Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 15 April 2008 - 06:02 PM
Хъси е била при едни от Баташкия техникум онази сутрин те ми казаха.Аз наскоро ги питах да не са виждали някакво мъжко с нея но те казаха че не и да не се плаша не е бременна :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->) те са я видяли вечерта когато избяга и са я взели с тях на сутринта дойде с тях (те са я взели да ми я върнат) а сега пак идваха мъжки в двора.
Публикувано: 15 April 2008 - 06:03 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 07:50 PM
Цитат
към 3-то Според мен може приятелите ми са ме излъгали и да са я взели нарочно.Може пак да е излезнала на двора.Защото ме съмнява сама да е отишла при тях а сутринта да са я довели те,та тя дори и каишка нямаше(сигурно е тръгнала по тях).
към 4-то Дори и да са нечистокръвни кучета(което не ми се вярва) аз ще си запазя едно мъжко кученце за мен
Публикувано: 15 April 2008 - 08:33 PM
timonix търсиш мъжки за женската си ли? :o И какво е това малко което ще дадеш на мъжкия, нещо не ми се връзва. Откъде ще си запазиш кученце, нали не е бременна? И за нечистокръвното, повярвай, защото ако докато е била на вън и е срещнала мъжки едно поне 99% (както спомена Хъскипауър ) ще имате малки и те няма да са хъскита. Може да имат нещо общо, някое око или козина на места, но за чистокръвност и изобщо "хъски" не може да се говори. Това е просто невъзможно, щом и двамата родители не са чистокръвни. Това са абсурди просто. :huh: Съжалявам че ще те разочаровам но е така. :(
[glow=red,2,300]И ако ще имате малки.....като им търсиш стопани те съветвам да кажеш коя е майката и кой е бащата, ако се знае, защото после стават огромни недоразумения в които много невинни хора и животни са замесени. :([/glow]
Според мен yay_plam е прав за 2,3,4, за 1 не го разбрах нещо :rolleyes:
П.с. аз това разбрах, но все още случая ми е в мъгла :rolleyes: Ако съм сгрешила в нещо, поправете ме

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 15 April 2008 - 08:34 PM
Може само да приличат на хъскита, но никога, нито те, нито поколенията им могат да бъдат такива. Да събереш овчарка и хъски акъл не се иска :huh: напротив, явно е липсвал.... И после хората зимат кученца от такива кучила уж за хъскита. Това си е чиста измама!!!
А да си оставиш едно мъжко :o защо? да се чифтосва после с майка си ли? която и сега не можете да опазите! :mazohist:

JulyVell Siberians
Публикувано: 15 April 2008 - 09:15 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 09:35 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 09:43 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 15 April 2008 - 11:29 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 April 2008 - 09:12 AM
Вслушай се в становището на Huskypower най-добре timonix!
И не е чак толкова сложно и невъзможно да се опази една разгонена женска, според мен! Малко повече отговорност е нужна!!!
Публикувано: 16 April 2008 - 09:35 AM
за подрастващи, средно големи кучета, 2 месеца, дневна дажба 150 грама гранули..
Е аз давам естествено много повече на Тара! щото като и сложа 150 грама в паничката, то се едно нищо не съм сложил..
някой да сподели, каква трябва да е дажбата.. и има ли проблем че и ги давам е така направо от пакета..
Ветеринаря ни каза като я зех, да и ги накисвам във вода за да омекнат, ама тя май от това получава разстройство.. :(
и аз и ги давам сухи..
Публикувано: 16 April 2008 - 09:44 AM
Цитат
Rositoo човекът в предния си пост казва, че негов приятел заплодил хъскито си с немска овчарка и му се родили 2 "чистокръвни" "хъскита", та на този експеримент се възмутих!
:o :o :o Това не го бях прочела :o
Малейййй, ей на такива най много им се ядосвам. Ужас!!!!!!!! Поне като си вземат куче, не е невъзможно да се намери от същата "порода". Хъски и немаска овчарка... :rolleyes: и какво се получава - хибриди, смесици. Ама така си е. И на мене са ми предлагали да я заплождам с овчарка.....изсмях им се в лицето. :angry: :huh:
[glow=red,2,300]Чистокръвност[/glow] timonix дано знаеш обяснението на тази дума, защото нещо не си личи :-
П.с. не искам да обидя никого, просто изказвам мнение :blink:

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 16 April 2008 - 10:10 AM
"Вдлъбване" на лапичката възможно ли е и някой сблъсквал ли се е с това? :-
Публикувано: 16 April 2008 - 10:44 AM
Тара снощи напр. при лудото си бягане в парка хлътна с предните лапички в една дупка, цялата обрасла с трева.И направо се преметна със салто напред от голямата си скорост и тупна странично на едната си лапичка.Скочи веднага и в следващите няколко минути изгледжаше уплашена от внезапното си падане:клекна и започна да си ближе ударената лапичка.Аз я поразстрих и доколкото можах с пръсти я опипах, да няма нещо изкълчено или не дай боже друго по-сериозно.Мислех, че ще куца, но тя си вървеше и тичаше нормално.Снощи й превързах лапичката стегнато с бинт и като гледам днес сутринта бягаше и играеше съвсем нормално с Арес. ;D Понякога такива механични травми могат да предизвикат куцане или последващи проблеми. :-
Но за "вдлъбване на лапичката" - просто не съм чувала, да не би да е искал да каже, че може да се развие рахит от бързия растеж и повечкото килца? Но пък тогава би трябвало да ти даде витамини и калций...чудя се и аз.
Най-добре да поискаш още едно мнение на друг вет, за по-сигурно :blink: