могат влизат улични кучета  :mazohist: Има хора, които или не мислят, или не им пука, или просто не могат да осигурят на едно куче необходимото.  :(
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#890 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 April 2008 - 10:52 PM

Може ли някой да ми каже нещо повече за тези инжекции за прекъсване на бременността? Вредни ли са и какви са страничните ефекти ако има такива?
User's Signature

Качена снимка

#891 Потребителят е офлайн   FaNt0m Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 11:23 PM

Да попитам долу-горе на каква възраст започват да им падат зъбчетата???  :-

#892 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 April 2008 - 11:29 PM

Цитат

Може ли някой да ми каже нещо повече за тези инжекции за прекъсване на бременността? Вредни ли са и какви са страничните ефекти ако има такива?
http://dog.bg/forum/...pic,3711.0.html
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#893 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 April 2008 - 11:38 PM

Благодаря, като се порових малко и аз намерих тази тема.
User's Signature

Качена снимка

#894 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 08:33 AM

Според мен yay_plam  е прав за 2,3,4, за 1 не го разбрах нещо

Rositoo човекът в предния си пост казва, че негов приятел заплодил хъскито си с немска овчарка и му се родили 2 "чистокръвни" "хъскита", та на този експеримент се възмутих!

#895 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 09:12 AM

Леле мале, настъхва ми косата, като чета мненията на timonix от вчера!!! :-И смешно и трагично, че и толкова детинско, как може такова нещо!?!? Да се кръстосва Хъски,ако въобще е Хъски с немска овчарка и да се говори за чистокръвност на малките!?!? :mazohist: :mazohist: :mazohist:
Вслушай се в становището на Huskypower най-добре timonix!
И не е чак толкова сложно и невъзможно да се опази една разгонена женска, според мен! Малко повече отговорност е нужна!!!
User's Signature

Качена снимка

#896 Потребителят е офлайн   anew Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 09:35 AM

аз пак с тъпите си въпроси, ама това дет пише на опаковката на роял канин ми се струва много нищожно като количество храна..
за подрастващи, средно големи кучета,  2 месеца, дневна дажба 150 грама гранули..
Е аз давам естествено много повече на Тара! щото като и сложа 150 грама в паничката, то се едно нищо не съм сложил..
някой да сподели, каква трябва да е дажбата.. и има ли проблем че и ги давам е така направо от пакета..
Ветеринаря ни каза като я зех, да и ги накисвам във вода за да омекнат, ама тя май от това получава разстройство.. :(
и аз и ги давам сухи..

#897 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 09:44 AM

Цитат

Според мен yay_plam  е прав за 2,3,4, за 1 не го разбрах нещо

Rositoo човекът в предния си пост казва, че негов приятел заплодил хъскито си с немска овчарка и му се родили 2 "чистокръвни" "хъскита", та на този експеримент се възмутих!

:o :o :o Това не го бях прочела :o
Малейййй, ей на такива най много им се ядосвам. Ужас!!!!!!!! Поне като си вземат куче, не е невъзможно да се намери от същата "порода". Хъски и немаска овчарка... :rolleyes: и какво се получава - хибриди, смесици. Ама така си е. И на мене са ми предлагали да я заплождам с овчарка.....изсмях им се в лицето. :angry:  :huh:
[glow=red,2,300]Чистокръвност[/glow] timonix дано знаеш обяснението на тази дума, защото нещо не си личи :-

П.с. не искам да обидя никого, просто изказвам мнение :blink:
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#898 Потребителят е офлайн   FaNt0m Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 09:54 AM

Как може да има такива хора не мога да разбера  :huh:  :huh: Не искам да обиждам, но тия са пълни олигофрени  :rolleyes: :rolleyes:

#899 Потребителят е офлайн   FaNt0m Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 10:10 AM

Арес беше почнал да куца с едното краче и доктора каза, не помня точно думите му, но едва ли не е заради теглото му и лапичката му почнала да се вдлъбва или нещо такова!И каза да му даваме да яде по-малко!Aз чак не повярвах на думите му!  :o  :huh: Мисля да го заведа и при друг лекар все пак да чуя и неговото мнение! Иначе сега спря да куца...мислех си, че си е направил нещо при сблъсъка с едно друго хъски като си играха!

"Вдлъбване" на лапичката възможно ли е и някой сблъсквал ли се е с това?  :-

#900 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 10:44 AM

От сблъсъка с друго куче може да започне да понакуцва, ако се е наранил.
Тара снощи напр. при лудото си бягане в парка хлътна с предните лапички в една дупка, цялата обрасла с трева.И направо се преметна със салто напред от голямата си скорост и тупна странично на едната си лапичка.Скочи веднага и в следващите няколко минути изгледжаше уплашена от внезапното си падане:клекна и започна да си ближе ударената лапичка.Аз я поразстрих и доколкото можах с пръсти я опипах, да няма нещо изкълчено или не дай боже друго по-сериозно.Мислех, че ще куца, но тя си вървеше и тичаше нормално.Снощи й превързах лапичката стегнато с бинт и като гледам днес сутринта бягаше и играеше съвсем нормално с Арес. ;D Понякога такива механични травми могат да предизвикат куцане или последващи проблеми. :-
Но за "вдлъбване на лапичката" - просто не съм чувала, да не би да е искал да каже, че може да се развие рахит от бързия растеж и повечкото килца? Но пък тогава би трябвало да ти даде витамини и калций...чудя се и аз.
Най-добре да поискаш още едно мнение на друг вет, за по-сигурно :blink:
User's Signature

Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема