Боксер
Публикувано: 02 May 2008 - 08:20 AM
Мерси и за съвета ще се опитам като ме погледне с тези мили очички да не си позволявам да му огаждам :blink: .Е как това беше първото нещто което направихме след като си го взех.А и по между другото измислих му име което му приляга ;D B) АРТУР B)

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 02 May 2008 - 08:24 AM
Да е жив и здрав Артур и да имате много хубави моменти заедно! :->)
Хубаво нагушкай от мен това сладурче!!! :wub:
Предполагам, че това, което са ти дали е за обезпаразитяване. Можеш и сега да го нахраниш и при следващите акита-бакита, следи дали има глисти в изпражненията. ;)
Хубаво нагушкай от мен това сладурче!!! :wub:
Предполагам, че това, което са ти дали е за обезпаразитяване. Можеш и сега да го нахраниш и при следващите акита-бакита, следи дали има глисти в изпражненията. ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 May 2008 - 08:48 AM
А колко голям е (крал) Артур. Изглежда на месец и нещо :) Кога ще му биете първата ваксинка. И не слушайте някой хора, които извеждат кучетата си по-рано, кучето се извежда 10 дни след 3-тата ваксина, за да не стане нещо :)
А искам да попитам coolice или някой друг, кога се бие годишната ваксина, на датата когато е бита 1-вата или 3-тата !? Че сега се сетихме ;D
А искам да попитам coolice или някой друг, кога се бие годишната ваксина, на датата когато е бита 1-вата или 3-тата !? Че сега се сетихме ;D
Публикувано: 02 May 2008 - 09:41 AM
За ваксините приятели може да прочетете всичко, като схема на ваксиниране, видове валентност,реваксиниране и пр.в тази тема: http://dog.bg/forum/index.php/topic,8569.0.html ;)
а за обезпаразитяването темата е: http://dog.bg/forum/index.php/topic,970.0.html :blink:
а за обезпаразитяването темата е: http://dog.bg/forum/index.php/topic,970.0.html :blink:
Публикувано: 02 May 2008 - 01:27 PM
Цитат
А колко голям е (крал) Артур. Изглежда на месец и нещо :) Кога ще му биете първата ваксинка. И не слушайте някой хора, които извеждат кучетата си по-рано, кучето се извежда 10 дни след 3-тата ваксина, за да не стане нещо :)
Годишната ваксина е добре да се сложи 20тина дена преди да изтече срока от последната,която е слагана.20 дена по-рано:)) :blink:
Публикувано: 02 May 2008 - 10:16 PM
Поздрави на всички! Искам да поставя един важен за наш въпрос. Имаме женско куче, кръстоска от майка пясъчен боксер и баща немска овчарка. Аз съм за кастрация. Синовете не дават и дума да се издума, искат поне веднъж да си имаме кученца. Но искат бащата да е боксер. Питам, дали собствениците на боксери ще бъдат съгласни да създадат поколение с кучка, която не е чиста порода? Питам без никакво намерение все още за потомство, просто искам да зня как стоят нещата. Иначе тя е страхотна. Много весела, игрива и много, много добра. Досега все още не изръмжала на нито едно същество, а е вече на 1 год и 1 м. Иска да си играе със всеки. Снимки им в галерията. Може да мипишете и ЛС.
Публикувано: 03 May 2008 - 08:31 AM
Така, в никакъв случай, ама НИКАКЪВ не я пускайте на мъжки !!! Заради такива хора се разваля породата, така че не бъдете една от от тях !!! Отидите, кастрирайте кучето без да знаят децата ви и като се върнете - няма какво да направят !!! Но не го пускайте, ако някой се съгласи, то той ще е пълен идиот :rolleyes: Като човека, които е създал вашето куче, такива кучета не трябва да бъдат развъждани, защото се разваля породата !!! А й вашето куче : 
Не ми прилича по нищо на боксер, освен ушите и бялото отдолу, не се обиждайте ! Проста давам мнението си, а и съм сигурен, че всички хора с разум в главата, ще кажат да не го пускате и както сте решили вие, а НЕ синовете ви, да я кастрирате !!! Правилно сте се насочила, кастрирайте си куче и бъдете спокойна, че 1 ден няма да имате кученца, защото синовете ви са я пуснали на някакъв мъжки ! И да сте спокойна, че никой няма да ви хока, че сте разваляли породата ! [glow=red,2,300]КАСТРИРАЙТЕ КУЧЕТО СИ, ЗА ДА НЕ РАЗВАЛИТЕ ПОРОДАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!!!!! [/glow]

Не ми прилича по нищо на боксер, освен ушите и бялото отдолу, не се обиждайте ! Проста давам мнението си, а и съм сигурен, че всички хора с разум в главата, ще кажат да не го пускате и както сте решили вие, а НЕ синовете ви, да я кастрирате !!! Правилно сте се насочила, кастрирайте си куче и бъдете спокойна, че 1 ден няма да имате кученца, защото синовете ви са я пуснали на някакъв мъжки ! И да сте спокойна, че никой няма да ви хока, че сте разваляли породата ! [glow=red,2,300]КАСТРИРАЙТЕ КУЧЕТО СИ, ЗА ДА НЕ РАЗВАЛИТЕ ПОРОДАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!!!!! [/glow]
Публикувано: 03 May 2008 - 10:23 AM
Kакъв Royal Canin му даваш, Maxi Baby Dog ли. Да не са му големи. Моята като беше малка й ги давах гранулките със още нещо. Тъй като скоро е сукал мляко, може да му ги даваш с млекце или да купиш има специални млекцета на Royal Canin, за малки кученца, аз с такова храних моята и да й даваш с гранулките такова мляко :) :) Виж от преминаването от Royal Canin Maxi Junior към Royal Canin Maxi Adult как се преминава :
Ден 1 и 2
75% от стара храна + 25% нова храна
Ден 3 и 4
50% стара храна + 50% нова храна
Ден 5 и 6
25% стара храна + 75% нова храна
Ден 7 и след това
100% НОВА ХРАНА !!!
Може да го използваш за кученцето ти. А едва ли е отслабнал, но ако много се тревожиш, отиди на ветеринар :)
Ден 1 и 2
75% от стара храна + 25% нова храна
Ден 3 и 4
50% стара храна + 50% нова храна
Ден 5 и 6
25% стара храна + 75% нова храна
Ден 7 и след това
100% НОВА ХРАНА !!!
Може да го използваш за кученцето ти. А едва ли е отслабнал, но ако много се тревожиш, отиди на ветеринар :)