Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#641 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 May 2007 - 08:18 AM

Цитат

debsi
На колко е Тара w)

Мойто бебе Тара днес става на 1 месец и 1 ден. d) w)
dari_na Твоят Алекс от кой град е и скоро правил ли е боксерчета на някоя, който са се родили преди 1 месец ? l) Не се притеснявайй да отговориш, просто питам, красиво куче
User's Signature

Качена снимка

#642 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:25 AM

Здравей, Алекс е от София и е на 6 години (доста е младолик), но за съжаление все още не е бил баща.Много е красив ( не че си моя, но наистина е хубаво куче) но така и не успях да му намеря момиче. А искам да си имам още едно. Боксерите са от малкото породи които са еднакво сладки през целия си период на развитие - от бебета до големи кучета:)

#643 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:32 AM

d) Здравейте , страхотни сладири са всички боксери.Имам палава пясъчна дама .
Прасто няма скука с нея.Това е любимата ми порода -любав от пръв поглед. Алекс е страхотен от кой град е?Няма да мога да отида на изложбата все пак е работен ден.Ще има снимки надявам се .Успех на всички днес - заслужават го. 1super
User's Signature

milena

#644 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:38 AM

Младолик е да. Ако някой от тук има родословно дърво, искам да попитам как да му направя, какви данни са ми необходими ?
User's Signature

Качена снимка

#645 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:40 AM

Алекс е от София. Наистина няма скука с тях. Много жизнерадостни кучета са. А твоята, Мадлен, от къде е?Ако сте от София може да ги срещнем.Боксер най-хубаво играе с боксер.

#646 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:41 AM

Цитат

Алекс е от София. Наистина няма скука с тях. Много жизнерадостни кучета са. А твоята, Мадлен, от къде е?Ако сте от София може да ги срещнем.Боксер най-хубаво играе с боксер.

И си играят и друго може да направят r)
User's Signature

Качена снимка

#647 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:45 AM

Моята калпазанка Съни е на 1год.10мес. и досега не е имала малки та есента мисля да си намериме момченце за боксерчета. Да наистина е така dari_na боксерите си остават бебета до края.много рядко се среща ленив боксер.Пролетта зад НДК видих една женска която чинно ходеще до стопанина си.Като знам моята как ме води / влачи/ на разходка.Та по-добре е да е енергична .
User's Signature

milena

#648 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:46 AM

Цитат

Ако някой от тук има родословно дърво, искам да попитам как да му направя, какви данни са ми необходими ?

Трябва да имаш обратна връзка с родителите на Тара, с техните родители и т.н. Аз на Алекс познавам и братята и сестрите. А баща му е шампион. Просто си ги написах имената им, датите им на раждане и стигнах до бебето Алекс, не без продължение....:)

#649 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:47 AM

Да ви запитам вас, за да раздвижим малко темата, защо избрахте породата боксер и от къде си взехте кучетата и по какъв повод ?
User's Signature

Качена снимка

#650 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:48 AM

dari_na моята сега е в летна ваканция в провинцията,а иначе живея в София.Предстои ми пътуване за около месец.
User's Signature

milena

#651 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:49 AM

Цитат

Като знам моята как ме води / влачи/ на разходка.

Това с влаченето поне при нас си зависи от това кой го води. Мен ме влачи, но с мъжа ми си ходи съвсем спокойно. Разбираемо е аз го лигавя, а той го държи по-строго. Ако не сме ви "дъртички" обадете се есента:)

#652 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:54 AM

Тара спи.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#653 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:55 AM

Цитат

Да ви запитам вас, за да раздвижим малко темата, защо избрахте породата боксер и от къде си взехте кучетата и по какъв повод ?

Лично при мен се получи много случайно.Исках да си взема куче, но да е средна порода. Приятел ме заведе при майката на Алекс. Незнаех почти нищо за породата, но като го видях се влюбих. Сега ако трябва избирам порода пак бих взела боксер. Това, което знам за произхода на породата малко се различава от това което казват другите във форума тук. Знам, че са създаден за лов на роби, това е и една от причините да не понасят цветнокожи. След като поотрастна Алекс ми го доказа. Не напада, но много го лае. Ако греша във версията си за произхода им, моля някой да ме поправи.:)

#654 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:57 AM

Спи редом с баща ми.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#655 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 08:58 AM

Преди 2 мин , а сега се гушкаме.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#656 Потребителят е офлайн   dari_na Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 09:00 AM

Уникална малка буболечица:) Много е сладичка!

#657 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 09:01 AM

Цитат

Цитат

Лично при мен се получи много случайно.Исках да си взема куче, но да е средна порода. Приятел ме заведе при майката на Алекс. Незнаех почти нищо за породата, но като го видях се влюбих. Сега ако трябва избирам порода пак бих взела боксер. Това, което знам за произхода на породата малко се различава от това което казват другите във форума тук. Знам, че са създаден за лов на роби, това е и една от причините да не понасят цветнокожи. След като поотрастна Алекс ми го доказа. Не напада, но много го лае. Ако греша във версията си за произхода им, моля някой да ме поправи.:)

Аз знам от форума,че белите боксери и изобщо боксерите се използвали през втората световна война, но заради цвета си много се издавали при щурм и затова са забранили развъждането им и затова са толкова редки, а на мен много ми харесват, ако мога като порасне Тара да и намеря за мъж бял боксер , много ще се радвам.
User's Signature

Качена снимка

#658 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 09:07 AM

Съни ми е втората боксерка.С първата срещата стана случаина.Исках да имам куче ама много,много. Нямах си и представа от породата боксер.Мои колега ми каза ,че се продават пъсъчни боксерчета в Драгалевци.Та първата е от там.Но радоста свърщи откраднаха я беше на 7 мес. Никога няма да забравя онзи 13.02.2005. Търсене,обикаляне ,обяви, но няма резултат. Дори сега се заглежда по боксерите.
И след 5 мес. търсене реших ,че пак ще е боксер. Пребирах се вечери от работа и незнаех какво да правя . И като започнах едно ровене по обявите .Та сегашната муцуна е от Плевен.Талкова я желаех ,че я взех на 50 дни само и само да я имам.
User's Signature

milena

#659 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 09:07 AM

Цитат

Уникална малка буболечица:) Много е сладичка!

Благодаря, пу да ни е е уроки.Мойта много странно се събрахме, брат ми искаш мопсче и гледах из сайтовете, но изведнъж видях за малка цена, че се продават боксер и от тогава започнах да навивам брат ми да го вземем, той се съгласи и решихме да го вземем за подарък за рожденият ден на майка ми, който беше на 5 май, но го взехме по-рано от Бургас, оказаха се много добри хора и майката на Тара била много добра, и сега Тара е вкъщи като подарък на майка ми. Баща ми и майка ми бяха много скиптично настроени, повече баща ми, но сега й се радват много, дори както видяхте на снимката спи с баща ми, гевези я , иначе си спи в кашончето, и майка ми я храни. А през останалото време аз и брат ми се грижим за нея. А също бях помолил да ми запазят най-хубавото кученце от кучилото, но жената каза , че са две хубави и двете с бяло на коромчето едното го продадоха, но ни казаха , че това било най-хубавото и бра тми като го видял харесал го най-много и сега Тара е наша и е на 1 месец и 1 ден, още 4 дена ще й даваме мляко и после минаваме на попарки,кашички и ваксини и сиропчета за глисти и дано да порасне голямо и хубаво куче. А тя в момента спи на корема ми докато пиша това съобщение.
User's Signature

Качена снимка

#660 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2007 - 09:08 AM

Цитат

Съни ми е втората боксерка.С първата срещата стана случаина.Исках да имам куче ама много,много. Нямах си и представа от породата боксер.Мои колега ми каза ,че се продават пъсъчни боксерчета в Драгалевци.Та първата е от там.Но радоста свърщи откраднаха я беше на 7 мес. Никога няма да забравя онзи 13.02.2005. Търсене,обикаляне ,обяви, но няма резултат. Дори сега се заглежда по боксерите.
И след 5 мес. търсене реших ,че пак ще е боксер. Пребирах се вечери от работа и незнаех какво да правя . И като започнах едно ровене по обявите .Та сегашната муцуна е от Плевен.Талкова я желаех ,че я взех на 50 дни само и само да я имам.

Мойта беше на 22 дена, когато дойде вкъщи или 21 , ако не се лъжа.
User's Signature

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема