Боксер
Публикувано: 17 April 2008 - 10:08 PM
НЕ МУ ЗНАМ ИМЕТО НО Е ОТ ОНЕЗИ КОИТО ГИ ПРОДАВАТ Ж МАГАЗИНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ПО ОКОЛО 1 ЛЕВ ЗА ОКОЛО 10ЛИТРА ВОДА И ГО СЛАГАМ ИЛИ В ПОЛВЕЛИЗАТОР ИЛИ В ПРЪСКАЧКА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ДЪРВЕТАТА И ПРЪСКАМ ЦЕЛИЯ ДВОР И КЪЩИЧКИТЕ НА КУЧЕТАТА.ЕФИКАСНО Е ВЗИМАМ СИ И КАТО ХОДИМ НА ПАЛАТКА ДОКАТО НАПРЪСКАМ И СЛЕД МАЛКО МРАВКИТЕ СА УМРЕЛИ.
Публикувано: 18 April 2008 - 12:01 AM
Бубето,полудя с тези боксита ;D ;D ;Dнека дойде пък тогава ще прецениш дали искаш да го мъчиш,режейки му ушите.Мен,ако питаш не трябва да се режат. :blink:
Публикувано: 22 April 2008 - 09:13 PM
http://vbox7.com/play:e247a801:) клипче на хера дано да ви хареса
Публикувано: 26 April 2008 - 10:29 AM
Според мен : влез в гоогъл и виж няколко развъдника : руски,немски,украйнски и от още някоя държава и намери снимки на новородени кученца и виж как изглеждат ;) В развъдниците винаги има снимки на някое тяхно куче с развитието му : на 30 дена, на 3 месеца, на 5 месеца на годинка, на годинка и 5 месеца, на 2 годинки (примерно) и виж как е изглеждало кучето като малко ;) Но каквото куче да си вземеш : женско или мъжко - отиди на ветеринар да го прегледа ;) И ваксинките, вътрешно обезпаразитеване също ;) Успех с избора на куче(важен е ;) )
А ти от къде ще си го вземаш боксерчето, ако има снимки я пусни :) :P
А ти от къде ще си го вземаш боксерчето, ако има снимки я пусни :) :P
Публикувано: 28 April 2008 - 10:02 PM
bubeto333 , според мен не много одачно да си взимаш кученце от зоомагазин.Тук във форума има доста теми посветени на излъгани хора закупилиси кученца от подобни магазини и борси.
Но ако все пак си взел крайното решение и си решил да си вземеш кученцето от магазин ,бих те посаветвала веднага след покупката да го заведеш на ветеринарен лекар, за да останови дали то е в добро здравословно състояние. :blink:
Но ако все пак си взел крайното решение и си решил да си вземеш кученцето от магазин ,бих те посаветвала веднага след покупката да го заведеш на ветеринарен лекар, за да останови дали то е в добро здравословно състояние. :blink:
Публикувано: 29 April 2008 - 12:13 AM
Аз съм запозната с излъганите куповачи на кученца от зоо магазин надявам се аз да не съм една от тях,но това е риск, който ще поема.Защото никаде другаде не успях да намеря обява или в развудник кученце :'(.Иначе мерси непременно ще го заведа на ветринар :)

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 29 April 2008 - 09:50 AM
В боксер клуба или в развъдника за боксери(не съм сигурен къде беше) май можеше да си поръчаш кученце от друг развъдник(от друга страна) и да ти го докарат :) Както и скоро имаше 1 обява за боксерчета, но са продадени. Но дано да имаш късмет от зоомагазин !
Публикувано: 29 April 2008 - 10:53 AM
Какъв ти зоомагазин по-добре е направо да се свъже с основателите на клуба въпреки че не съм обедена дали все още
съществува, тъй като не е член на БРФК.
bubeto333 да си купиш куче не е от маловажно значение.По добре е да "стиснеш зъби" и да изчакаш извесно време отколкото след това да съжеляваш за грешния ход който си направил.Успех!Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш . :blink:
съществува, тъй като не е член на БРФК.
bubeto333 да си купиш куче не е от маловажно значение.По добре е да "стиснеш зъби" и да изчакаш извесно време отколкото след това да съжеляваш за грешния ход който си направил.Успех!Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш . :blink: