Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 02 June 2008 - 10:30 AM
Публикувано: 02 June 2008 - 08:42 PM
Цитат
За Хилс съм сигурна, че имат във "Вивавет" срещу Военна болница...Понякога нямат в наличност, но работят с тези храни по принцип, може и да имате късмет ;) Склонна съм да Ви предложа и Advance, защото силно наподобява Хилс и РоялКанин, и ние постепенно заменихме Хилс със Advance :blink:
Публикувано: 02 June 2008 - 08:53 PM
Цитат
Чета и се мая какви са тези спорове за храни. Не ми е понятно как възрастни хора могат да си разменят остри реплики за щяло и нещяло. Съжалявам за офф топика, но просто ми направи неприятно впечатление не само в тази тема, но и в доста други които прочетох.
Ние сме малко и игриво хъски все още само на 45 дена сме ;D. Пробвахме 2 храни и сме по-доволи от втората. Засега имам впечатления от Хиллс и Профилум. Определено препоръчвам Профилум защото Хиллс дразнеше нежното ни стомахче, днес смесихме двете храни и резултата веднага си пролича (позитивен има в предвид, вече нямаме разтройство)! Хапваме си варианта за мъничета с пилешко месо. Мисля да пробвам и други храни докато установя коя е най-добрата за Неро. Ще споделя впечатления.
Препоръчвам ви ако сте доволни от дадена храна, не си правете експерименти с постоянни смени!
А и ние най-харесваме рояла :blink:
Публикувано: 02 June 2008 - 09:59 PM
Моята лигла плюе гранулките и се лигави без мярка, иде ми да я ... :angry:
Е, няма точно такъв емотикон, ама разбирате! ;D
Хиллс го плюем, сякаш е отрова, днес й взех Nutra Nuggets - не щя и да го помирише! :(
Последно прояде Профилум, но не знам качествена ли е тази храна?!
;)
Публикувано: 02 June 2008 - 10:25 PM
Публикувано: 03 June 2008 - 12:02 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2008 - 12:12 AM
Публикувано: 03 June 2008 - 12:18 AM
Знам аз - никога не пазарувам от магазини, ма сега ми се наложи и - ето.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 03 June 2008 - 12:32 AM
Публикувано: 03 June 2008 - 12:33 AM
Цитат
п.п.
Цитат

Публикувано: 03 June 2008 - 04:13 PM
Цитат
Най-евтино е ако си се спряла на една марка - да я поръчаш на познат в Сф и да ти се прати, примерно по рейса. Кучето ти е малко и един чувал от 15 кг ще го яде сума време. Аз лично мога да ти купя чувал и да ти го пратя по рейса, но остава проблема с избора ти на храна.

Публикувано: 03 June 2008 - 04:15 PM
Цитат
Миналата седмица менюто беше варен ориз, пилешко месо, половин сварено яйце, 3-4 супени лъжици обезмаслена и обезсолена извара и 1/3 филийка хляб.
Тази седмица е почти същото като ориза замених с грис + овесени ядки, а месото е телешко.
И кучето си яде ли яде - няма ден в който да е отказала. Дори го изяжда толкова скоростно....
Количеството е около 1 супена чиния на хранене, кучето тежи почти 30 кг.
Изпражненията станаха по-меки и като количество почти 3 пъти по-малко.
В тази връзка имам няколко въпроса:
2. Защо намаляха изпражненията - тази храна се усвоява по-добре ли?
Или когато е яла гранули, след като те се надуят в стомаха й стават повече и затова отпадния продукт е бил повече?
Ще съм благодарна, ако някой успее да ми отговори.

Публикувано: 03 June 2008 - 05:32 PM
Цитат
Цитат
Миналата седмица менюто беше варен ориз, пилешко месо, половин сварено яйце, 3-4 супени лъжици обезмаслена и обезсолена извара и 1/3 филийка хляб.
Тази седмица е почти същото като ориза замених с грис + овесени ядки, а месото е телешко.
И кучето си яде ли яде - няма ден в който да е отказала. Дори го изяжда толкова скоростно....
Количеството е около 1 супена чиния на хранене, кучето тежи почти 30 кг.
Изпражненията станаха по-меки и като количество почти 3 пъти по-малко.
В тази връзка имам няколко въпроса:
2. Защо намаляха изпражненията - тази храна се усвоява по-добре ли?
Или когато е яла гранули, след като те се надуят в стомаха й стават повече и затова отпадния продукт е бил повече?
Ще съм благодарна, ако някой успее да ми отговори.
Цитат
Публикувано: 03 June 2008 - 05:33 PM
Цитат
Цитат