Боксер
Публикувано: 22 June 2007 - 03:35 PM
Цитат
[Добре....
Вие си мислете,че си имате куче от породата Боксер...но...има едно но...но така или иначе Вие-пишештите тук веднага започнахте да ме нападате...ако може малко по-добър тон...а?
Аз давам мнение за кучето...който както иска да го разбира,това е Свободен форум и всеки може да каже какво мисли за това куче,но не е въпроса там да кажа и аз както другите:''ООО страхотен е...истински боксер,много е красив и т.н...''!Няма смисъл да се залъгвате...няма смисъл да си мислите едно...Идете на експертна оценка в клас Ветерани...там хората знаят по-добре от мен и ще Ви кажат за кво става въпрос...но тогава да не се отчаяте...?Успех!
Вие си мислете,че си имате куче от породата Боксер...но...има едно но...но така или иначе Вие-пишештите тук веднага започнахте да ме нападате...ако може малко по-добър тон...а?
Аз давам мнение за кучето...който както иска да го разбира,това е Свободен форум и всеки може да каже какво мисли за това куче,но не е въпроса там да кажа и аз както другите:''ООО страхотен е...истински боксер,много е красив и т.н...''!Няма смисъл да се залъгвате...няма смисъл да си мислите едно...Идете на експертна оценка в клас Ветерани...там хората знаят по-добре от мен и ще Ви кажат за кво става въпрос...но тогава да не се отчаяте...?Успех!
Ей господин кинолог,не мислиш ли че като обиждаш хората е нормално да те нападат а?И аз те нападнах що не ми отговори на вапросите а?И по добър тон от мене няма да видиш г-н Разбирач.Кучето на човека може и да не е 100% чистокръвно (аз незнам дали е така и ли не)но това пречи ли му да го обича бе.Я да те питам твоето куче кво е а?Скоро ако не се лъжа мрънкаше че нещо са те излагали за него.Квото и да е нещо пречи ли ти да го обичаш а?Ако искаш отговаряй не ми пука.Успех г-н Разбирач
Публикувано: 22 June 2007 - 04:03 PM
Цитат
Jordann staffff , а за мойта боксерка и на no_name боксера - какво ще кажеш ?
Jordan stafff айде като го прочетеш това - отговори , да видим , какво ще кажеш и след 1 месец, когато има изложби, 4 и то във Варна ще заведа Тара да я оценят, да видим дали ще съвпаднат мненията. И да видим дали след твойто мнение и мнението на специалистите ще си обичам кучето по-малко !
Публикувано: 22 June 2007 - 06:04 PM
Не бе, имах в предвид съвсем друго.
Основното, което исках да кажа, е че щом не е абсолютно по стандарта, значи може да очаквате критики.
А това, че някой казва "кучето ти не е по стандарта" не бива изобщо да ви засяга. Това не е причина да го обичаш по-малко.
Иначе нямам боксер, но съм фен на породата.
Основното, което исках да кажа, е че щом не е абсолютно по стандарта, значи може да очаквате критики.
А това, че някой казва "кучето ти не е по стандарта" не бива изобщо да ви засяга. Това не е причина да го обичаш по-малко.
Иначе нямам боксер, но съм фен на породата.

В приятелството няма породи!