hiagain, в 08 October 2013 - 10:22 AM, написа:
Nera :), в 04 October 2013 - 03:47 PM, написа:
Аз моя го храня само с Аcana Wild Prairie от както съм го взел, но винаги съм искал да пробвам и TOTW, тъй като чета добри отзиви. Получих един 7кг чувал като подарък (High Prairie), но моя нещо не я тачи много - ако му сложа около ~20% TOWT между дажбата му Acana я изяжда, но ако е повече (примерно около 40%, при това постепенно му я увеличавах в продължение на седмица) започва да се муси и едва едва я изяжда. Странно. Не казвам, че е лоша храна, но моя хич не я хареса. Иначе Акана я яде, та ушите му плющят, само на месо се радва повече :D
При нас няма такъв вариант да не яде нещо :) Генетично им е заложено на лабрадорите лакомията :) . Каквото и да й сложа в купата бива ометено за отрицателно време. По-скоро гледам козина,тонус и изходен материал :D Преди време бяхме взели една малка торба от TOTW 2.25кг но ми се стори ,че не е така твърд крайния резултата както при ProPlan. В последствие прочетох ,че им трябвало малко повечко време да се достигне до нормален резултат, като се храни с храна със съдържание на повече месо.