Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2981 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 28 August 2013 - 09:03 PM

Плуването е много хубаво за кучетата... за съжаление моя е почитател на джапането в реката а не на плуването :)

#2982 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 29 August 2013 - 08:37 AM

:smile: Ние пък сме от "Чистотата". Докато не извадим всички боклуци, дето плуват, не мирясваме.

User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2983 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2013 - 10:29 AM

За здрав дух в още по-здраво тяло се препоръчва :
Плуване и Бягане ...

Прикачена снимка

Мен малко ме мързи да тичам...:)

#2984 Guest_Mataka_*

Публикувано: 31 August 2013 - 11:28 PM

Аз го карам с колелото от скоро по 2 -3 км за сега да свиква.
Последната снимка кърти мивки рамзесбокс ако му намеря другар да плуват може би ще се осмели това е идея само дето лятото свършва :(

#2985 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2013 - 07:32 AM

Eееееее, споко. Да не мислиш, че и ние плуваме всеки ден....Около нас наблизо има само гадни, блатисти, мръсни гьолове и тя не иска да влиза, тъй че и при нас плуването е инцидентно. Ех да живеехме край морето!
Мен ме кефи и третата снимка - Бай Ганьо на баня и немеца. Гледай около другото куче какви са фонтани, а около моята - нищо. Професионално плуване :smile:
А ти внимавай с тичането. Кучето ти е тежко и още е топло. Ако го видиш, че се озорва не го изтисквай. Почивка и след час пак. Не му вади душата, че от амбиции да не стане плачка...
User's Signature

#2986 Guest_Mataka_*

Публикувано: 01 September 2013 - 08:50 AM

Всичките снимки са яки но последната с тоя дънер ме изкефи на макс.
Няма внимавам аз го карам вечер и то по малко... големите кросове не са за нас.
Иначе не е тежък той е атлет лятото си прави диета сам и си показва ребрата... сигурно е към 48кг. а зимата стига 55кг като цяло не става много тежък и тогава.

Панчарево е добре според мен за София.

#2987 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2013 - 12:05 PM

Много народ там. Трябва да е закътано, да има сянка и да няма рибари. Лодки, пояси, плавници, топки .... не са желателни. Искам свобода за кучето, а не да се разправям с пищящи хора и да го привиквам непрекъснато.
User's Signature

#2988 Guest_Mataka_*

Публикувано: 01 September 2013 - 10:47 PM

София окръг те зове

#2989 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2013 - 08:39 AM

:ab_041:
User's Signature

#2990 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2013 - 01:10 AM

Показване на мнениетоramzesbox, в 28 August 2013 - 03:08 PM, написа:

Спомням си, че pbs харесваше по-яките боксери. Попаднах на една яка рускиня. Дано съм уцелила вкуса му. На мен много ми хареса.

Borok'ko FALKONE (Dakota - Monika Kapitanskaya Doch)

На тази снимка е излязлa прекалено здрава, не е чак така като назобано,кучицата е много добра,и не случайна,минала е през много рингове както и Atibox,този пич има много добри боксери,не като мастииките ни във форума,без да се обижда никой но един читав боксер няма във форума ,нито моято нито вашите родословните.Както казва Данчо(който не е вече изрод гаден) приличат на Руски боксери,само където вече Руските са боксери а нашите малко в страни
https://www.facebook...54475370&type=3
http://www.google.bg...0.0.rzrbbucKNi4

Показване на мнениетоramzesbox, в 01 September 2013 - 07:32 AM, написа:

Eееееее, споко. Да не мислиш, че и ние плуваме всеки ден....Около нас наблизо има само гадни, блатисти, мръсни гьолове и тя не иска да влиза, тъй че и при нас плуването е инцидентно. Ех да живеехме край морето!
Мен ме кефи и третата снимка - Бай Ганьо на баня и немеца. Гледай около другото куче какви са фонтани, а около моята - нищо. Професионално плуване :smile:
А ти внимавай с тичането. Кучето ти е тежко и още е топло. Ако го видиш, че се озорва не го изтисквай. Почивка и след час пак. Не му вади душата, че от амбиции да не стане плачка...

Ееееее то една глезла,сегa къде ще му търсиш чиста вода да плува,нищо им няма те са кучета мътната и мръсна вода не им пречи да плуват в нея,нито хора и рибари на близо,ама тя ще е глезла като стопанката си,трябва да ти доведа моето да видиш куче,яде всичко,може да спи на дивана може и вън,според обстановката и хората се нагажда много бързо,много добра стига да не я президвикаш с нещо,а види ли вода не избира мръсни гьолове, кална ли е бистра ли е водата :beer: :ab_041:

#2991 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2013 - 12:10 PM

Показване на мнениетоpbs, в 05 September 2013 - 01:10 AM, написа:

без да се обижда никой но един читав боксер няма във форума

Как да ти се обидя pbs? :ac_007: Напротив - радвам се. Разровил си се, сам си достигнал до истината, че куче само по снимка не можеш да съдиш, освен ако няма вадещи очите признаци. :ae_085: Фотографията е изкуство. :oc_171: Сам виждаш, че всичко е въпрос на поза. На една снимка излиза слабичко, на друга дебеличко...Пък и боксерите с тези техни безброй физиономии...За това са изложбите. Да се види кучето в стойка и в движение на живо.
Ако пък смяташ, че ще ти се обидя, затуй че според теб моята не била читава - Ц. :ea_103:
Може и да не е най-, :ve_054: но е боксер и за мен това е достатъчно удоволствие.
А и друго - Като оставим на страна факта, че нямам толкова пари, че да си купя световен шампион, подобно куче при мен би било загуба за породата. Нямам друго оправдание, освен признанието, че ме мързи да го водя по работни изпитания и изложби, макар, че лекичко завиждам на тези, които го правят. :blush:

Показване на мнениетоpbs, в 05 September 2013 - 01:10 AM, написа:

трябва да ти доведа моето да видиш куче,

:ba_025: Доведи я да видя куче....:md_064:
Прав си, че е глезла. :hf_096: Наистина не иска да влиза в тинесто място. Не яде всичко. Повръща от пилешко. Не се сприятелява лесно нито с кучета, нито с хора, абе серсемче си е, ама си е моя, любима, и всеотдайна в любовта си към нас. :hc_184: А и аз не съм "строгата господарка".
Вчера имахме малък семеен празник и със сестра й ми приготвили изненада. :oc_191: Готвили кнедли с пълнеж тенис топки. Резултата е на снимките, а вместо наказание получи целувка по брашнения нос.
User's Signature

#2992 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2013 - 03:13 PM

Показване на мнениетоramzesbox, в 05 September 2013 - 12:10 PM, написа:

Може и да не е най-, :ve_054: но е боксер и за мен това е достатъчно удоволствие.

Факт! :)

Само една вметка....шампион не се купува, той се прави ...с тренировки, участия, изложби, специалки ....:ba_025:с работа, с време което да отделиш и разбира се пари ..то е път, то са такси, то са семинари, то са... !

Може да вземеш куче с перфектните родители, носители на топ отличия, с идеалната възможност да се развие от бебе в кучето-стандарт...И ДА ГО ОСАКАТИШ - по незнание, по невнимание , по човешки си тъпоти! Примери за всички породи в изобилие.

#2993 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2013 - 03:56 PM

Показване на мнениетоdiadra, в 05 September 2013 - 03:13 PM, написа:

Само една вметка....шампион не се купува, той се прави ...с тренировки, участия, изложби, специалки ....:ba_025:с работа, с време което да отделиш и разбира се пари ..то е път, то са такси, то са семинари, то са... !

Може да вземеш куче с перфектните родители, носители на топ отличия, с идеалната възможност да се развие от бебе в кучето-стандарт...И ДА ГО ОСАКАТИШ - по незнание, по невнимание , по човешки си тъпоти! Примери за всички породи в изобилие.

Да! Уточнението на място. Точно това имах предвид като казах, че ще е загуба за породата. Че ще батиша хубавото куче заради мързел.
User's Signature

#2994 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2013 - 08:01 PM

Да се запишем с малко снимчици от това лято,малко напращяло изглежда момичето но все още си е девица :ab_041:
Прикачена снимка Един френд на скоро вика това куче е като мен с наднормено тегло,но като видя как ме дърпа на фурия с колелото ....а нищо си му нямало
Прикачена снимка снимка на гърбинката и
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка женска задница :ud_009:
Прикачена снимка малко им се мръщеше на очилата,но я смъмрих заради снимките :tb_195:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка веднага си личи че е снимано с друг телефон
Прикачена снимка

#2995 Guest_Mataka_*

Публикувано: 07 September 2013 - 08:59 PM

Ето я най-накрая синята маска....
Най-якия Боксер който съм виждал на живо :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2996 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2013 - 03:58 AM

Показване на мнениетоMataka, в 07 September 2013 - 08:59 PM, написа:

Ето я най-накрая синята маска....
Най-якия Боксер който съм виждал на живо :)

Не я знам синя ли е ,червена ли е ,но аз не виждам нищо боксерско в нея :rc_036:
И моето има трески за дялане но това се разминава тотално с породата от това което веждам на снимките :ud_009:
Разгледай как изглеждат, https://www.google.b...HCorGtAahvICgAw и май такива само на картинки ще ги гледаме в БГ

#2997 Guest_Mataka_*

Публикувано: 08 September 2013 - 10:33 AM

Не съм експерт по Боксери, може да не е типичния шоу клас но си прилича като изключим ушите според мен другото си е ок като за куче без родословие...

#2998 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2013 - 11:03 AM

Показване на мнениетоpbs, в 08 September 2013 - 03:58 AM, написа:

Разгледай как изглеждат, https://www.google.b...HCorGtAahvICgAw и май такива само на картинки ще ги гледаме в БГ

pbs , Вие си ги гледайте на картинка:db_046:, аз си я гледам в нас всеки ден Прикачена снимка
Прикачена снимка

#2999 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2013 - 11:59 AM

На изложбите в Пловдив имаше един боксер, но поради липсата на каталог не мога да кажа кой беше.Мярнах го много на бързо, дори не видях мъжко или женско беше животното. Ако е на някой от вас нека се похвали какво е направил :)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#3000 Guest_Mataka_*

Публикувано: 08 September 2013 - 12:24 PM

Ето и снимка от BOG

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа