Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 14 October 2012 - 01:48 PM
Публикувано: 14 October 2012 - 02:28 PM
Публикувано: 14 October 2012 - 03:25 PM
ShiBumi_GirL, в 14 October 2012 - 02:28 PM, написа:
Реално си права! Ама като ходих в клиниката да го меря и лекарката там каза, че има какво да се желае и че е хубаво да не минава горната граница от 30 кила!
Публикувано: 14 October 2012 - 03:27 PM
Публикувано: 23 October 2012 - 03:40 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 25 October 2012 - 01:58 PM
Относно BREKKIES, мога да кажа че мои клиенти я харесват много и се отразява добре на животните им. Тук обаче говорим за ЦЕНА-КАЧЕСТВО и затова мога да кажа че храната е добра НО със уточнението ЗА ТАЗИ ЦЕНА. Лично мое мнение е че във този ценови диапазон храните който се предлагат са много но тази си е доста добра.
Публикувано: 25 October 2012 - 08:07 PM
stenly2777, в 25 October 2012 - 01:58 PM, написа:
Относно BREKKIES, мога да кажа че мои клиенти я харесват много и се отразява добре на животните им. Тук обаче говорим за ЦЕНА-КАЧЕСТВО и затова мога да кажа че храната е добра НО със уточнението ЗА ТАЗИ ЦЕНА. Лично мое мнение е че във този ценови диапазон храните който се предлагат са много но тази си е доста добра.
да цената в повечето случаи е определяща ,гледайки как се купува от хипермаркетите
Публикувано: 26 October 2012 - 06:32 AM
Храня вече почти цяла година кучето ми с Taste of the Wild-сьомга и съм повече от доволна.Чувала ни свършва и като започнах да търся се оказа че няма никъде и не се очаква внос.При едно мое питане в стнаницата във Фейсбук на онлайн магазина на д-р Стефанов потребител ми е писал,че тази храна била изтеглена от пазара,заради съмнения за салмонела.
Ами притесних се,разбирате ме,защото вече два чувала сме ползвали.Някой знае ли нещо по въпроса?
Публикувано: 26 October 2012 - 08:48 AM
Лола, моето обяснение за наличието само на TOTW с бизонско месо е, че на нашия чувал срокът на годност е до януари 2013 - тоест гледат да си реализират партидата с изтичащ срок на годност и едва тогава да внесат от другите, които са се изчерпали, а не се дължи на някакъв дефект на продаваните храни. Дано е така. Много се надявам и вярвам в контрола на произведените храни в САЩ, защото у нас тая работа не се прави както трябва и по отношение на храните за хора, а какво остава за храните за животни. Аз също съм много доволна от храната и ще продължавам да я купувам.
Публикувано: 26 October 2012 - 09:50 AM
Лола, в 26 October 2012 - 04:32 AM, написа:
Храня вече почти цяла година кучето ми с Taste of the Wild-сьомга и съм повече от доволна.Чувала ни свършва и като започнах да търся се оказа че няма никъде и не се очаква внос.При едно мое питане в стнаницата във Фейсбук на онлайн магазина на д-р Стефанов потребител ми е писал,че тази храна била изтеглена от пазара,заради съмнения за салмонела.
Ами притесних се,разбирате ме,защото вече два чувала сме ползвали.Някой знае ли нещо по въпроса?
Защо не пробваш с Акана с три вида риба също много добре се отразява на кучовците

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 October 2012 - 10:39 AM
Лола, в 26 October 2012 - 06:32 AM, написа:
Аз също бих ти препоръчал ACANA PACIFICA, храната е добра и цената е приемлива за това което е като качество.
Публикувано: 26 October 2012 - 11:46 AM
Лола, в 26 October 2012 - 06:32 AM, написа:
http://www.shop.zoom...-ot-siomga.html Тук си я има бре
П.П. А от Стефанов отдавна не пазарувам, че нещо си е повярвал с тия безумни надценки.

Вход

Горе
Цитиране +