Боксер
Публикувано: 28 May 2007 - 03:11 PM
Приучи го да му миеш зъбите.Ако пък мислиш че не можеш да се справиш пробвай има такива кокали за почистване на зъбите с вкус на мента.Така хем ще си чисти зъбите,хем ще се занимава с нещо и няма да се чуди какви бели да прави и какво да изяде b)
Публикувано: 28 May 2007 - 03:32 PM
Питай в магазина от който купуваш храната,там ще ти кажат.Освен кокалите има и дражета за освежаване на дъха.А относно пастата за зъби си има специална паста за кучета и тя е без изплакване.В повечето случай пастата върви в комплект със специална четка за зъби.Струва около 8-9 лева ,но тубичката е доста голяма.Все пак освен устната хигиена ,я заведи на лекар защото в някой случай лошия дъх се дължи на проблеми със стомаха
Публикувано: 28 May 2007 - 06:28 PM
Мерси за изчерпателниа отговор само да вметна че майто куче е мъжко b).Аз сега съм му дал един малък кокал от пресована кожа но ще пробвам с друг.Ще купа и дражета защото незнам дали ще ми даде да му измия зъбите е ще пробвам все пак и с паста и четка b).Благодаря ти още веднъж cheers
Публикувано: 28 May 2007 - 06:29 PM
Цитат
Аз искам да ви питам пак нещо.На кучето ми му мирише устата bl) яде само гранули какво може да се направи с паста и четка някак си не ми се струва добре b) а пък може и това да е вариант кажете кво да права
Спокойно, нормално е и на мойта Тара мирише устата. Трябваше да разясниш , че кучето ти е на 1 месец и 18 дни, както и мойта Тара, все пак са брат и сестра. Нормално е да мирише. Варианта с кокала в момента отпада да знаеш, питал съм ветеринаря си и в магазина , където купувам храна, казаха, че трябва да порасне още малко, защото кокалите ще са големи за нея, и като порасне тогава. А сега варианта е с четка и паста, аз на мойта Тара ще изчакам още малко да й пораснат зъбките и тогава, а ако не мога да търпя в най-скоро време.
М/у другото , каква храна му даваш на Рино. Аз минах на Maxi Babby dog или на Maxi Juniour едно от двете, за 2-месечни кучета вече.
Публикувано: 28 May 2007 - 06:51 PM
no name ouu много се извинявам.По инерция съм объркала рода ,обърках се кое куче на кой е b) .А относно факта ,че са толкова малки наистина кокалите отпадат като вариант.Да ти кажа честно когато моя кокер беше по-малък и на него много му миришеше устата.Беше направо кошмар n) Но едно мога да ти кажа специално при нас миенето на зъбите е голяма емоция.Дано вие се справите по-добре.Все пак са поюмалки може пък да свикнат.Успех 1super
Публикувано: 28 May 2007 - 07:59 PM
Абе за мързене не ме мързи ,ама не знам как да ти ги обясня.Продават се пак в зоомагазините и са под формата на малки бонбонки.Кучо като ги дъвче му се освежава дъха,но както разбрах вие сте още съвсем бебета и не знам дали ще ви свършат работа. Ето ви линк към продукти за устна хигиена ......За съжеление не мога да ви помогна повече защото никога не съм имала толкова малко куче