jimmyfisher, в Jan 25 2009, 12:43 AM, написа:
Работата е там, че той не куца нито го боли като го дезинфекцирам. Изглежда, че е засегнат горен пласт, щото Голдъна, с който играем също е нарязан отпреди това и той направо си куца, като почти не си използва крака. Пък и какво може да констатира доктора на резнато, вие все едно не сте се рязали. Имам поне 4ри белега по тялото си, който са били за повече от 3 шева, но не съм ходил на лекар. Затова, че не мисля, че едно "ухапване от комар" ще му донесе гангрена. ^_^ А и съм завършил курс за първа помощ мисля, че сам мога да преценя дали му има нещо. Просто първия ми пост беше грешка, щото се бях ядосал за пореден път на хората, как може така безотговорно да си изхвърлят промишлените отпадаци, оппа грешка, май нарекох циганите хора, не че българите са по добре де, но все пак. По скоро колкото кучето ми е хъски (като тези от форума, имам предвид кучетата от добрите развъдници), толкова и циганите са хора и дори следващия път, ако видя някой грозник да си изхвърля боклуците, ще го сполети същото, което сполетява мъстиите, който ме лаят. Скапана даржава и толкова. Съжалявам, за словоизлиянията ми, но искам да изразя протест и да бъда съпричастен на всички стопани на кучета. Просто ме е яд, че тези невини зверчета, които са свикнали на онази чистота там горе, където няма едно боклуче, трябва да обръщат внимание на всичко, което добросъвестните ни граждани съвсем случайно са изпуснали или просто не им се е слизало до кофите за боклук и са го хвърлили през терасата. Те заради това и кучетата им са се научили като тях, да СЕРАТ пред входа и по тротоарите, щотот случайно госпожица Пенка Бъчварова и точно, защото в фамилията й е описано телосложението, е решила, че не може да влезе в храстите или да отиде на полянката, пък камоли да си пусне кучето, щото след това ще го хване, чак когато е станала 50 кила. Още веднъж съжалявам, че ви карам да четете това, но просто протестирам и си търся съпричастност, както и отдавам моята към вас.
Благодаря ви.
Малко оф топик.За мастиите, както ти ги нарече /щото за мен и за нормалните хора си носят наименованието Кучета/, както и за тяхното поведение си има преки виновници.Ако си поразмърдаш малко сивото вещество, ще се сетиш кой визирам.Защото именно от нас хората тръгва историята.Тези кучета не са се пръкнали на улицата току-така, нито се озлобяват току-така.Ама да не задълбавам темата, просто четейки такива изказвания ме обзема не само яд към човечеството ами и голяма доза съжаление!И не държавата ни е скапана, а населението и.Извинявам се ако съм засегнала някой!