Публикувано: 09 February 2009 - 06:20 PM
Здравейте на всички,малко сме болни или нз и аз какво ни е,значи от 3-4 дена повръща(по 1 път на ден)и ходи на разстройство(пак по 1 път на ден),също и не иска да яде,не е мн отпаднала,като се звънне на звънеца скача,върти опашка,мята се по леглата,вчера си игра с топката,днес се закача с мен навън,но си личи че е отпаднала и нещо не и е наред,повечето време си лежи.Водих я при чичо доктор,слуша я със слушалки,бара и корема,мери и температурата каза че всичко е наред,водихме я преди 2-3 дена още като забелязахме че не и е наред.Каза да и даваме ориз и суха храна за да се затегне,но не иска да яде,мята си гранулите из къщата а храни като ориз с пилешко и т.н не иска(пробвах я с 1-2 парчета салам-хапна ги).Преди това си игра с едно друго хъски което имаше същия проблем,но го водиха при друг лекар и доколкото знам са му сложили някакава инжекция и сега си е наред.Причината да пиша е че съм малко притеснен и се чудя какво да правя,мисля да я заведа при доктора на другото хъски или нз и аз,вие какво мислите?