Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 15 December 2008 - 03:36 PM
Издържат, ако не ги оставиш да се припичат на слънце в най-голямата жега. И те, като хората, имат нужда от сянка и вода задължително!!! Естествено, разходките се правят привечер, когато захладнее, и сутрин рано, преди да се е нажежила атмосферата буквално :)
Публикувано: 15 December 2008 - 04:05 PM
Цитат
след около седмица ще си взимам сибирско хъски и ако може някои да ме посъветва с какво да го храня щот кучето 6те е на 40-50 дена и Колко пари вървят за месеца за храната
Ти не ги ли сметна тези неща преди да го вземеш ;) Храната е хубаво да продължи с марката,която е хранено бебето при майката.
Публикувано: 15 December 2008 - 04:12 PM
Цитат
след около седмица ще си взимам сибирско хъски и ако може някои да ме посъветва с какво да го храня щот кучето 6те е на 40-50 дена и Колко пари вървят за месеца за храната

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2008 - 08:43 PM
[quote author=North face link=topic=11832.msg544636#msg544636 date=1229349949]
[/quote]
Ти не ги ли сметна тези неща преди да го вземеш ;) Храната е хубаво да продължи с марката,която е хранено бебето при майката.
[/quote]
Мойто нещо почна да се мръщи на гранулите,незнам да почваме ли вече на консерви,с предното ми куче нямах проблеми с нищо по принцип ама това е малко по "диване"
P.S.Днес става точно на 3 месеца
[/quote]
[/quote]
Мойто нещо почна да се мръщи на гранулите,незнам да почваме ли вече на консерви,с предното ми куче нямах проблеми с нищо по принцип ама това е малко по "диване"
P.S.Днес става точно на 3 месеца
Публикувано: 15 December 2008 - 09:59 PM
Въобще не мисля, че е удачно да замениш гранулите и то с консерви. Кучето е малко и най-пълноценно и качествено ще се храни с добре балансирана гранулирана храна. Моето също спря да яде каквато и да е гранула, отказва тотално, но донякъде съм си виновна аз, че го разглезих с мръвчици и сега ще си сърбам попарата ;)
Публикувано: 16 December 2008 - 12:07 AM
Спреш ли ги сега, смятай, че повече няма да близне гранули, освен ако не е яло няколко дни подред.
Публикувано: 16 December 2008 - 08:34 PM
И нашия така си прави от много години. Някой ако знае какво означава, да каже. ;)
Публикувано: 16 December 2008 - 09:48 PM
Цитат
Чери отскоро прави нещо много странно - преди да си легне в колибката обикаля и драска с нотки по пода :rolleyes: Какво може да означава това? Там не е мръсно, никога не вкарва храна, че да й мирише на храна да речем...
Била ли е разгонена скоро?Това е признак на мнима бременност.Кучето си прави гнездо :chaika:
Публикувано: 16 December 2008 - 10:44 PM
Не е признак само на фалшива бременност. Може и на истинска. :P (майтапя се)
Реди и той понякога си "оправя леглото" преди лягане, пък още не е карал фалшива ;) Имаше един период, когато се беше научил даже и моето да оправя, когато ме няма ;D ;D ;D за щастие спря, че ... се престараваше ;D
Реди и той понякога си "оправя леглото" преди лягане, пък още не е карал фалшива ;) Имаше един период, когато се беше научил даже и моето да оправя, когато ме няма ;D ;D ;D за щастие спря, че ... се престараваше ;D

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!