Боксер
Публикувано: 08 October 2012 - 04:01 PM
2,5 месеца е БЕБЕ. Нормално е да спи много...не го лишавай от сън. В този период на развитие му е мноого важен!
Нека да си играе толкова колкото иска и да спи колкото иска :)
За теб е секцията "Възпитание, обучение, спорт" в този форум. Всички ВАЖНИ теми...са за четене :)
.
Покажи снимка на мъника.
Нека да си играе толкова колкото иска и да спи колкото иска :)
За теб е секцията "Възпитание, обучение, спорт" в този форум. Всички ВАЖНИ теми...са за четене :)

Покажи снимка на мъника.
Публикувано: 08 October 2012 - 07:05 PM
Вико-Торн, в 08 October 2012 - 03:37 PM, написа:
Здравейте имам боксер мъжки на 2,5 месеца!Навсякъде чета,че са активни породи,а моя си поспива доста,играе от време на време но и доста мързелува,това нормално ли е?
Здравейте,
"....играе от време на време..." ми звучи като че ли кученцето изразходва енергия само,което не е чак толкова лошо ако не го прави постоянно... ,а това за мързела не го разбирам?!

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/
Публикувано: 09 October 2012 - 01:53 PM
Публикувано: 09 October 2012 - 01:57 PM
ramzesbox, в 27 September 2012 - 06:38 AM, написа:
Еми да. Непознат е. Редовно ни набеждават за питбул
.
И ние имаме такава снимка
Много типично за боксер!
IMG_1736.JPG
И една на едно много агресивно куче:
DSC_0860.JPG

И ние имаме такава снимка

И една на едно много агресивно куче:

явно това явление не е само при мен,редовно ме питат питбул ли е

Публикувано: 24 October 2012 - 08:33 AM
Искам съвет.
За да си спася сладурката от мастит се чудя дали не е по-добре да не я храня толкува обилно два пъти на ден както в момента, а да давам 2 - 3 пъти по-малки дажби храна? Има ли някой опит с това?
Притеснявам се и от пословичната боксерска лакомия, и дали това няма да ми се отрази на възпитанието с изхвърлена храна по улицата(при условие че я държа по-гладна)....
Айде да не съм капо...
За да си спася сладурката от мастит се чудя дали не е по-добре да не я храня толкува обилно два пъти на ден както в момента, а да давам 2 - 3 пъти по-малки дажби храна? Има ли някой опит с това?
Притеснявам се и от пословичната боксерска лакомия, и дали това няма да ми се отрази на възпитанието с изхвърлена храна по улицата(при условие че я държа по-гладна)....
Айде да не съм капо...