Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#361 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 March 2006 - 10:18 PM

My Webpage
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#362 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2006 - 12:56 PM

boxerfan зна4и искам да попитам каква е спецификата при обучението на боксера по точно как да го направим недоверчив и агресивен към непознати ( в смисъл да не приема храна от тях и да не търпи агресия от тяхна страна)
Благодаря предварително

#363 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 09:26 AM

Цитат

boxerfan зна4и искам да попитам каква е спецификата при обучението на боксера по точно как да го направим недоверчив и агресивен към непознати ( в смисъл да не приема храна от тях и да не търпи агресия от тяхна страна)
Благодаря предварително

За това обучение се започва от рано. До сега не е взимала нищо от земята . Веднъж бяха разхвърляни кокали аз я пуснах да видя как ще реагира. Тогава ме погледна и като казах НЕ ги отмина. Но си помислих ,ако аз съм по-далече и не видя кокалите тя дали ще вземе от тях ? Затова се стремя да не я изпускам от поглед какво прави и какво души. d)
Ето я и нея в дива игра с мечока. d)

Прикачени файлове

User's Signature

milena

#364 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2006 - 02:49 PM

Цитат

Благодаря предварително

Сложно е, защото те по принцип са добряци. Мисля, че не го пиша за първи път но важното при боксера е пълното му подчинение на водача. По такъв начин ще си спестите изблиците на видима радост към всеки. Като се каже в крак или място толкова. В такава ситуация много малко неподзнати биха понечили да му дадат храна или например да му се радват. Насърчаването на агресия за мен е табу, даже бих се карал жестоко с хора който култивират агресията в кучето си. Кучетата обичат да хапят и дърпат играчки, ако свикнат да чуват кодова дума напр. "дръж", докато трае играта научават и останалото (като при Павлов b) ) заедно обаче със всичко това трябва да има и "пусни".

И тъй представи си ситуация в която в твое присъствие някой посяга на кучето , подаваш команда дръж, въпросния се прощава с един ръкав... или се отказва да напада и агресия от страна на кучето няма то си играе и ако кажеш пусни то ще пусне защото разбира, че играта е свършила. super best

Дано да съм помогнал

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#365 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2006 - 03:01 PM

Много хубави снимки 1super
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#366 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:53 AM

Ще ви покажа едно необикновенно приятелство.Тава е боксера Съни и неината приятелка Маца. d) c)
User's Signature

milena

#367 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:55 AM

Ще ви покажа едно необикновенно приятелство.Тава е боксера Съни и неината приятелка Маца. d) c)

Прикачени файлове

User's Signature

milena

#368 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 12:35 PM

по-голяма сложи, тая нещо малка ми се вижда..
User's Signature

blood tells.

#369 Потребителят е офлайн   Jappi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 01:45 PM

Продавам малко боксерче на 4 месеца от развъдник BoxBreed, племенни родители, родословие, микрочип, всички ваксини
0888218813 - Карагьозов
0889854444 - Г.Минчева

Прикачени файлове

#370 Потребителят е офлайн   giannis Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 May 2006 - 07:31 PM

Цитат

Lazzarino de Cristobalito

Neveroyaten e ! b)

#371 Потребителят е офлайн   giannis Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 May 2006 - 07:42 PM

Kak e na tazi snimka?:)) b)

MODL: Моля, пиши на кирилица не слагай снимки по-широки от 500 пиксела.

Прикачени файлове

#372 Потребителят е офлайн   giannis Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 04:37 AM

Zdraveite ,ako moje nyakoi da mi kaje ima li problem kato smesvam granulite s druga hrana,granulite sa (Royal Kanin) Veche sme na 5-t meseca -Djak.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  elmaz1.jpg (60.65K)
    Брой сваляния: 243

#373 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 May 2006 - 01:39 PM

giannis, не смесвай гранулите с нищо - Роял Канин е чудесна и балансирана храна. Комбинирането и с каши, попари и готвено разваля стомаха на кучето. То не се нуждае от разнообразна, а от качествена храна. Продължавай да храниш само с гранули. Ако отказва да яде - можеш да ги киснеш във вода. Успех!

Няколко думи за боксерите:
Качена снимка
ВИЖ МЕ! АЗ СЪМ ТВОЯ ПАЛЯЧО!
Боксерът се обучава лесно и е великолепно домашно куче разбира се с другите кучета, търпи котките, обича и се грижи за малките деца. Все му е едно дали е в града или на село той има нужда само от семейството си. Е, и от много занимания, игри, разходки и приключения, но това се подразбира.

Ако някой ви каже, че има кротък и сънлив боксер - не му вярвайте. Такова нещо като мързелив и спокоен боксер още не се родило, а и едва ли ще се роди някога, защото това невероятно куче е всичко друго, но не и допълнителен детайл към холната ви гарнитура. Идиот и диване това да. Клоун? Определено. Първокласно работно куче също истина. Боксерът е кучешкия вариант на едно симпатично 10-годишно хлапе, което никога не пораства.

Родината на боксера е Германия, първоначалната му професия е охранител на семейството и дома. Може да се каже, че той е охранител по природа, отнася се с подозрение към непознати, но не е враждебен. Като всеки, който осъзнава своето превъзходство, боксерът никога не напада първи, но пък защитава честта си с цялата мощ, която му е дала природата, или в случая селекционерите, а тя е много. Първите боксери са били изведени от кучета, използвани за бой с бикове, а след това били преквалифицирани на пазачи.

Като охранители на дома и семейството едно от най-важните качества на боксерите е тяхната всеотдайност те са смели до безумие, когато дойде време да защитят своите хора.
Освен, че са безкрайно привързани и лоялни към стопаните си, боксерите са и много любвеобилни. И то по енергичния начин, който едва ли би се харесал на всекиго. Може да се каже, че боксерът никога не остарява, той е весел и енергичен от ден първи до ден последен това е неговата същност и той заслужава всяка капка обич, която може да му бъде отделена. Хората, които са гледали боксер никога не сменят породата те твърдят, че боксерът е изключително умно куче с чувство за хумор.

Като всеки дисциплиниран германец, боксерът е немногословен. Той лае рядко, но винаги с причина, и то важна. И въпреки, че чуждите хора му се виждат подозрителни, той не е куче на един стопанин носи в сърцето си достатъчно любов за всеки член от семейството. Симпатичният пес обича да си общува и да го хвалят, освен това е адски лаком, което го прави чудесен обект на дресировка. В Германия дори го използват за водач на слепи.
Неукротимия апетит на боксера кара човек да мисли, че може да яде до пръсване, като че е кух отвътре. По улиците често се срещат тумбести боксери, да не говорим, че много от тези чудесни кучета страдат от газове (всъщност, страдат не те, а околните).

Хората често асоциират боксера с лиги може да се каже, че този неприятен момент е останал в миналото, тъй като селекционерите от години работят по оформянето на по-правилна глава и днес боксерите с пяна на уста са рядкост.

Боксерът не се нуждае от много грижи. Късата му лъскава козина е лесна за поддръжка, една мека четка по време на разходката и е готов. Неприятен момент е, че често развиват рак, склонни съм към аномалии на сърцето и настиват лесно. Не бива да се държат на студено и влажно, още по-малко да бъдат оставяни сами.

За да бъде един такъв красавец в добра форма му трябват колкото се може повече игри и разходки. Всяка минута вложена в движение и упражнения е минута повече в живота на боксера, който иначе живее средно около 12 години.

Боксерът е винаги готов за общуване. И най-стария пес си остава кутре по душа игрив, весел и смешен.
User's Signature

Качена снимка

#374 Потребителят е офлайн   giannis Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 May 2006 - 12:03 PM

Благодариа!

#375 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2006 - 11:03 PM

наистина ли боксерите са толкова добри пазачи? от това, което аз съм чувал за тях, са си добрички кучета, които НЕ нападат, но е факт, че преки наблюдения нямам?
User's Signature

blood tells.

#376 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2006 - 11:25 PM

хера ,джак и бети9хера е тигровия боксер,откраднаха ми е преди 1 година и 4 месеца и благодарение на един мои приятел(собственика на джак) си е варнах,в окаяно састояние но ще я стабилизирам;радвам се много немога да повярвам 4е си е варнах,когато е взеха беше на 1 год. и 4 месеца

MOD: За пореден път:
1. проверявайте си мненията за правописни грешки - понякога просто не може да се разбере какво искате да кажете;
2. не качвайте снимки по-широки от 500 пиксела.
А кучетата са големи симпатяги. r)

Прикачени файлове

#377 Потребителят е офлайн   bogdanov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 May 2006 - 06:51 PM

Здравейте, казвам се Богдан Богданов. Имам мъжки боксер на около 4 години и проблем с него, който, надявам се, ще ми помогнете да реша. Историята е следната - взех го на около 2 години. Предишните му собственици го бяха изхвърлили и мои приятели ми го доведоха - временно, та до сега. Имах женска боксерка, която почина на 10 годишна възраст преди 4 години. Беше добра дори до глупост. Сегашния кретен е изкючително агресивен към хора - всички без близките ми. Абсолютно неконтролируем е и има сериозен респект май само към мен, но само докато не се превъзбуди (види куче на каишка наблизо, човек да доближава или нещо подобно). Вярвах, че с времето ще свикне на нормален социален живот, но не. Иначе е страхотна лигня и ми е влязъл под кожата до не знам къде. Ако имате идеи - чудесно, въпреки, че съм се примирил с идиота отдавна.

#378 Потребителят е офлайн   bogdanov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 May 2006 - 06:59 PM

Ето го всъщност разбойника.

Прикачени файлове

#379 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 May 2006 - 07:57 PM

Добре дошъл, bogdanov. Имаш чудесно куче. Заповядай в сектор: Възпитание, обучение, етология за помощ с проблемите в поведението.
Можеш да започнеш с това четиво, а после и да питаш, ако има нещо неясно.
Поздрав!
User's Signature

Качена снимка

#380 Потребителят е офлайн   bogdanov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 May 2006 - 10:14 PM

Мерси, прочетох го и ми беше доста интересно, но не ме доведе до нищо конкретно за съжаление, май наистина старо куче не се учи. Проблемът е че през първите 2 години от живота си е живял вързан в един двор заедно с по-големи и лоши кучета, а освен това съм 100% сигурен, че са го били разни високоинтелигентни и некомплексирани джентълмени.

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни