deteee, в 05 July 2011 - 07:59 AM, написа:
здравейте. не знам дали точно тук е мястото на което трябва да пиша за моя проблем .. имам хъски на 5 месеца от 3 седмици е болно и всеки ден го водим по доктори дават и разни антибиотици , но никой не може да каже какво и има . Тя няма апетит , отпаднала е , има температура , повръща и има разширени зеници и почти не вижда в момента . изписаха и доксициклин и не помага . ако някои може да ми помогне ще съм мн благодарна . от стара загора съм ако можете да ми препоръчате някоя клиника ..
Боже, незнам какво да ти кажа. Не съм запозната с болестите при кучетата, обаче това, което пишеш ми звучи страшно:( Опитайте някой друг вет. 3 седмици са много за такова състояние ми се струва. Ако имате възможност отидете до София, Бургас, Варна /не че Ст. Загора е малък град/, знам ли всичко трябва да опитате. При колко вет-ове сте ходили? Какво казват те? С какво сте я лекували досега? Моят вет е много добър, ако кажеш нещо повече мога да го попитам, но така едва ли някой може да каже нещо само по описание, без да е видил кученцето. Храни ли се въобще? Често ли повръща? И какво? Температурата постоянна ли е? Боже, много ми стана мъчно. :( ...пиши, ако има някакво развитие. Успех!!!
П>С>
вет.клиники в старозагорски окръг
вет клиника
/042 699671. Това е клиниката за дребни животни към Ветеринарния факултет.На този телефон можете да получите информация и да си запазите час.Намира се в края на града посока София,отбивката за клиниката е в дясно. / - това е от един форум, в който едно момиче пак като теб питала спешно за много добър вет в стара загора