Цитат
Уникална малка буболечица:) Много е сладичка!
Благодаря, пу да ни е е уроки.Мойта много странно се събрахме, брат ми искаш мопсче и гледах из сайтовете, но изведнъж видях за малка цена, че се продават боксер и от тогава започнах да навивам брат ми да го вземем, той се съгласи и решихме да го вземем за подарък за рожденият ден на майка ми, който беше на 5 май, но го взехме по-рано от Бургас, оказаха се много добри хора и майката на Тара била много добра, и сега Тара е вкъщи като подарък на майка ми. Баща ми и майка ми бяха много скиптично настроени, повече баща ми, но сега й се радват много, дори както видяхте на снимката спи с баща ми, гевези я , иначе си спи в кашончето, и майка ми я храни. А през останалото време аз и брат ми се грижим за нея. А също бях помолил да ми запазят най-хубавото кученце от кучилото, но жената каза , че са две хубави и двете с бяло на коромчето едното го продадоха, но ни казаха , че това било най-хубавото и бра тми като го видял харесал го най-много и сега Тара е наша и е на 1 месец и 1 ден, още 4 дена ще й даваме мляко и после минаваме на попарки,кашички и ваксини и сиропчета за глисти и дано да порасне голямо и хубаво куче. А тя в момента спи на корема ми докато пиша това съобщение.