Dog.bg Форуми : Коя е най-добрата кучешка храна?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (174 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Коя е най-добрата кучешка храна? Оцени темата: ***** 3 Гласове

#1181 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2010 - 03:23 PM

Добър вариянт. Ние така хранихме кучо няколко месеца докато беше малък.

#1182 Потребителят е офлайн   princessnansi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 04:10 PM

Здравейте,днес купих 1kg Nutra Nuggets с пилешко на цена 4.90кг ,казаха ми,че това е среден клас храна.Надявам се да е достатъчно добра за моят сладур,моля споделете мнението си за нея.
User's Signature

Парис :)
Качена снимка
Качена снимка

#1183 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 02 September 2010 - 08:01 PM

Добра е храата даже мисля че е премиум... то така и пише на опаковката Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 29 September 2010 - 10:13 PM

Такаа... не исках да пускам нова тема отново така , че пиша в тази ... значи вчера бяхме в нашия зоомагазин и ни дадоха мостра на една нова испанска храна EQUILIBRIO , казаха ни , че е супер премиум , то си го и пише де :ab_041: , въпроса ми е дали някой я е ползвал , (нищо , че е нова де може да има някой,) и как се отразява на кучето му? Казаха ни , че е по скъпа от Про План , за това питам , защото ако не си заслужава да не си правя труда да купувам . Пускам и няколко снимки ако някой я познае :laugh:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#1185 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 30 September 2010 - 03:52 PM

виж в официалния сайт, има видовете и тяхното съдържание. А ето тук има няколко коментара. Не ми изглежда като Супер Премиум.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#1186 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 30 September 2010 - 05:23 PM

А да знаете тези храни дали са добри? На нас ни ги препоръчаха- Amigo, CHICOPEE , DOG CHOW
Иначе го храним и с Chappi и Darling. От всичките нямаме проблеми, яде ги : )
Дано тази инфо да послужи на някой, ако не я знаете вече де- ние пазарауваме от една борса до моста Чавдар. Мнг по-евтино е от другите места, а и има гоямо разнообразие.
User's Signature

Качена снимка

#1187 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 30 September 2010 - 06:07 PM

В интерес на истината нито един ветеринар , който дъм питала не ми ги е препоръчвал, само хората в зоомагазина ми ги прехвалваха , но аз лично съм си патила от Дарлинг , много пъти .... всички животни , които са яли от нея са имали разстройство и повръщане... но явно при теб действа добре, всяко животно е индивидуално и щом понасят е добре, но те според моя вет (казвам само според него) са нисък клас и не ми ги препоръча защото не се усвоявали добре. Иначе всеки преценява сам за себе си , моя например всичко яде, но от някои храни получава ужасно стомашно разстройство и го ограничаваме ....
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#1188 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2010 - 09:19 AM

Давахме му Дарлинг в началото. Ние го храним с гранули и консерви заедно. Разбръркваме и така. В момента е на чувал Дарлинг и различни консерви. Обаче сега като ми каза за твоето , че не му действа добре, се замислих -Арчи няма стомашни проблеми, освен че понякога е по-рядко. Ще пробваме другия пуът с друг чувал :).
Извинявам се за простия въпрос, но кои се смята за висок клас като марки? И ако може да препоръчате марки гранулирана храна :) за голямо куче (маламут)
User's Signature

Качена снимка

#1189 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2010 - 11:49 AM

Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan е може би най - високия, също и Хилс, аз лично от скоро открих една храна - мисля , че е френска на Пет Тайм, но има и испанска такава (ние използваме испанската) казва се Wilowy . Води се среден клас - обаче вета ни каза , че съдържала всички полезни за кучето съставки и ни каза да взимаме от нея, не скъпа , 6 лева на килограм и е много хубава, едноцветна е , което е идеално за нашия белчо :ab_041: и му се отразява добре, иначе и Еукануба си папка , но май повече харесва тази ..... А пък вие си изберете тази , която понася най - добре на маламутчо :smile:
User's Signature

#1190 Потребителят е офлайн   crime Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2010 - 12:23 PM

А Nutra Gold - не спада ли към високия клас? Имат една храна със сьомга, кафяв ориз и картофи вместо царевица и др. естествено.
User's Signature

Качена снимка

#1191 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2010 - 12:29 PM

Препращам: http://forum.dog.bg/...88%d0%be%d0%ba/

#1192 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2010 - 11:04 AM

С ужас прочетох темата "ЗА НОВАЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА" частта за консервите

http://forum.dog.bg/...83%d0%bc%d0%b0/

Може ли някой да каже това все още ли е така? В темата датата е 2004 година, но не вярвам мнг да се е променила технологията за правене на тея консерви. И все пак вие давате ли на кучето си консерви или ги избягвате?
User's Signature

Качена снимка

#1193 Потребителят е офлайн   Rainman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2010 - 07:07 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 04 October 2010 - 11:09 AM, написа:

С ужас прочетох темата "ЗА НОВАЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА" частта за консервите

http://forum.dog.bg/...83%d0%bc%d0%b0/

Може ли някой да каже това все още ли е така? В темата датата е 2004 година, но не вярвам мнг да се е променила технологията за правене на тея консерви. И все пак вие давате ли на кучето си консерви или ги избягвате?

Разбира се, че не давам консерви(вече :smile: ) Когато незнех и купувах Friskas, Pedigree и консерви. Само че започнах да чета малко последните месеци и разбрах какви боклуци са 90% от кучешките храни, за консервите въобще няма и да говоря. В момента съм с Eukanuba, но сега взех и 2 чувала - 1 Arden Grange(link) и 1 Orijen (link). Това според мен са едни от най-качествените храни в БГ, а пък Orijen според мен са номер 1. И не съм някакъв търговец, нито пък познавам вносители. Според мен ако наистина се погледне биологията на кучето(стомах, вътрешни органи, зъби, произход и т.н.), определено човек се замисля, защо трябва да си храня кучето с толкова фураж. Не искам да влизам в спорове с никой, самата тема тук е много голяма и има доста добри мнения и затова само ще споделя моето личното такова. А то е, колкото повече месо(ако може прясно) има в една храна и колкото по-малко фураж, толкова по-добре. Сайта, на който се доверявам за анализ на храната е link - пак лично мнение, предполагам, че ще има неверници които ще скочат и ще кажат "и на тях им плаща някой" :smile: Тази white paper на Orijen напълно се покрива с моето мнение за храненето на кучетата. Пак казвам, неправя реклама в момента и нямам никаква връзка с едните или другите производители или вносители. Пък и истината е, че още кучетата на са е пробвали храната .. може и да не им хареса или понесе и тогава, ще трябва да си е ям сам, че така или иначе много пари струва :ab_041: - това е и минуса :beer:

#1194 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2010 - 08:40 PM

За мен от това което се предлага в България .. фаворити са ми Еуканубата и Про План .. Сега ще поръчвам новата серия Wild Nature на Еукануба. За жалост дори и да ми хареса с тези малки разфасовки не е работа .. :ea_103:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#1195 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2010 - 06:43 PM

Здравейте!
Искам да ви попитам има ли храни за малки породи с по- различен състав от пилешко? На РК имат само пиле и се редуват царевица и ориз. Хиллс имат с гговеждо само за средни породи и гранулите са големи. Еукануба имат само пилешко и говеждо заедно. Про план имат и с риба, но не му се отразяват добре. Изобщо има ли храни за дребчовци, които не са само с пиле?

#1196 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2010 - 07:40 PM

Има с агнешко месо за малки породи на Arden Grange mini , със сьомга и ориз (мисля, че тя е за възрастни кучета, но може би има и за по - млади) , има със сьомга и ориз и с някаква риба - бяла и картофи. Също има и на Happy dog , но тя е с три вида месо , мисля че имаше с агнешко самостоятелно.
User's Signature

#1197 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2010 - 10:31 PM

Показване на мнението(archy), в 07 October 2010 - 06:48 PM, написа:

Еукануба имат само пилешко и говеждо заедно.

Не знам защо, но сте се заблудили много сериозно. Eukanuba с говеждо няма. Основната храна е с пилешко. Има и с агне. Освен това има с елен, сьомга и пуйка, които са предимно за дребни породи. Ветеринарната Dermatosis FP e с херинга.
Поздрави.
User's Signature

Качена снимка

#1198 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2010 - 02:19 AM

Eukanuba е хубава храна, но за дребните породи е голяма мъка да намериш с нещо по-различно от пиле.. Не знам защо не зареждат от тези храни(за малки породи :dh_188: ). На моя пинчер взимам с пиле и то пакети от килограм, защото други разфасовки нямало.Ако някъде из Варна може да се намери с елен, сьомга и пуйка ще е чудесно.

#1199 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2010 - 01:28 PM

Здравейте!
vlado zoo храна само за малки породи кучета е тази . Не знам гранулите на храните за средни и малки породи кучета дали ще може да ги дъвче. Не съм виждала отворен чувал от този вид храна и не искам да рискувам с цял килограм. :smile:
elsss ще потърся Arden Grange и дано в зоомагазина, от който пазарувам имат и могат да ми доставят. Хепи догне му се отразява добре на моя, но ще пробваме и тази ако няма друго. :smile:

#1200 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2010 - 02:08 PM

За другите видове незная, но Eukanuna Wild Nature тази със сьомга която е,гранулките са съвсем ситни като за малки породи.Това,за който се интересува от размера :smile:

• (174 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни