Dog.bg Форуми : Коя е най-добрата кучешка храна?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (174 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Коя е най-добрата кучешка храна? Оцени темата: ***** 3 Гласове

#1801 Потребителят е офлайн   jullie_p Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 August 2011 - 10:35 AM

Сигурно е по-добра от dog chow,която ми я препоръча ветеринаря,ма амай няма добри отзиви...
В началото я хранех с royal canin,после минахме на equilibrio и мисля,че много й хареса,но се чудя дали да не си мина пак на equilibrio след dog chow-a
User's Signature

Our dogs will love and admire the meanest of us, and feed our colossal vanity with their uncritical homage.

#1802 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2011 - 11:50 AM

Бях писала по напред, че от Роял Канин - ветеринарната серия минахме на Natural Trainer. 2 Месеца по късно съм направо очарована. Завъдихме неворятна козина и бебетата и Акито. Наскоро разбрах, че я препоръчвали за светли изложбени кучета на запад заради това, че няма цвекло вътре, т.е. няма оранжев отблясък на козината. Ние сме черни, а бебетата са непрекъснато омазани в нещо, така че лично мнение за това не мога да дам. Но за пухкавост и еластичност на кожа и козина :ba_025:

#1803 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2011 - 02:28 PM

Показване на мнениетоjullie_p, в 09 August 2011 - 07:58 AM, написа:

Някой има ли отзиви за храната на Equilibrio?

Двама приятели хранят с нея лабрадорите си и са супер доволни качество/цена. Единствено май се затрудняват в намирането й, та знам, че се запасяват със по 2 чувала :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#1804 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2011 - 02:29 PM

Показване на мнениетоniki_shpanyol99, в 31 July 2011 - 05:27 PM, написа:

Здравейте на всички,
Искам да попитам нещо:Спряла съм се на две марки суха храна и те са Pro Plan и Eukanuba.Сега се чудя коя да избера.Какъв е вашият личен опит?Ще съм благодарна на всеки който ми отговори!

Еди яде Про плана, а Юканубата не искаше да я подуши даже. Съседското куче яде Юкануба с голям апетит. Пробвай с малко количество от 2-те, виж коя му харесва повече и така....
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#1805 Потребителят е офлайн   niki_shpanyol99 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Кавалер кинг чарлз шпаньол

Публикувано: 10 August 2011 - 01:08 PM

Благодаря, и аз това мислех да направя :md_064:

#1806 Потребителят е офлайн   Gloria Lyubenova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 August 2011 - 02:03 PM

Здравейте :re_037: Досега бяхме на Роял Канин и понеже малкия расте мн бързо и си иска повече хранене нямам възможност вече да му взимам от Роял-а та питах в зоомагазина да ми препоръчат по-евтина храна те ми предложиха Dog Chow и Runner Dog.Реших преди да взема някоя от тях първо да попитам вашето мнение какво е :smile:
User's Signature

Качена снимка Весела Коледа
Качена снимка

#1807 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2011 - 10:12 AM

Ние сега опитваме от Acana -пиле, агнешко и риба, но нещо май не му допада, по скоро си играе с гранулата.

#1808 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2011 - 03:19 PM

Никога не хранете кучето си с храната на Тренер ,Италия!!!!!!!!!

http://webteleradio....s/archives/6279
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1809 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 12:08 PM

svetamops нищо не разбрах и 50 минутно предаване на руски не мога да изгледам, без да знам защо. Тука се аргументираме, разказваме за опита си и споделяме мнения. Мен ме няма с руския, така че не знам какво искаш да обяснил с линка и удивителните. Разкажи по подробно..

#1810 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 22 August 2011 - 06:44 PM

Във видеото става въпрос как в Русия са тествали храната Тренер и са открили в нея микотоксин т-2 - http://www.norcom-bi...t%20HPLC_BG.pdf , който причинява увреждания при животните - кожни проблеми, загуба на тегло, дори вътрешни кръвотечения. Причинителя е вид плесен, който се среща в зърнените храни - пшеница, царевица. Реално всички храни, които съдържат зърно са застрашени от микотоксини. С изключение на храните, които са grain free.

#1811 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 08:02 PM

Уффф, сега съм в голяма чуденка... бебетата са на друг вид, не точно Трайнер, но е същия производител. Да му се навиди, точно си харесахме храна, от която наистина сме страшно доволни и това да изкочи.... има ли някъде информация на немски или английски, да се запозная по подробно. На Акито май е точно такава като във видеото, поне опаковката май прилича.

Много тъпо, съвсем ще се побъркаме с тези храни :dh_188:

#1812 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2011 - 09:56 AM

Ами тази информация ми идва малко странно, как да кажа почти не мога да повярвам...Ще обясня защо.
Принципно от доста време ми я предлагат въпросната храна, поне да пробвам(все пак смятайте, че аз купувам над 250-300kg кучешка и котешка всеки месец -мои лични и приюти), но тъй като съм си стабилизирала какво, кога и как и нещата вървят нормално, въобще не съм задълбочавала.Колкото и странно да звучи, но едно запитване на една приятелка от този форум по отношение отзиви и т.н, се заинтересувах малко по обстойно.Оказа се ,че е наистина доста популярна и отзивите са отлични.За момента дори, от мои лични наблюдения и разговори с общи дистрибутори, продавачи и т.н се оказва, че е почти по предпочитана от доста други известни марки.Това що се отнася до общото мнение.
Лично ми е доста трудно да проумея как е възможно да се случи подобно нещо(не казвам, че не е вярно, защото не знам), но все пак живея от много години в Италия и нещото с което съм наясно и бих гарантирала е , че детски и животински продукти made in Италия са наистина на доста високо ниво, що се отнася до качество и контроли.По простата причина, че тук задължително преминават не знам си колко проверки, да не говорим как пък се взимат някои задължителни сертификати и лицензи.Аз погледнах ей така от любопитство в сайта на Trainer(Nova Foods) и се зачетох точно в сертификатите за качество, които имат(все пак другите бла-бла работи за натуралното и т.н ги знаем).Ами има си всичко необходимо и така важния сертификaт за качество BRC Food(които има желание да се поинтересува, наистина е доста сериозен сертификaт).
Това цялото разсъждение го пиша, защото ми е наистина чудно дали е възможно подобно нещо?!Признавам си, че нямам никакви лични наблюдения от въпросната храна, Но се чудя, как досега не е гръмнало всичко и евентуално, ако наистина нещо подобно има, което да надхвърля допустимите граници, не са изтеглили всички продукти от пазара.(Тук това не се случва за първи път).
Помня наскоро там истерията за бактерията...Изчезнаха всички краставици от пазара..Баси един таратор да не можеш да си направиш!! :ab_041:

p.s...Написах всичко това и защото според мен не е редно така веднага да се заклеймява нещо, което не е на 100% сигурно.А и като вземем предвид, че въпросната храна за качеството, което претендира, че има, съобразено с наистина умерената и допустима цена...Знам ли!!Може да ме сметнете за прекалено мнителна..Но дали има вероятност някоя конкуретна фирма да се е уплашила от прекалено бързото израстване на споменаваната?!
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1813 Потребителят е офлайн   jullie_p Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2011 - 09:03 AM

Показване на мнениетоGloria Lyubenova, в 18 August 2011 - 02:03 PM, написа:

Здравейте :re_037: Досега бяхме на Роял Канин и понеже малкия расте мн бързо и си иска повече хранене нямам възможност вече да му взимам от Роял-а та питах в зоомагазина да ми препоръчат по-евтина храна те ми предложиха Dog Chow и Runner Dog.Реших преди да взема някоя от тях първо да попитам вашето мнение какво е :smile:

Хранех известно време и аз с dog chow-a,препоръчана ми от ветеринаря,но не знам дали е по мое внушение,обаче козинката й не беше толкова лъскава,а за активността нямах наблюдения тъй като все пак е на помти 4 месеца и си е много активна попринцип.Обаче като почнах с Equilibrio имаше съществена разлика,по-висок клас се води от dog chow и е на почти същата цена.А за другата храна не мога да кажа мнение,нямам и познати,които да са я опитвали,и все пак си мисля,че има доста по-хубави храни от средния клас :)
User's Signature

Our dogs will love and admire the meanest of us, and feed our colossal vanity with their uncritical homage.

#1814 Потребителят е офлайн   pinky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2011 - 11:30 AM

Някой има ли впечетления за храната Chicopee? Или някоя друга храна, която е хипоалергенна.
User's Signature

Качена снимка

#1815 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 August 2011 - 05:01 PM

Да изяли сме няколко чувала Чикопий А дълт Лардж Брийд-доволни сме от нея
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1816 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 25 August 2011 - 11:13 PM

Показване на мнениетоpinky, в 25 August 2011 - 11:30 AM, написа:

Някой има ли впечетления за храната Chicopee? Или някоя друга храна, която е хипоалергенна.

точно тази марка не е такава :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#1817 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2011 - 11:30 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 23 August 2011 - 07:56 AM, написа:

Ами тази информация ми идва малко странно, как да кажа почти не мога да повярвам...Ще обясня защо.
Принципно от доста време ми я предлагат въпросната храна, поне да пробвам(все пак смятайте, че аз купувам над 250-300kg кучешка и котешка всеки месец -мои лични и приюти), но тъй като съм си стабилизирала какво, кога и как и нещата вървят нормално, въобще не съм задълбочавала.Колкото и странно да звучи, но едно запитване на една приятелка от този форум по отношение отзиви и т.н, се заинтересувах малко по обстойно.Оказа се ,че е наистина доста популярна и отзивите са отлични.За момента дори, от мои лични наблюдения и разговори с общи дистрибутори, продавачи и т.н се оказва, че е почти по предпочитана от доста други известни марки.Това що се отнася до общото мнение.
Лично ми е доста трудно да проумея как е възможно да се случи подобно нещо(не казвам, че не е вярно, защото не знам), но все пак живея от много години в Италия и нещото с което съм наясно и бих гарантирала е , че детски и животински продукти made in Италия са наистина на доста високо ниво, що се отнася до качество и контроли.По простата причина, че тук задължително преминават не знам си колко проверки, да не говорим как пък се взимат някои задължителни сертификати и лицензи.Аз погледнах ей така от любопитство в сайта на Trainer(Nova Foods) и се зачетох точно в сертификатите за качество, които имат(все пак другите бла-бла работи за натуралното и т.н ги знаем).Ами има си всичко необходимо и така важния сертификaт за качество BRC Food(които има желание да се поинтересува, наистина е доста сериозен сертификaт).
Това цялото разсъждение го пиша, защото ми е наистина чудно дали е възможно подобно нещо?!Признавам си, че нямам никакви лични наблюдения от въпросната храна, Но се чудя, как досега не е гръмнало всичко и евентуално, ако наистина нещо подобно има, което да надхвърля допустимите граници, не са изтеглили всички продукти от пазара.(Тук това не се случва за първи път).
Помня наскоро там истерията за бактерията...Изчезнаха всички краставици от пазара..Баси един таратор да не можеш да си направиш!! :ab_041:

p.s...Написах всичко това и защото според мен не е редно така веднага да се заклеймява нещо, което не е на 100% сигурно.А и като вземем предвид, че въпросната храна за качеството, което претендира, че има, съобразено с наистина умерената и допустима цена...Знам ли!!Може да ме сметнете за прекалено мнителна..Но дали има вероятност някоя конкуретна фирма да се е уплашила от прекалено бързото израстване на споменаваната?!

Не смятам ,че това направено с цел да саботират тази фирма ,надали създатели на този филм могат да различат Тренер от Мренер ,все им тая,но да се излагат и да лъжат в лаборатории за резултати от иследования няма как да стане.Там просто им по лесно да се иследват нещата по лаборатории защото е евтино и достъпно ,не като при нас.Преди време исках да иследвам едни зеленчуци та като ми казаха ,че ще трябва да дам над 100 лева се отказах ,при нас това е скъпо и непосилно за джоба, а при тях е ежедневие.По руска телевизия гледам всеки ден дават едно предаване ОТК ,нямате представа колко е полезно ,те са независими от никакви рекламодатели и всеки ден иследват поне по десет неща от един вид на различни фирми и дават резултати и ти можеш сам да прицениш какво е хубаво какво не е за теб.
А има и още едно нещо ,да стоки от Италия се качествени,но с едно голямо но!но!но! Зависи за кой пазар ,за третия свят или за някой друг.Както много неща се произвеждат в Китай ,но има стока произведена в Китай за Америка ,а има стока да кажем за Русия и съм сигурна ,че ако купите това което е за Американския пазар ,ще бъде в пъти по качествено и проверено .Това го знам оттдавна,защото видях разлика.
А за храната Тренер ,всеки сам ще си решава ,аз лично си направих извода ,защото не смятам че руските лаборатории лъжат и надали някога ще взема от нея,не казвам че тя е лоша ,защото може да е просто партида която иследваха не била читава ,което е вероятно ,това не означава че цялата гама храни на Тренер е заразена , просто харесвам Роял и Ямс .А които доволен от Тренер да си храни своите любимци с нея ,моите писаници не променят нещата и не трябва ,на които каквато храна му харесва с такава и ще храни.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1818 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 26 August 2011 - 12:15 AM

Показване на мнениетоjullie_p, в 24 August 2011 - 09:03 AM, написа:

Показване на мнениетоGloria Lyubenova, в 18 August 2011 - 02:03 PM, написа:

Хранех известно време и аз с dog chow-a,препоръчана ми от ветеринаря,но не знам дали е по мое внушение,обаче козинката й не беше толкова лъскава,а за активността нямах наблюдения тъй като все пак е на помти 4 месеца и си е много активна попринцип.Обаче като почнах с Equilibrio имаше съществена разлика,по-висок клас се води от dog chow и е на почти същата цена.А за другата храна не мога да кажа мнение,нямам и познати,които да са я опитвали,и все пак си мисля,че има доста по-хубави храни от средния клас :)

за екалибрио съм съгласен суперпремиум клас и на цената на дог шоу това е си е невероятно ,пюрина има доста корекций да направят за да го постигнат това :re_037:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#1819 Потребителят е офлайн   Lidycat Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Мини шпиц,Художествена гимнастика,Акваристика,Костенурки,Арт,Модел.Мини мис Варна 2011 ....
Публикувано: 29 August 2011 - 11:20 AM

Здравейте,имам въпрос Храните Chappi и Friskas хубави ли са?Става въпрос за много леко куче на 1 год.
User's Signature

Качена снимка
Направи добро-изяж л***о!!!
Facebook:Lidi Dimitrova

#1820 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2011 - 11:22 AM

Показване на мнениетоLidycat, в 29 August 2011 - 09:20 AM, написа:

Здравейте,имам въпрос Храните Chappi и Friskas хубави ли са?Става въпрос за много леко куче на 1 год.

НЕ, пълен боклук. Има 90 страници тема, можеш да прочетеш поне по диагонал мненията...

• (174 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни