Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#881 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 May 2007 - 11:48 AM

Цитат

Цитат

Някой хора нямат какво да правят и спамят темите, това прави и иска !

Не си прав .bushkata е последният човек които ще спами каквото и да било.Реакцията и е напълно нормална.След като нещо е забранено от закона,значи е забранено и точка.Какво ще рече "ще намеря някой" .Този някой ще е в нарушение,ако го направи.Купирането се разрешава в изключителни случай по преценка на ветеринарния лекар.А за аргумента със събарянето на всичко с опашка bl) какво да ти кажа хората които гледат догота,немски догове,кане корсота и още там каквито големи породи се сетиш какво трябва да направят.Ако се замислите върху написаното ,щяхте да разберете иронията на bushkata,но е разбираема реакцията ви все пак сте доста по-малки r)

Да , затова се учудих от реакцията, защото съм му чел много негови постове и ми стана гадно, но сте прави и двамата , за опашката и ушите. Така ,че Извинете ме.
User's Signature

Качена снимка

#882 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2007 - 03:24 PM

Първо да кажа на bushkata мислих ги тия варианти който предложи но не ми се струват много разумни затова мисля над това да отрежа опашката.Съжалявам че нямаш като моите проблеми.

misheto7 да ти кажа само,че много се съмнявам че съм по малък от тебе но това е тема на друг разговор.Пита какво ще рече това "ще намеря някой" незнам кво ще рече без да искам съм го написал.Хората който имат догове и такива други големи породи да му мислят няма да ги мисля и тях.
.bushkata даде некви предложения да ги обмислят

Вижте сега аз с никой не искам да се заяждам за мене тоя форум е да се обсъждат разни проблеми и тяхното разрешаване.Аз бях сигорен че като кажа това за опашката и много хора ще ме нападнат и са си в правото.Само искам да се замислите дали съм единствения който мисли да направи това.Сигорен съм че в 90%от ветеринарните кабинети правят такива операции.Аз докарах две кучета човекът който взе другото още на следващия ден му отряза ушите и опашката.Дайте да се събереме и да го линчуваме а?? bl) така е решил и толкова.Докато има кой да го прави и докато няма кой да следи това да не се прави ще се извършват такива операции и мисля че вие това много добре го знаете.Това е реалноста в България за съжаление

#883 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 31 May 2007 - 06:30 PM

Цитат

Първо да кажа на bushkata мислих ги тия варианти който предложи но не ми се струват много разумни затова мисля над това да отрежа опашката.Съжалявам че нямаш като моите проблеми.

misheto7 да ти кажа само,че много се съмнявам че съм по малък от тебе но това е тема на друг разговор.Пита какво ще рече това "ще намеря някой" незнам кво ще рече без да искам съм го написал.Хората който имат догове и такива други големи породи да му мислят няма да ги мисля и тях.
.bushkata даде некви предложения да ги обмислят

Вижте сега аз с никой не искам да се заяждам за мене тоя форум е да се обсъждат разни проблеми и тяхното разрешаване.Аз бях сигорен че като кажа това за опашката и много хора ще ме нападнат и са си в правото.Само искам да се замислите дали съм единствения който мисли да направи това.Сигорен съм че в 90%от ветеринарните кабинети правят такива операции.Аз докарах две кучета човекът който взе другото още на следващия ден му отряза ушите и опашката.Дайте да се събереме и да го линчуваме а?? bl) така е решил и толкова.Докато има кой да го прави и докато няма кой да следи това да не се прави ще се извършват такива операции и мисля че вие това много добре го знаете.Това е реалноста в България за съжаление

Ето това е ку4ето си е негово неможе никой да му казва нищо той си е дал прати. С мн. стопани на боксери съм си говорил те са копирали опашката и ушите и казват така ми харесва тава е cl)

#884 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2007 - 07:13 PM

no name коментара ми беше отправен към [B]pe4eniq 135[/B стова мисля че се изчерпва коментара.Ако ние сме на по 25 той е на 17 така че съгласи се че мисленето е различно.Това се потвърждава и от посленият му коментар с той си е дал парите ще прави каквото иска.Ами дай да започнем да си ги купуваме за да ги малтретираме,убиваме ,да правим палта от тях bash това че си си КУПИЛ не значи че можеш да правиш с него каквото намериш за добре.А относно това че има кой да го прави да има защото има кой да иска да го направи.Според търсенето и предлагането.И обяснението еми в България е така звучи несериозно.Има закон спазва се -няма закон прави каквото знаеш.

#885 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2007 - 10:11 PM

misheto7 трябва ли и в тази тема да се месиш?!?!
И от боксери взе много да разбираш май... що не си седиш в темата за кокерите ?!?!?! NNN

#886 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:24 AM

Цитат

И от боксери взе много да разбираш май... що не си седиш в темата за кокерите ?!?!?! NNN

Е ти па нищо не каза ще си пише кадето иска къв е проблема,а и аз лично съм и благодарен помогна ми за някой неща.

misheto7 на кокера ти копирана ли му е опашката?Предполагам че да,или можеби сега ще кажеш така го взех.Много добре те разбирам за какво говориш и съм напълно съгласен с някой неща.Защо да не звучи сериозно това за българия това е реалноста колкото и да не ни се иска.Гледай сега ако има кой да следи това да не се прави нито лекар нито някой стопанин ще иска да го прави.Аз лично ви казах за кво мисла да го направя колкото и несериозно да звучи на мене бексерите ми харесват с копирани опашки и уши много ми харесват и с цели.

#887 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2007 - 08:39 AM

Цитат

Не знам кой спами темата сега,и никъде не съм прочела ограничения кой в кой форум може да пише ouu .Тук говорим за принципа, а не само за породата боксер.От какво разбирам и не разбирам не е твоя работа и когато 2-3 души говорят за нещо ,в което ти нямаш участие ако обичаш не се меси.В тоя ред на мисли ти не трябва да пишеш никъде защото нямаш куче доколкото знам wink

no name радвам се ,че поне с теб може да води нормален разговор 1super Да наистина аз така го взех от магазина.А ако трябва да бъда откровена все още ми е трудно да свикна с новите стандарти на породите на които преди се купираха уши и опашки,а вече не.Не знам може би защото съм свикнала да имат друг екстериор и сега са ми малко странни r) Всеки от нас си обича животинката и никога не би направил нищо лошо спрямо нея,така ти пожелавам успех и кучо да ти е жив и здрав и много да те радва независимо с купирани или не уши и опашка cheers

#888 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 02:33 PM

Нали за това сме тука да водиме нормални разговори cheers и мерси за пожеланията
аз лично не мога да си представя кокер с опашка а и никога несъм виждал боксер мога и съм виждал готини са
Я сега да ви питам моето куче много хълца ама наистина много като почне и го карам да пие вода но той неще нормално ли е това

#889 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2007 - 02:48 PM

ха ха да нормално е .още е бебе и заради това.перисталтиката им е по-различна,пък и те много бързат като ядат .Моя хем не беше толкова малък като го взех и аз така като тебе се чудех защото той като се разхълца не спира bl) .Неговата докторка каза да не се притеснявам с времето ще се оправи и наистина скоро не го е правил.
За кокер с опашка не бях виждала и аз доскоро.Какво да ти кажа много са сладки.Опашките им са като на голдъните и нали знаеш как постоянно ги въртят l) все едно развяват Самарското знаме.Ако искаш ще ти кача снимки да видиш

#890 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 02:56 PM

Е щом е нормално добре,а за това че яде бързо найстина е така аз си мислих да го вода на некво такова състезание хахахаха почти съм сигорен че ще спечели b)

Еми качи интересно ще ми е да вида такъв кокер но ако искаш прати ми ги на мейла да не каже някой отворко пак че омешахме темата или можеби в темата за кокери ти реши

#891 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2007 - 03:52 PM

incessantforce@gmail.com > Аре пратете и на мене! :)
*Извинявам се за оф-топика ;)

#892 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2007 - 05:06 PM

Цитат

Нали за това сме тука да водиме нормални разговори cheers и мерси за пожеланията
аз лично не мога да си представя кокер с опашка а и никога несъм виждал боксер мога и съм виждал готини са
Я сега да ви питам моето куче много хълца ама наистина много като почне и го карам да пие вода но той неще нормално ли е това

И мойта хълца много, нормално е както ти каза Мишето, а снимки какво стана, направи ли ?
User's Signature

Качена снимка

#893 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 10:18 PM

здравеите по4итатели на тази страхотна порода БОКСЕР преди 5 дни си взех тигрово боксер4е което е родено на 10.04.2007 мисля даже 4е е брат с Тара и искам да попитам искате ли да си направим среща в София в някои парк да се запознаем???

#894 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 10:27 PM

ето една снимка на мъника надявам се да ви харесва

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1.jpg (46.99K)
    Брой сваляния: 49

#895 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 10:28 PM

и още една:)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  12.jpg (35.32K)
    Брой сваляния: 49

#896 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 11:28 PM

Хихихи, брат с Тара и с Рино, а как го кръсти, нали бащата на твоят се казва Алекс, а майката Рокса , а стопанката Нина ?
Този мъник има по-голяма муцунка от мойта Тара и сякаш от Рино r) . cheers Честито ново попълнение в твоят дом ! d) Прати още инфо за твоят, има ли Международна Здравна Книжка, ваксини, ще го регистрираш ли след третата, колко тежи, как се казва, как е с възпитанието-къде пишка и ака и др; какво яде, къде спи и най-важното как се справяш с гледането ?
Честито пак ! Прати още снимки.

П.П: Аз съм от Варна и няма как да се срещнете с мене в София r) l) Ето и снимка на муцунката на Тара.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#897 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2007 - 11:37 PM

d)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка