Цитат
Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 30 September 2008 - 05:43 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 September 2008 - 05:48 PM
Цитат
И още, bushkata е напъно права. Трябва да се знае, когато някой има бизнес интерес. А не да вербува хора с 1-2 поста. Мисля, че форумът не е забранен и това, че никой от колегите не го чете си е само за негова сметка.
Публикувано: 30 September 2008 - 05:51 PM
Цитат
Цитат
Ааааааа! Това не ми го казаха като го вземахме. Искам да направя рекламация! Като легне да спи и става страшно. ;D ;D ;D Дано поне като порастне да мога да го науча да пръцка по команда - голям терор ще правя на брат ми. B) ;D ;D ;D ;D

Публикувано: 30 September 2008 - 06:49 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 07:33 PM
Цитат
Предполагам за превенция и почистване на зъбен камък? Аз и зъбите не му мия още, а е вече на 6 месеца... Засега няма видими проблеми или лош дъх, но ще започна в най-скоро време.
Публикувано: 01 October 2008 - 09:05 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 01 October 2008 - 09:16 AM
Цитат
Цитат
от тук
Ганата не се "хваща" от лоша храна, в следствие на разстройство или прекомерна употреба на антибиотици.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 October 2008 - 09:55 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 02 October 2008 - 01:00 PM
Ще съм благодарна ако някой ми помогне с коментар ;)
Публикувано: 02 October 2008 - 02:18 PM
Цитат
Ще съм благодарна ако някой ми помогне с коментар ;)
Публикувано: 03 October 2008 - 01:12 AM
Цитат
Кучетата обичат да ядат кокали, но това не означава, че са полезни, щом им се услаждат, нали?
Моето куче не винаги яде с охота храната си, от която виждам, че е жизнено, отразява му се добре на тонуса, здравето и косъма е лъскав. Но с голямо настървение ще яде от шаренката, която ти хваща окото щом я видиш изложена на витринката.
Не винаги апетита е критерий за храната. ;)
За протокола: Не си храня кучето с въпросната храна, цитирана по-горе, но е също висок клас.
Мръщи се, когато я поднасям .... вече 4год, но си е на нея. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 03 October 2008 - 01:27 AM
Публикувано: 03 October 2008 - 07:25 AM
Цитат
аз храна с това най .добро е :->)
:o 44% протеин? За първи път чувам толкова голяма количество в суха храна... Това не товари ли бъбреците? :(