Боксер
Публикувано: 30 May 2012 - 09:00 AM
Публикувано: 31 May 2012 - 08:52 AM
На мен лично ми се напълниха очите ...Вие да сте виждали такива боксери в БГ?
Best in Show
Публикувано: 05 June 2012 - 09:38 AM
Публикувано: 24 June 2012 - 11:50 AM
Здравейте и от нас!
Това е Андрес и е на 3 месеца - по настоящем варненец! Не обича да го снимат и или се прави на многострадален (както на тези снимки) или започва да го лае и хапе!

Публикувано: 25 June 2012 - 11:20 AM
Андрес е родом от Македония и е братче на Амор , постнат малко по-горе от dimitar.velkov .
Поздрави на красавица! Обещавам, че скоро ще я стигнем по ръст !

Публикувано: 08 July 2012 - 07:05 PM
В момента се намират в приют Богров,изоставени от бившите си стопани.
Ако някой проявява интерес нека се свърже с тези добри хора и помогне за намирането на дом на тези прекрасни кучета.
Ето и какво пише в описанивто им:
Тези прекрасни боксери са Айк и Тара – те са майка и син. Айк е на 5, Тара е на 8, двамата винаги са живели заедно, при това гледани добре, по думите на техния ветеринарен лекар. Уви, случва се немислимото – един ден стопанинът на Тара и Айк заминава за чужбина, а кучетата – просто пуска на улицата.Двамата били много объркани и нещастни, добър съсед ги подслонил за месец, с надеждата бързо да ги задоми, но не успял. Сега двамата са при нас и много се надяват да се намерят добри хора, които да ги поискат заедно. Кучетата са чудесни, здрави, послушни… ще бъдат голяма радост за човека, който реши да им даде дом и обич.
http://arsofia.com/b.../bogrov-dogs-bg
Публикувано: 09 July 2012 - 10:02 AM
Да повторим, боксерите вървят комплект. Като познавам АРС, се надявам че и двмата ще бъдат (или вече са) кастрирани, за да не четем после обяви "... чистокръвни боксерчета...от елитни родители...."
Публикувано: 18 July 2012 - 03:59 PM
diadra, в 25 June 2012 - 08:51 AM, написа:
А малко повече подробности за мъника , може ли !?
поздрави от кака му Аррин
момичето е пораснало доста,качи още някоя снимка ,ако не ти е проблем разбира се ;)
Публикувано: 19 July 2012 - 02:41 PM
Не бях писала отдавна, но сега се нуждая от помощта на хора с познания и опит. Коло вече е на 5 месеца и миналия ден му откриха дисплазия. Изследванията са правени в Института по вет.медицина-Стара Загора. Картината, която ми обрисуваха беше отчайваща...Ще се придържам стриктно към предписаното лечение (макар по същество лечение да няма), но моля ако някой е запознат с проблема от личен опит да помага със съвети - хранене, тренировки и всичко, което би било от помощ.
Публикувано: 19 July 2012 - 10:43 PM

Вход

Горе
Цитиране +