Ragdoll
Публикувано: 24 October 2008 - 08:59 AM
В кой кабинет ходите? Има много добри клиники в София и много добри ветеринарно лекари. Ние ходим в Добро хрумване
Mila Bobadowa
Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" Зона Б 5, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Адресът ни е София, Зона Б-5, бл. 7, вх. Г, партер-изток
Тези ми ги препоръчаха коткари, но са ми далече на мен, а и вече сме доволни.
ITA-WET
Aдрес:
кв. Лозенец, ул. Лозенска Планина №14
тел.02 963 29 65 ; тел.0888/ 710-785; тел.0888/ 586-162
Ветеринарен център Д-р Борисов
1618София, ж.к. Бъкстон ул. Юнашкa песен 30
тел. 0885 64 62 02
Така е бъбречната и сърдечната недостатъчност вървят заедно :'(. Дай Боже да се оправи котаракът. Моят дядо има хронична нефропатия и 2 инфаркта. При хората е възможна стабилизация на състоянието и подобрение. би трябвало и при котките да е така. :wub:
Mila Bobadowa
Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" Зона Б 5, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Адресът ни е София, Зона Б-5, бл. 7, вх. Г, партер-изток
Тези ми ги препоръчаха коткари, но са ми далече на мен, а и вече сме доволни.
ITA-WET
Aдрес:
кв. Лозенец, ул. Лозенска Планина №14
тел.02 963 29 65 ; тел.0888/ 710-785; тел.0888/ 586-162
1618София, ж.к. Бъкстон ул. Юнашкa песен 30
тел. 0885 64 62 02
Така е бъбречната и сърдечната недостатъчност вървят заедно :'(. Дай Боже да се оправи котаракът. Моят дядо има хронична нефропатия и 2 инфаркта. При хората е възможна стабилизация на състоянието и подобрение. би трябвало и при котките да е така. :wub:

Обичам всички котки, вашите също.
Публикувано: 24 October 2008 - 09:55 AM
Ами ние снощи го заведохме по спешност в "Анимо" в Младост бл.508 и го оставихме там да го затоплят и да му преливат системки.Аз по принцип съм от Стара Загора и там има една много добра ветеринарна клиника и се 4удя дали ако се стабилизира днес напаво да не го закарам там.Който е ходил при тях е оставал доволен, много са добри ветеринарите и си мислех дали да не го транспортирам до там. Но днес като отида да го видя как е ще реша на място.Някой ако има наблюдения за тази ветеринарна клиника моля да сподели впечатления за да съм сигурна че поне съм го оставила на правилното място. :(
Благодаря на всички ви за подкрепата и аз не спирам да се надявам че ще се оправи!
Благодаря на всички ви за подкрепата и аз не спирам да се надявам че ще се оправи!
Публикувано: 24 October 2008 - 01:14 PM
linkita, много силно ще стискам палци да се оправите :wub:. На нашите котарака имаше много проблеми с бъбреците и с пикочните канали. Получаваше непрекъснато запушвания. Стоеше на тоалетната с минути без да пусне и една капчица. Накрая му отрязаха даже и пишката и сега си е жив и здрав, само където не знаеме с какъв пол е :(. Не сте ли забелязали преди това, дали не е имал проблеми с пишкането?
Публикувано: 24 October 2008 - 01:28 PM
В Стара Загора има доста професори. Там трябва да са най-добрите. Нямам идея Анимо, как са като лекари. Аз ходя в Гранд.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 24 October 2008 - 09:33 PM
Хей днес си го взех и сега съм в Стара Загора.Оказа се че диагнозата му е правилно поставена - бъбречна недостатъчност, но все още не е ясно дали е хронична или остра.Надявам се да е втория вариант.Днес като си го прибирах от Анимо беше много по-добре.Сега си хапва и си пие водичка и нослето му е червено.Много съм happy пак си е мойто коте :wub: .Да видим какво ще излезе след лечението...
Публикувано: 25 October 2008 - 08:54 AM
чудесна новина, браво :yahoo: ,много се радвам че ще се оправи!!!!! Дано скоро да имаме щастието да се видим и на живо. Поздрави!
Публикувано: 25 October 2008 - 10:02 AM
Да вестите около вас са много добри! Направете му ехографско изследване на бъбреците, за да се види как е паренхимът им. Какви стойности на креатинин имаше, когато го заведахте и сега след флуидната терапия? Най- хубавото е, че има желание да се бори.
Публикувано: 26 October 2008 - 07:07 PM
;) мога да те зарина от снимки, само да искаш ;D , но очаквам и от другите почитатели на породата да пуснат по някоя.
Публикувано: 31 October 2008 - 05:18 PM
Ami nie hodim v Aksis, namira se na adres jelezni vrata.Vsi4kite mi priqteli i poznati koito otglejdat jivotinki sa mnogo dovolni ot tqh, az syshto.NIe nqmame mnogo dobri novini, za syjalenie Fiut dnes mu spirat sitemite i lekarstvata,poneje bybre4nata mu nedostaty4nost e hroni4na.Toi ne iska da se hrani i sega go gledam kato beb4e sys sprincovka...ne mi se iska da go kazvam no spoled lekarite nishto pove4e ne moje da se napravi za nego ot medicinska gledna to4ka.Prognozite my hi4 ne sa dobri ima kreatenin 470 edinici,a predi tova beshe kum 600.Vse pak ne sym zagubila napylno nadejda...vse se nadqvam 4e sys stroga dieta griji moje bi shte se spasi :'(
Линкита, пишете на кирилица, моля.
Линкита, пишете на кирилица, моля.