Хранила съм 6м с Аплаус просто виждам разликата и смятам,че за тази или сходна цена има по-добри продукти на пазара.
Коя е най-добрата кучешка храна?

Публикувано: 02 August 2014 - 05:17 PM
Хранила съм 6м с Аплаус просто виждам разликата и смятам,че за тази или сходна цена има по-добри продукти на пазара.

Публикувано: 15 August 2014 - 03:25 PM

Публикувано: 15 August 2014 - 03:40 PM

Публикувано: 15 August 2014 - 08:29 PM

Публикувано: 15 August 2014 - 08:44 PM

Публикувано: 15 August 2014 - 10:13 PM

Публикувано: 15 August 2014 - 10:29 PM
Явно дивите животни са прости като поглъщат всичко и е крайно време да идат да се образоват при вета

Публикувано: 15 August 2014 - 11:24 PM

Публикувано: 16 August 2014 - 08:00 AM
:)

Публикувано: 16 August 2014 - 09:11 AM
Ancheto, в 15 August 2014 - 06:29 PM, написа:
Тези диви свини (wild boar) не са "диви" в пълния смисъл на думата, отглеждат се от фермери. За пръв път чувам, че свиското се водело вредно за кучетата, каква е причината? Къде сте го чули това? Говорим за свинско месо, годно за човешка консумация. На моите кучета съм им готвила свинско месо и сърца с ориз, ухае невероятно и е страшно вкусно (да не говорим, че и хората си умират да го ядат). Може би не е полезно само да се дава свински врат примерно или свински бузи или разни мазни изрезки, защото прекалената консумация на мазнини води до натоварване на панкреаса.
Петър, стига се заяжда, има десетки видеота какво се слага в Orijen, ако искаш купи един пакет и го занеси за изследвания в лаборатория за храни, да ти кажат хората какво има вътре аджеба.
А тази "кайма" се прави от месото, влага се в екструдера по този начин, иначе как ще се пресова гранула? Явно не сте наясно и с процеса на производство на гранули. Това не е реклама, това са факти, които не можете да оспорите.

Публикувано: 16 August 2014 - 09:40 AM
седнал. някой да прави съмнителни снимки или видеа и хората пляскат. пръдне някакъв етикет с супер дупер думички и пак аааа уууу. не се заяждам. аз съм консуматор, както знаеш, а не конкуренция. споделям факти. това е маркетингов трик избяга ми точната дума - има си, това всичкото се учи в западните университети и науката се казва competitive strategy
не споря, че храната е добра, а споря за другите глупости. не знам колко от вас са яли диво прасе, купували са такова, или хамон, да сметнеш цените и да видиш, че няма как да стане. хаха
аз като купя в магазина на кучето риба да му готвя ми излиза около 30лв. и пак купувам сьомга пето качество, а не норвежка. та и индустрията с гранулите.

Публикувано: 16 August 2014 - 11:56 AM
Цитат
Подкрепям!Повече от 3 години готвех за алергично куче-трудоемко,скъпо и без голямо разнообразие(при нас поне)
Месото и рибата за кучето бяха почти два пъти по- скъпи от нашата храна.
Броколи,цветно зеле,тиквички и т.н също не са евтини.
В момента храня с акана агнешко с ябълки и освен че ми излиза много по- евтино,кучето е доста по- енергично.

Ако кучето ти вярва че си страхотен,нямаш нужда от второ мнение

Публикувано: 16 August 2014 - 12:20 PM

Вход

Горе
 Цитиране +