Dog.bg Форуми : Коя е най-добрата кучешка храна?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (174 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Коя е най-добрата кучешка храна? Оцени темата: ***** 3 Гласове

#621 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2008 - 03:28 PM

Цитат

Най много ме впечатли това че Бош си отглеждат суровините сами,а не ги внасят незнайно от къде.
Това вярваш ли го? Много искам да го видя като информация в място, различно от българския сайт.
User's Signature

Качена снимка

#622 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 October 2008 - 05:21 PM

БОШ става за торти  ;D
User's Signature

Качена снимка

#623 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 02:07 PM

Бош си е много добра храна!! Айде стига сте я плюли вече!  :angry:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#624 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 02:24 PM

Цитат

Бош си е много добра храна!! Айде стига сте я плюли вече!  :angry:

:palec:
Напълно съгласна! Но всеки сам решава с какво да храни кучето си! В крайна сметка за едно куче една храна е добра-за друго не.
Така че ще е много добре ако престанат плюенетата като цяло!
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#625 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 27 October 2008 - 02:36 PM

:blink:
User's Signature

Качена снимка

#626 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 October 2008 - 04:11 PM

Ами вие пък свикнете, че ще се подлага на критика всяка гола рекламна фраза.
Да, вярно, има индивидуални особености, но има и неоспорими факти. Един от тях е, че любимците ни са от вид кучета. Втори такъв е, че кучетата усвояват зле зърнените храни като цяло, затова и vlado zoo като разправя, че 50% зърно е добре за тях, не му вярвам. Трети факт е, че от всички зърнени царевицата я усвояват най-зле. И четвърти факт са съставките на етикета на дадена храна.

ПП: И искам да съм пределно ясна по един въпрос - лично аз когато коментирам някаква храна не намесвам личните си отношения с нейния вносител, също и когато избирам храна за кучето. Ако ще и баща ми да почне да внася Роял Канин да ми дойде тук с тяхната хипоалергенна тапиока, ще го побъркам.

#627 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 06:50 PM

Цитат

Бош си е много добра храна!!

Така е. Добра храна е. (Е не колкото Юкануба, ама това си е трудно  :P). Само изясняваме истината. И само да вметна, че нямам негативно отношение нито към храната, нито към вносителя. Човекът се старае и добре се справя. Само дето много станаха митовете около храните. Това са въпросите, които ме терзаят. Както съм казвал и в друга тема, не е нужно да се измислят достойнства, когато ги има достатъчно. А въпросната храна ги има.
Така е по-добре, нали?
User's Signature

Качена снимка

#628 Потребителят е офлайн   feishtica Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 09:49 PM

Цитат

Ами вие пък свикнете, че ще се подлага на критика всяка гола рекламна фраза.
Да, вярно, има индивидуални особености, но има и неоспорими факти. Един от тях е, че любимците ни са от вид кучета. Втори такъв е, че кучетата усвояват зле зърнените храни като цяло, затова и vlado zoo като разправя, че 50% зърно е добре за тях, не му вярвам. Трети факт е, че от всички зърнени царевицата я усвояват най-зле. И четвърти факт са съставките на етикета на дадена храна.

ПП: И искам да съм пределно ясна по един въпрос - лично аз когато коментирам някаква храна не намесвам личните си отношения с нейния вносител, също и когато избирам храна за кучето. Ако ще и баща ми да почне да внася Роял Канин да ми дойде тук с тяхната хипоалергенна тапиока, ще го побъркам.

Mil_, а какво ще кажеш за Хилс?

#629 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 12:51 AM

Цитат

Цитат

Бош си е много добра храна!!

Така е. Добра храна е. (Е не колкото Юкануба, ама това си е трудно  :P).
Аре престани да драпаш вече?! ... пффф това в скобите ти беше напълно излишно.Още малко ще кажеш,че и ти си ял та си преценил.
Вече се каза,че е строго индивидуално за всяко куче,може би пък на Ева мопса-Буда,се чувства много по-добре от Бош отколкото от която и да е друга марка.Ти същевременно можеш да фалиш Юканубата форумно ....
User's Signature

Качена снимка

#630 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 08:22 AM

Само не разбирам, защо ме вкарвате в спор, в който не участвам и си измисляте изводи, които не съм правил. Айде по-кротко с емоциите и пуфканията!
User's Signature

Качена снимка

#631 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 08:53 AM

Мерси, Бижу! Много правилно си ме разбрала..  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#632 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 10:25 AM

Цитат

Mil_, а какво ще кажеш за Хилс?

Нищо. Да казва който я е ползвал или някой от фен клуба.
Бош и Юкануба ми поникнаха на главата вече.
vlado, наистина моля, не прави грешката за каквото и да стане дума да ни креснеш в ухото едно бодро "Бау! Юкануба!". С това, че пишеше по същество си спечели голяма търпимост и каква стана тя - всички спец форуми наводнени с Юкануба и вече не можеш да се обърнеш без да те засипе Юкануба. Дежа ву.
Ето, има тема за Ориен. Направи си тема за Юкануба, пиши новини там, за да не се наюканубва форумът.
Бижуто и Ева ако искат да направят за Бош и така.

#633 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 10:43 AM

Аз не съм секретарка на вносителите на Бош, респективно и на храната Бош, но просто ми омръзна все да се казва, че Юкануба е #1 от нейния вносител! Все едно сега Росен Димитров да влезе и да започне да пише навсякъде за Бош, във всички форуми да я препоръчва и т.н. Аз повече няма да коментирам този въпрос. Всеки да си храни, с каквото прецени, че е най-добро за неговото/нейното куче. Ама да се говори, че Бош е едва ли не боклук в сравнение с Юкануба (аз съм го пробвала моя с тази храна, не я искаше и най-накрая я дадох на уличните кучета пред блока) не е коректно, според мен. Както и да е-аз спирам да коментирам! 
User's Signature

Качена снимка

#634 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 10:58 AM

Аз не виждам някой да е говорил за Бош, че е боклук.
А Росен беше наводнил форума и сега vlado бодро върви по същите стъпки.
Чудим се какво да правим с тези храни. Като забраниш да се споменават марки става пълна тъпня и безмислица, като го допуснеш пък се почва едно дърляне и още по-голяма безсмислица. Аман.

#635 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 11:44 AM

Прекалявате с тия сравнения и най-вече с дърленето. Омръзна ми, някой да ми казва коя храна била най-добрата и коя била най-големия боклук. Вносители си имат сайтове да си поддържат както трябва и да изнасят нужната информация там, това е целта да имат сайтове ако не са го схванали. Тук да отговарят конкретно на зададени въпроси без да тръгват да правят сравнения, за по-хубава и по-лоша храна, ако разбира се имат желание за това.

Най-добрата храна е тази която се отразява най-добре на вашето куче.

п/с Ако искате бойно поле, ще ви инсталирам един форум и там се вирехте колкото искате.

#636 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 28 October 2008 - 12:04 PM

Хранила съм кучетата си и с двете горецитирани марки и мога да кажа, че и от двете съм доволна, само дето смятам, че в момента умишлено се измества темата като същността на въпроса отстъпва място на абсолютната реклама, което от своя страна няма лошо, ама започвате да прекалявате  ;D и  съвсем нормална последица е вече изнервения тон...  :-!

Цитат

Най-добрата храна е тази която се отразява най-добре на вашето куче.

:palec: ..аз съм на същото мнение, защото  далеч съм от мисълта, че дадена марка храна, пък която и да била тя, ще се отрази по еднакъв начин на нашите кучета взети заедно - едни ще се повлиаят добре от една марка, а други от втора и т.н. Именно за това, всеки от нас търси най-доброто за своето куче! Смених много марки храни в търсене на най-подходящата! В момента съм се спряла на Guabi, ала искам да видя как ще се отрази след един по-продължителен период на хранене /а не след 2-3 чувала/ и тогава да коментирам! Тук в темата бях задала въпрос дали някой има впечатление от тази марка храна, ала явно сега е по-интересно всичко да се върти само около гореспоменатите две марки храни... Моите уважения към всички, които ги ползват, но нека малко да раздвижим темата и наистина да споделим повече впечатления от различни храни, пък всеки сам за себе си да направи изводите и дай Боже да намери най-доброто за своето куче.... ;)

#637 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 12:58 PM

Аз храних около година с Хилс. Доволна съм от храната. Кучето ми е алергично и по съвет на ветеринаря сменихме храната в опита да налучкаме от какво е алергията. Опитах supersensitive на Бош, кучо я хапваше с огромен апетит, а по принцип е страшен каприз. Храних твърде малко с нея около 3 седмици, но..... ау как мирише ако-то...Никога с хилса не съм имала този проблем.
Следя темата с интерес. Научих много нови инетресни и полезни неща, а също и че Хилс никак не е върхът на сладоледа нищо, че в магазина ми я продават за такава :blink:

#638 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 07:28 PM

Mill_ , не мога да не се съглася с критиката ти. Ако онова в скобите прилича на сравнение, а не на майтап - моля промени го. Напоследък се старая да отговарям само на конкретни въпроси и ако има някаква грешка (според мен). Ще продължавам да се придържам към правилото да не сравнявам марки. За темите за храните, предполагам ще са полезни и ще внасят яснота. Админите не са на това мнение, обаче. И като виждам колко драматично се приемат много от постовете, май имат основание. До тук като представител на IAMS. Като редови потребител, обаче се чувствам свободен да се усъмнявам в рекламни клишета.

Ева, пак да кажа: Не съм критикувал марката, която харесвате в момента с Буда.

По темата: Оказва се че тази тема е много полезна, за да става ясно, че храненето е отговорност, която трябва да поемем. Виждам, че все повече се прави информиран избор, като независимо коя храна от висок клас се избира, все е за доброто на кучовците.
User's Signature

Качена снимка

#639 Потребителят е офлайн   The Mouse Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 October 2008 - 07:41 PM

Някой ползвал ли е Belkando?Клас премиум е и е за бебе. :blink:

#640 Потребителят е офлайн   ganani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2008 - 09:13 PM

Най-добрата храна е тази която се отразява най-добре на  кучетата  ни.Със всяко куче е различно.

:palec:
User's Signature

Да ме опази Господ от приятелите ми, а от враговете си сам ще се пазя.

• (174 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни