Цитат
Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 11 February 2009 - 02:06 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 February 2009 - 03:14 PM
(после ако имам време ще минем през доктора и ще разберем)
axL мисля, че ако му вземеш хубава храна няма да имаш нужда допълнително от витамини!
прочети темата за храните!
Публикувано: 11 February 2009 - 04:07 PM
Цитат
axL мисля, че ако му вземеш хубава храна няма да имаш нужда допълнително от витамини!
Чел съм темите . Ще му зема Роял Канин.Това , че има витамини в храната не означава , че не мога да му зема някакви витамини. ;)
Публикувано: 11 February 2009 - 04:42 PM
Цитат
Цитат
Чел съм темите . Ще му зема Роял Канин.Това , че има витамини в храната не означава , че не мога да му зема някакви витамини. ;)
Тогава защо питаш, след като си решил вече? Консултирай се с ветеринар според мен, той ще ти каже дали кучето има нужда допълнително от витамини.
Публикувано: 11 February 2009 - 07:58 PM
Лошото е че не мога да намеря някъв анализ на храните Еукануба, че да правя сам съпоставката.
Благодаря на запознатите. Мисля, че това ще е полезна информация не само за мен.
П.П.: От много търсене в скапаният им объркан сайт намерих нещо интересно:Хъски.
Какво е нередното? И наистинали американчетата са толкоз зле. ^_^
Публикувано: 12 February 2009 - 09:37 AM
джими, каква е причината да искаш да я сменяш?
всичко е ала бала, маркетинг и манипулация, почвам да си мисля, че
положението с кучешките храни е като с човешката...
Публикувано: 12 February 2009 - 01:50 PM
може ли при преминаването от една към друга и смесването два поредни дни на дадени марки храни да доведе до диария и също ми се струва глисти ? (вътрешно обезпаразитяване е правено след втората ваксина)
Публикувано: 12 February 2009 - 02:21 PM
за мен лично стигнах до извода, че трябва да се откажа от търсенето на нещо различно и да си продължа със старата храна. Може и да са си читави немските гранули, кой го знае доктора и той дали не е дистрибутор на конкуренцията, но предпочитам да не подлагам на тестове детския организъм..
Публикувано: 12 February 2009 - 04:37 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 05:06 PM
Бела продължава да не си дояжда яденето, дори след намаляне на порцията, разходки и т.н. Някакви идеи какво да й давам, за да прояде?
За кашкавала го знам, ама ми казаха, че после не искали кучетата да си ядат гранулите без кашкавал :o Или пък въобще отказвали гранулите...
Публикувано: 12 February 2009 - 05:08 PM
Цитат
Бела продължава да не си дояжда яденето, дори след намаляне на порцията, разходки и т.н. Някакви идеи какво да й давам, за да прояде?
Бях чела , че може да поръсиш върху гранулите малко настърган кашкавал :blink:
Публикувано: 12 February 2009 - 07:14 PM
доктора се хвана за яденето и за факта, че може да е глатнало чуждо тяло,
но каза че ако продължава и утре цял ден да дриска ще го сложат на системи за да не се дехидратира...
работата е там, че му е предписал специални гранули за разстроен стомах - на eukanuba,
но това вече става трета марка храна която ще яде за 1 ден... нз ефекта от тях да не стане обратен на положителе? чудя се направа дали да не продължа с роял канина и с прахчетата за диариа,
без да карам раздразнения стомах да привиква и към новия вид храна...
температура и лоши микроби в акото няма, но ме притеснява защото не е като обичайно игрив...
Публикувано: 12 February 2009 - 07:35 PM
Цитат
За кашкавала го знам, ама ми казаха, че после не искали кучетата да си ядат гранулите без кашкавал :o Или пък въобще отказвали гранулите...
Публикувано: 12 February 2009 - 07:39 PM