Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#381 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 May 2006 - 05:10 PM

Цитат

Иначе е страхотна лигня и ми е влязъл под кожата до не знам къде. Ако имате идеи - чудесно, въпреки, че съм се примирил с идиота отдавна.

Няма възраст, на която да не може да се учи кучето. Особено що се отнася до доминантна агресия.
Струва ми се, че сам даваш отговора в цитата. След като за него не е имало правила досега, а ти си се примирил, няма как да стане от самосебе си...

#382 Потребителят е офлайн   bogdanov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2006 - 06:53 PM

Като казвам, че съм се примирил имам предвид - не че не съм опитвал, и продължавам да опитвам, но резултат няма - нито дори намек. В момента, в който се възбуди става неуправлям и не е на себе си - случвало се е да го перна по главата в такъв момент, а той дори не разбира и не усеща. Според мен е шизофреник (само донякъде в кръга на шегата).

#383 Потребителят е офлайн   bogdanov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 May 2006 - 07:04 PM

лигня

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bu.jpg (46.75K)
    Брой сваляния: 241

#384 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2006 - 02:03 PM

insult или който и да е.може ли боксерът да живее на открито през зимата или не може че тука некакви професори ми философстват,та рекох да се допитам до по компентните ( на открито имам впредвид в колибката си която е изолирана но знам ли ... ) сега е топло ама зимата ... да не трябва да й пускам котката да се топлят :)

#385 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2006 - 02:19 PM

чааакай ти да видиш това е мойта боксерка 1super

Прикачени файлове

#386 Потребителят е офлайн   POWERPUFF Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2006 - 04:24 PM

Цитат

може ли боксерът да живее на открито през зимата или не може че тука некакви професори ми философстват,та рекох да се допитам до по компентните ( на открито имам впредвид в колибката си която е изолирана но знам ли ... ) сега е топло ама зимата ... да не трябва да й пускам котката да се топлят :)

ами зависи къде живееш и в какво състояние е кучето - ако е здраво, добре хранено, отраснало куче няма никакъв проблем
продават се едни кварцови лампи - пробвай с тях, наистина отопляват добре, ако колибката е добре изолирана

#387 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:18 PM

мисля да зема компания за боксерката - друго кутре обаче въпросът е какво да бъде то и да подхожда на физическите и психическите показатели на нея дали друг боксер например мъжки,тъй като искам задължително да бъде мъжко другото кутре препоръчайте ми други породи ?

#388 Потребителят е офлайн   giannis Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 02:50 AM

Здравеи Брокер,аз несам много компетентен но се е слуцвало моят Джак да преспива в колибката си и нищо му няма,ето го на 6-ст месеца! d)

Прикачени файлове

#389 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2006 - 09:39 AM

Broker,
боксерът не е подходящо куче за колиба - къса козина, трудности със дишането, но в крайна сметка - всяко куче може да свикне с какво ли не.
Ако въпросът ти е какво е правилно - правилно е да му намериш сухо, проветриво, светло място в къщата, където няма течение. Ако въпросът ти е какво може - може много, кучетата привикват към какво ли не.

Иначе две кучета винаги е по-добре от едно, но с твоето решение за мъжко куче - какво ще правиш, когато кучката ти се рагонва!? Ще сбъркаш ако вземеш мъжко без да си кастрирал женската. За година ще се окажеш производител на дворни кучила - знаеш, че развъждане не се прави така. Иначе идеята да е втори боксер е чудесна - още повече, че те са наистина превъзходни кучета. Има клуб на породата, защо не се свържеш с тях да си вземеш куче с родословие?
User's Signature

Качена снимка

#390 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 12:06 AM

мда знам за тоз проблем то няма смисъл да се кастрира може вярно да се спра на още един боксъор. мерси за инфото

#391 Потребителят е офлайн   Blago Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 June 2006 - 11:05 AM

Здравейте всички любители на породата Боксер. b) Имам следния въпрос моя боксер е на 3 мес. вече и понякога(да не кажа след всяко ядене) хълца.Та въпроса ми е това нормално ли е? ;)

#392 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2006 - 10:05 AM

Не му бери грижа, често се случва, ще отмине като поотрасне. Да ти е жив и здрав r)
User's Signature

Качена снимка

#393 Потребителят е офлайн   mano Икона

Публикувано: 05 July 2006 - 09:25 PM

Здравейте,много ми харесват боксовете и искам да си взема.От това което прочетох май най добре е да е от развъдник,та вапроса ми е има ли такав в София(проверен и сигорен).Няма да хода на изложби така че може да е и без родословие b).Благодаря предварително super best

#394 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 08:21 AM

Цитат

Здравейте,много ми харесват боксовете и искам да си взема.От това което прочетох май най добре е да е от развъдник,та вапроса ми е има ли такав в София(проверен и сигорен).Няма да хода на изложби така че може да е и без родословие b).Благодаря предварително super best

d) Здравейте Аз също имам боксер на 11 месеца е Съни. Взех я с голяма желание. Аз също не съм за ходенето по изложби. Просто исках да имам куче и да е боксер .
Доколкото знам развъдник за боксери има във Варна ,за София не съм чула . В този сайт имаще тема за развъдниците. От мен съвет не си взимаи куче от зоомагазин . Или от развъдник или от човек които гледа боксер. На първо място здравословното състояние на кучето е под въпрос , невиждаш родителите или само на снимка ако тя е тях и цената която е с кожа на клиента. Когато попитах за боксер в зоомагазин ми казаха ,че става с поръчка . Определям ден в които ще го взема ,собственика ако е той донася кучето и аз го вземам. На въпроса ,че искам да видя майката ми се отговори ,че ще ми покажат снимка. Така ,че прегледаи обявите в интернет. Наскоро видях обяви за пясъчни боксери .
Успех 1super
User's Signature

milena

#395 Потребителят е офлайн   mano Икона

Публикувано: 06 July 2006 - 11:31 AM

Цитат

Цитат

Здравейте,много ми харесват боксовете и искам да си взема.От това което прочетох май най добре е да е от развъдник,та вапроса ми е има ли такав в София(проверен и сигорен).Няма да хода на изложби така че може да е и без родословие b).Благодаря предварително  super best

d) Здравейте Аз също имам боксер на 11 месеца е Съни. Взех я с голяма желание. Аз също не съм за ходенето по изложби. Просто исках да имам куче и да е боксер .
Доколкото знам развъдник за боксери има във Варна ,за София не съм чула . В този сайт имаще тема за развъдниците. От мен съвет не си взимаи куче от зоомагазин . Или от развъдник или от човек които гледа боксер. На първо място здравословното състояние на кучето е под въпрос , невиждаш родителите или само на снимка ако тя е тях и цената която е с кожа на клиента. Когато попитах за боксер в зоомагазин ми казаха ,че става с поръчка . Определям ден в които ще го взема ,собственика ако е той донася кучето и аз го вземам. На въпроса ,че искам да видя майката ми се отговори ,че ще ми покажат снимка. Така ,че прегледаи обявите в интернет. Наскоро видях обяви за пясъчни боксери .
Успех 1super

super best Мерси за съвета от зоомагазин по принцип няма да взема никога b) .Ще поровя още из нета дано намеря никой сладур,а за Варна знам там маи има наи много боксери

#396 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 02:59 PM

здравеите ,по въпроса за колибката е то я хера с неината, но там е само лятото когато сме на къщата иначе е отглеждам в апартамент;

Прикачени файлове

#397 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 03:02 PM

хера с Нико

Прикачени файлове

#398 Потребителят е офлайн   Alpina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 10:35 PM

Привет, искам да попитам има ли някой от Надежда II или района, аз съм собственик на една почти 8 месечна неуморна сладурана, която си има вече компания от двама сладури на нейна възраст, както и една "кака" и "батко", с които страшно много се забавлява и всеки ден чака с нетърпение да дойде часът за срешата им, но ми се иска да си намери и някой другар от нейната порода
Казваме се Сара и съжителстваме с две котки, които вече почти напълно свикнаха с нея.
Имаме доста снимки но от телефон, та само малко ще дам, които не са от него и сме още на 6 месеца
http://free.hit.bg/a...abg/Boxer/1.JPG
http://free.hit.bg/a...abg/Boxer/2.JPG
http://free.hit.bg/a...abg/Boxer/3.JPG

На аватара пак е Сарка, малко преди да се унесе в съня си b)

#399 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 08:50 PM

ето още една снимка на хера,

Прикачени файлове

#400 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 09:31 PM